Ζώδια: Οι 3 πιο άτακτοι τύποι για σχέση

Υπάρχουν τρεις τύποι που δύσκολα μπαίνουν σε μια σειρά. Μέσα σε μια σχέση λειτουργούν τις περισσότερες φορές κάπως πιο μοναχικά, σαν να είναι μόνοι τους. Είναι καλά παιδιά, αλλά δεν μπαίνουν εύκολα σε μια σοβαρή σχέση.

Δίδυμος

Είναι υπερ-δραστήριος, έχει ταλέντο στο να μην κάθεται σε μια μεριά. Ζουζουνίζει μέχρι θανάτου και πετάει από λουλούδι σε λουλούδι χωρίς να υπάρχει αύριο. Θα φλερτάρει όσο αναπνέει, έχει τη φήμη του άστατου και του άτακτου. Μπορεί να μην κάνει κουτσουκέλα ωστόσο ο σύντροφος του πάντα θα έχει ένα ερωτηματικό στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Είναι κομμάτι της γοητείας του και αυτό. Του το αναγνωρίζουμε και πάμε παρακάτω.

Σκορπιός

Φλερτάρει και επιβεβαιώνεται. Δεν θέλει να περνάει απαρατήρητος και κοιτάζει να μην χάσει καμία ευκαιρία για φλερτ. Πάντα έχει μια έξυπνη ατάκα να πετάξει και στη σχέση του φοβάται να δοθεί 100% για αυτόν η απιστία είναι κομμάτι της αιώνιας ελευθερίας του. Θέλει μονίμως να αισθάνεται την πόρτα ανοιχτή. Αν νιώσει ότι τον παρά-πιέζεις θα αντιδράσει με τον αναμενόμενο για εκείνον τρόπο.

Ιχθύς

Ζώδιο του νερού, είναι από τους guru του σ∈ξ. Τη γνώση αυτή φροντίζουν να την κατακτούν μέσα από πολλές και διαφορετικές εμπειρίες. Δύσκολα δεσμεύονται στα σοβαρά, μπορεί να κάνουν σχέση, να αγαπάνε τον σύντροφο τους, αλλά δύσκολα δίνουν την καρδιά και το μυαλό τους σε έναν άνθρωπο. Βαριούνται εύκολα και θέλουν νέες θάλασσες για να εξερευνήσουν και να εξελιχθούν. Αν βαρεθούν να ξέρεις πως η απιστία είναι πιο κοντά από όσο νομίζεις για εκείνους.

https://www.marieclaire.gr/