Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 18 έως 24 Φεβρουαρίου 2019)

Πώς θα είναι η καινούρια εβδομάδα σύμφωνα με τα άστρα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Με την έναρξη της εβδομάδας, αφενός θα επιδιώξεις κάποια βελτίωση του ψυχικού σου κόσμου, αφετέρου κάποια πράγματα από το υποσυνείδητό σου τείνουν να βγούνε στην επιφάνεια, με τη διέλευση του Ήλιου από τον 12ο οίκο σου. Ίσως στραφείς στη μελέτη, ίσως νιώσεις να σε οδηγούν κάποιες μνήμες σε συναισθηματικές ή ψυχολογικές συγκρούσεις. Πάντως τώρα είναι ο καιρός να εξετάσεις ώριμα ό,τι κουβαλάς, να αναθεωρήσεις τη στάση σου, να οριοθετήσεις το παρόν και το παρελθόν, να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα για την πρόοδο και την εξέλιξή σου. Με την Πανσέληνο στις 19 του μήνα στην Παρθένο τα πράγματα γίνονται πιο ερωτικά και άκρως ρομαντικά, αν είσαι σε σχέση. Θα αναζητήσεις κοινωνικές συναναστροφές, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάς. Μετά τα μισά της εβδομάδας η ατμόσφαιρα στα συναισθηματικά σου φαίνεται να ξεκαθαρίζει. Φρόντισε μόνο μην αντικρίσεις αποκαΐδια και ερείπια. Αν είσαι single, θα είσαι γεμάτη ενέργεια και ερωτισμό. Θα είσαι ένας ανεμοστρόβιλος που θα ισοπεδώνει τα πάντα στο πέρασμά του.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τη διέλευση του Ήλιου από τον 11ο οίκο, θα στραφείς περισσότερο στους φίλους και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Συνειδητοποιείς τη σπουδαιότητα της συνεργασίας και της συντροφικότητας, και κάτω από αυτό το πρίσμα θα γίνουν όλες σου οι προσπάθειες, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό τομέα. Μπορείς να διευρύνεις τον κύκλο των φίλων, να καθιερωθείς μεταξύ αυτών και να διαδώσεις τις απόψεις σου, οι οποίες θα τύχουν τώρα μεγαλύτερης αποδοχής. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να αντιμετωπίσεις στο πρώτο μισό της εβδομάδας θέματα που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν και θα σου χαλάσουν κάπως τη διάθεση. Αν είσαι single, η απόλαυσή σου θα είναι διπλή αυτήν την εβδομάδα, μιας και παράλληλα με τις όποιες επαγγελματικές επιτυχίες σου θα χαρείς και την έντονη κοινωνική και ερωτική ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την έναρξη της εβδομάδας θα ασχοληθείς με την εικόνα που παρουσιάζεις στους γύρω σου. Κάνε την αυτοκριτική σου, διόρθωσε πιθανά σφάλματά σου και φρόντισε την καριέρα σου. Με τη διέλευση του Ήλιου από τον 10 οίκο και την πανσέληνο στην Παρθένο στις 19 του μήνα, ο τομέας των επαγγελματικών θα είναι ο πλέον ευνοημένος την περίοδο αυτή. Ίσως σου ανατεθούν σημαντικές εργασίες, οι οποίες όμως πρέπει να αντιμετωπιστούν σοβαρά. Στάθμισε τις δυνάμεις σου και δώσε την απαιτούμενη προσοχή, αν θέλεις να έχεις ελπίδες επιτυχίας. Από συναισθηματικής άποψης, οι πλανήτες θα κάνουν την ατμόσφαιρα πιο ανάλαφρη αυτήν την εβδομάδα, με αποτέλεσμα αν βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση να βρεις την ευκαιρία να αναθερμάνεις τη σχέση σου. Αν είσαι single, δεν είναι καθόλου απίθανο, ο άντρας που θα σου πάρει τα μυαλά και την καρδιά να είναι ήδη κάπου κοντά σου, ίσως και μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πέρασμα του Ουρανού από τον 10ο οίκο σου σε ευνοεί. Με τη διέλευση του Ήλιου από τον 9ο οίκο σου μπορείς να ασχοληθείς με ανώτερες σπουδές, με την απόκτηση κάποιου πτυχίου, με την πολιτική. Καθόλου απίθανο να κάνεις κάποιο μακρινό ταξίδι ή να μείνεις για λίγο στο εξωτερικό, όπου θα σου δοθεί η ευκαιρία να έλθεις σε επαφή με πολύ κόσμο. Πάντως ξεφεύγεις για λίγο από την καθημερινή ρουτίνα και ασχολείσαι με κάποιες νέες πνευματικές δραστηριότητες. Αν είσαι σε σχέση, θα έχεις ανεβασμένη διάθεση με το ξεκίνημα της εβδομάδας και το πλανητικό σκηνικό βοηθάει να λυθούν κάποια προβλήματα που σε ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό. Η Πανσέληνος στις 19/2 αυξάνει τον ερωτισμό σου και η διάθεσή σου χτυπάει κόκκινο. Αν είσαι single, θα απολαύσεις έντονες κοινωνικές επαφές καθώς και ερωτικές εκμυστηρεύσεις που δεν θα μπορούσες να φανταστείς ότι θα σου συμβούν! Το κέφι σου θα είναι θαυμάσιο, η προσωπική σου ακτινοβολία έντονη και οι ευκαιρίες για διασκέδαση πολλές.

ΛΕΩΝ
Με τη διέλευση του Ήλιου από τον 8ο οίκου σου αυτήν την εβδομάδα αντί να αναλωθείς στην καθημερινότητα, διατήρησε την επαφή σου με τον εσωτερικό σου κόσμο και κάνε τις απαραίτητες αναθεωρήσεις. Είναι καιρός για νέα ξεκινήματα, για κάποια αναγέννηση. Τα οικονομικά που σχετίζονται με κληροδοτήματα, δωρεές, κάποια ευεργετήματα που μπορείς να διεκδικήσεις, θα έχουν επίσης τον πρώτο λόγο. Η Πανσέληνος στις 19 Φεβρουαρίου κρύβει παγίδες αν είσαι σε σχέση, μιας και οι πλανητικές όψεις φέρνουν κεραυνοβόλους έρωτες! Αν είσαι single, η Πανσέληνος σε συνδυασμό με τη θέση του Δία από τον Τοξότη σε ευνοεί. Μπορεί να φέρει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου που θα σε ωθήσει στο να οργανώσεις την προσωπική σου ζωή σε νέα βάση. Θα έρθει επιτέλους η στιγμή που ελπίζεις και θα εισπράξεις την ανταπόκριση των συναισθημάτων σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την έναρξη της εβδομάδας και τη διέλευση του Ήλιου από τον 7ο οίκο σου στις 18/2 μπορείς να επανεξετάσεις τις κάθε είδους συνεργασίες σου, είτε είναι επαγγελματικού, είτε κοινωνικού χαρακτήρα. Μπορείς να σταθμίσεις αντικειμενικά τις ανάγκες που αυτές ικανοποιούν και τα κενά που αφήνουν. Κυριαρχείσαι από πνεύμα δικαιοσύνης και αντικειμενικότητας την περίοδο αυτή, οπότε με το ίδιο πνεύμα θα εξετάσεις κάθε σου σχέση. Στην προσπάθειά σου αυτή ίσως χρειαστείς και τη γνώμη κάποιου φίλου ή συνεργάτη, η οποία και θα σου είναι πολύ χρήσιμη. Η περίοδος είναι επίσης κατάλληλη για να αναλύσεις τις συνθήκες που επικρατούν στο γάμο σου είτε σε κάποια μόνιμη σχέση σου. Με την Πανσέληνο στις 19 του μήνα, που θα δημιουργήσει ένα κλίμα απογοήτευσης και απαισιοδοξίας, μπορεί να προκληθούν τριγμοί και εντάσεις στη σχέση σου. Μην δίνεις διαστάσεις σε θέματα μηδαμινής σημασίας και δείξτε διαλλακτικότητα. Μπόρα είναι και θα περάσει. Αν είσαι single, θα έχεις έντονη εβδομάδα, με πολλές κοινωνικές επαφές, γνωριμίες και έντονη διασκέδαση. Μετά τα μέσα της εβδομάδας μια γνωριμία ενδέχεται να φέρει στη ζωή σου τον έρωτα που κατά βάθος αναζητούσες.

ΖΥΓΟΣ
Η σύνοδος του Άρη ευνοεί τις προσπάθειές σου. Με τη διέλευση του Ήλιου από τον 6ο οίκο σου είναι πλέον καιρός, μετά τη χαλάρωση και τη διασκέδαση να ασχοληθείς και λίγο με την υγεία σου, τη δίαιτά σου, αλλά και με την εργασία σου, που ίσως την παραμέλησες. Ίσως θα πρέπει να κάνεις έναν προληπτικό έλεγχο υγείας, να αρχίσεις κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής ή να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τις διατροφικές σου συνήθειες. Χαρακτηριστικό των ημερών επίσης θα είναι η εξυπηρέτηση των άλλων, είτε αυτοί είναι συνεργάτες, είτε πελάτες, είτε οι του στενού σου περιβάλλοντος. Υπό την επιρροή της Πανσελήνου στις 19/2 ο ερωτισμός σου θα είναι έντονος! Εκμεταλλεύσου το κλίμα για τη βελτίωση και εξισορρόπηση της σχέσης σου. Αν είσαι single, θα βιώσεις όμορφες κοινωνικές επαφές αυτήν την εβδομάδα, που θα σε βοηθήσουν να αποβάλλεις την ένταση που συσσωρεύεις από τους άλλους τομείς της ζωής σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η θέση του Κρόνου αυτήν την εβδομάδα θα παίξει το ρόλο του αυστηρού δάσκαλου απέναντί σου και θα δυσκολέψει την έκβαση κάποιων καταστάσεων, που υπό διαφορετικές συνθήκες θα ήταν εύκολες στην διεκπεραίωσή τους. Η εβδομάδα θα έχει έντονες εναλλαγές συναισθημάτων και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για τα πάντα. Μέσα στο κλίμα αυτό θα επιχειρήσεις να ξεκαθαρίσεις προβλήματα στη σχέση σου που σε ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό και έχεις σοβαρές πιθανότητες να τα λύσεις με τη θέση της Αφροδίτης να σε ευνοεί. Για να το καταφέρεις όμως θα πρέπει να δείξεις διαλλακτικότητα και σοβαρή διάθεση να αναζητήσεις λύσεις. Αν είσαι single, θα δεις τη διάθεσή σου να αλλάζει προς το καλύτερο με την Πανσέληνο στις 19 Φεβρουαρίου, ενώ μια νέα γνωριμία προς το τέλος της εβδομάδας θα εξελιχθεί σε ερωτικό ειδύλλιο ή σχέση, που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά και θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η θέση της Αφροδίτης ευνοεί την επέκταση αυτήν την εβδομάδα. Οικονομικά δεν θα είσαι άσχημα, δεν θα είσαι και καλά όμως. Μέχρι να αποδώσουν και οικονομικά οι αλλαγές που θα κάνεις στα εργασιακά σου απαιτείται προσοχή και εγκράτεια στο χειρισμό των οικονομικών σου μέσων. Μην υπονομεύεις το μέλλον σου με παράτολμες κινήσεις ή καταναλωτικές δαπάνες που δεν είναι απαραίτητες. Αν είσαι σε μόνιμη σχέση, θα έχεις την ευκαιρία από τα μέσα της εβδομάδας και μετά να λύσεις προβλήματα που σκίαζαν τους τελευταίους μήνες το δεσμό σου. Με μια πιο χαλαρή διάθεση απόλαυσε τις μικρές χαρές της ζωής και άφησε στην άκρη την επικριτική σου διάθεση για οτιδήποτε αποκλίνει από τα δικά σου στάνταρ. Αν είσαι single, θα διαπιστώσεις ότι η Πανσέληνος στις 19/2 θα φέρει νέο αέρα στις κοινωνικές και ερωτικές σου σχέσεις. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για ψυχαγωγία με φίλους, ενώ οι ερωτικές σου επαφές θα αναπτερώσουν το πεσμένο σου ηθικό. Χρειάζεται όμως να δείξεις ρεαλισμό και να μην αφήσεις την υπερβολική αισιοδοξία να θολώσει την κρίση σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τη διέλευση του Ήλιου από τον 3ο οίκο θα ασχοληθείς με γνωστά σου άτομα, συγγενείς, φίλους ή γείτονες. Θα σε απασχολήσουν τα τρέχοντα θέματα και θα είναι τέτοια η πολυπραγμοσύνη σου που θα σου φαίνονται λίγες οι 24 ώρες της ημέρας για να τα προλάβεις όλα. Προσοχή όμως! Αν και είναι από τα καλά διαστήματα αυτό εδώ, καλό είναι να φανείς λίγο επιφυλακτική και να μην αποκαλύπτεις όλα σου τα μυστικά και τα σχέδιά σου, επειδή οι άλλοι δεν θα έχουν πάντα και τις πιο αγνές προθέσεις. Είναι πιθανά κάποια σύντομα και ενδιαφέροντα ταξιδάκια. Αν είσαι σε σχέση, η Πανσέληνος στις 19 του μήνα μπορεί να φέρει στιγμές έντασης και διαπληκτισμούς. Εάν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και αποφύγεις τις εν θερμώ αντιδράσεις, μπορείς να βγεις αλώβητη από το διάστημα αυτό. Η Πανσέληνος μπορεί να φέρει στιγμές ψυχικής έντασης, αν είσαι single, αλλά γενικότερα η εβδομάδα υπόσχεται αρκετές ερωτικές γνωριμίες και επαφές. Υπάρχει μάλιστα και το ενδεχόμενο, κάποια από τις νέες αυτές γνωριμίες να σε ενθουσιάσει και να σκεφτείς λίγο πιο σοβαρά το ενδεχόμενο για μια πιο μόνιμη σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι μια εβδομάδα που είναι καλό να την αξιοποιήσεις αφιερώνοντάς την στον εαυτό σου. Προσπάθησε να ξεκινήσεις μια καλή διατροφή, να αλλάξεις γενικότερα τις διατροφικές σου συνήθειες, να γυμναστείς. Φρόντισε το σώμα σου και την υγεία σου. Θα νιώσεις καλύτερα. Μετά την Πανσέληνο στις 19/2 αν είσαι σε σχέση υπάρχουν σημαντικά περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις μια εξισορρόπηση και να αφήσεις πικρίες του παρελθόντος στην άκρη. Αν είσαι single, θα έχεις έντονα ρομαντική διάθεση την περίοδο αυτή, και αυτή η διάθεση είναι που θα σου φέρει μια καινούρια αγάπη χωρίς να το πολυκαταλάβεις από το τέλος της εβδομάδας και μετά.

ΙΧΘΕΙΣ
Παράλληλα με την επαγγελματική σου ανάκαμψη με τη θέση του Δία από τον Τοξότη να σε ευνοεί, ξεκινάει και μια περίοδος οικονομικής ανόδου. Τα άγχη του παρελθόντος με τον καιρό εκλείπουν, δεν θα πρέπει όμως να παίρνουν τα μυαλά σου αέρα, μιας και η πορεία προς την οικονομική ευμάρεια μπορεί είναι μακροχρόνια και επίπονη. Προσέχουμε λοιπόν για να έχουμε. Αν είσαι σε σχέση, θα αντιμετωπίσεις τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας στιγμές έντασης με το σύντροφό σου, μιας και επανέρχονται απωθημένα του παρελθόντος, αλλά και προστριβές με ασήμαντη αφορμή θα προκύπτουν από το πουθενά! Αν είσαι single, η υπερευαισθησία και ευθιξία μπορεί να αποτελέσει σημαντικό εμπόδιο στην ομαλή εξέλιξη μιας γνωριμίας που θα προκύψει αυτήν την εβδομάδα, και η οποία κατά άλλα θα ξεκινήσει με εξαιρετικά καλούς οιωνούς.

Πήγή