Βάσω Λασκαράκη-Λευτέρης Σουλτάτος: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους!

Είναι τρισευτυχισμένοι και δεν τον κρύβουν! Ο λόγος για την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο, οι οποίοι αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το ερχόμενο καλοκαίρι στην Κρήτη.

Τόσο η ηθοποιός όσο και ο σεφ περιμένουν πως και πως να ζήσουν μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους, αφού ο γάμος ήταν κάτι που ήθελαν πολύ και οι δύο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real» και την Σήλια Αποστόλου, η Βάσω δεν έχει βρει το νυφικό των ονείρων της, όμως έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το μυστήριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο στα Χανιά. Δύο χρόνια μετά το διαζύγιο της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha είναι έτοιμη να ανοίξει το ομορφότερο κεφάλαιο της ζωής της. Στο πρόσωπο του Λευτέρη έχει βρει όλα όσα ονειρεύτηκε και οι στιγμές μαζί του είναι πολύτιμες.

Το όμορφο ζευγάρι θέλει να κάνει έναν παραδοσιακό γάμο τηρώντας όλα τα ήθη και τα έθιμα του τόπου. Όσο για την ημερομηνία του μυστηρίου; Αυτή κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό, καθώς τόσο η ηθοποιός όσο και ο σύντροφός της θέλουν να μοιραστούν αυτή τη μέρα μόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και φυσικά να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

tlife.gr