Το Ινδιάνικο ζώδιο σου αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά & τις ικανότητές σου!

Οι Ινδιάνοι εδώ και πολλά χρόνια, τιμούν τους ιερούς δεσμούς της φύσης με τα ζώα και τον άνθρωπο. Αυτό φαίνεται και στην αστρολογία τους, καθώς τα ζώδιά τους αντιστοιχούν με ένα ζώο – τοτέμ (δηλαδή, ένα ζώο προστάτης και πνευματικός οδηγός). Το ζώο-τοτέμ του κάθε ανθρώπου μπορεί να μας πει πολλά πράγματα για την προσωπικότητά του, τις συμπεριφορές του και τις ικανότητές του, ενώ οι μεταβολές που βιώνει το καθένα σχετίζονται, όπως και στο δικό μας ωροσκόπιο, με τις θέσεις των άστρων και τις φάσεις της Σελήνης.

Αυτό λοιπόν είναι το ζώο τοτέμ σας στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο, σύμφωνα με την ημερομηνία που έχετε γεννηθεί:

21/3 – 20/4: Γεράκι

Είστε άνθρωποι με όραμα και μπορείτε να βλέπετε πέρα από εκεί που βλέπει ο μέσος άνθρωπος. Δεν φοβάστε, και δεν διστάζετε να κάνετε ο,τι χρειαστεί για τους στόχους σας. Είστε γεννημένοι για την περιπέτεια και οι άλλοι σας βλέπουν σαν φυσικό ηγέτη.

21/4 – 20/5: Άλκη

Είστε άνθρωποι που προσφέρουν απλόχερα αγάπη, ιδίως στην οικογένειά σας. Επηρεάζετε πολύ τους άλλους αλλά σπανίως αξιοποιείτε ανταγωνιστικά αυτή τη μεγάλη σας δύναμη. Ωστόσο, η αγάπη και η προσφορά και η μεγαλοψυχία σας εξαφανίζετε εάν κάποιος βλάψει κάποιο άτομο που αγαπάτε.

21/5 – 21/6: Κουκουβάγια

Είστε από φυσικού σας ιδιαίτερα έξυπνοι, με αποτέλεσμα οι άλλοι να δυσκολεύονται να σας παρακολουθήσουν, ακόμα κι αν πρόκειται για πολύ κοντινούς σας ανθρώπους. Μερικές φορές γίνεστε απρόβλεποι κι αυτό οδηγεί σε παρεξηγήσεις, ενώ συχνά οι άνθρωποι καταλήγουν να σας φοβούνται.

22/6 – 22/7: Οξύρρυγχος

Συνδυάζετε μια διαισθητική γνώση με μια έντονη καλλιτεχνική έκφραση. Αντιμετωπίζετε τον κόσμο σαν ταξίδι προς τη νίκη σας και καταφέρνετε συχνά να «ταξιδεύετε» και τους άλλους με τις αφηγήσεις σας. Μέσα από τις συναισθηματικές σας εξάρσεις ψάχνετε τη γνώση και τον τρόπο να τη μεταδώσετε.

23/7 – 22/8: Κούγκαρ

Σας είναι εύκολο να επιτύχετε και συχνά οι άλλοι θεωρούν ότι όλα λειτουργούν προς το συμφέρον σας. Η αλήθεια όμως είναι ότι είστε ικανοί, προσεκτικοί και ξέρετε να εκμεταλλεύεστε τις καταστάσεις προς όφελός σας. Έχετε αλάνθαστο ένστικτο και συχνά σας βλέπουν ως ήρωα, αν και μερικές φορές δείχνετε απότομοι και κακοί.

23/8 – 23/9: Ελάφι

Προσαρμόζεστε εύκολα και το ένστικτό σας σάς καθοδηγεί για το πώς θα πρέπει να είναι τα πράγματα. Ξέρετε πώς να ηρεμείτε τα πνεύματα και να διατηρείτε την αυτοκυριαρχία σας. Η παρουσία σας ίσως φοβίζει κάποιους ανθρώπους, καθώς είναι ήρεμη και κάπως μεγαλοπρεπής. Μερικές φορές δείχνετε και φέρεστε κάπως υποτιμητικά.

24/9 – 22/10: Αετός

Είστε ισορροπιστές και καταφέρνετε να προνοείτε και να προβλέπετε ταυτόχρονα. Ξέρετε πώς να επιλύετε διαφορές, χωρίς να κάνετε διακρίσεις. Αξιολογείτε υψηλά την ισονομία, την ανεξαρτησία και τη δικαιοσύνη, και χρησιμοποιείτε την ισορροπία σας με αυτόν το σκοπό.

23/10 – 22/11: Κάστορας

Έχετε πολλές δυνατότητες αλλά μερικές φορές δεν ξέρετε πώς να τις αξιοποιήσετε. Όταν ο κόσμος δεν ταιριάζει με αυτό που θέλετε, τον φτιάχνετε όπως σας αρέσει και ζείτε εκεί. Έχετε φοβερή ενσυναίσθηση και οι άλλοι απευθύνονται σε εσάς για να τους εξηγήσετε το νόημα της ζωής τους.

23/11 – 21/12: Κόκκινη αλεπού

Έχετε ανάλφρη συμπεριφορά και υψηλή ενέργεια, που ενθαρρύνει τους άλλους και τους προσφέρει διάθεση παιχνιδιού και χαράς. Μερικές φορές οι άνθρωποι δεν αναγνωρίζουν τον βαθύτερο εαυτό σας, ενώ εσείς μπορείτε να καταλάβετε την ουσία των πραγμάτων. Συχνά όμως, φέρεστε επιπόλαια.

22/12 – 20/1: Μαύρη αρκούδα

Εμπνέετε ασφάλεια και σταθερότητα στους άλλους, ενώ διακατέχεστε από σοφία και διορατικότητα. Ξέρετε πώς να αξιοποιείτε πρακτικά κάποια στοιχεία σας για να φέρνετε αποτέλεσμα, κι αναγνωρίζετε την αξία της σκληρής δουλειάς. Έχετε ποιότητα και υπομονή, και θα προγραμματίσετε όσο χρειαστεί προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας.

21/1 – 19/2: Λύκος

Είστε σοφοί και γενναιόδωροι, ενώ λειτουργείτε προστατευτικά προς τους ανθρώπους και την περιουσία σας. Αποδέχεστε δύσκολα όσους δεν είναι «δικοί σας». Έχετε απίστευτες ιδέες και απόψεις, οι οποίες συχνά δεν αναγνωρίζονται από τους άλλους.

20/2 – 20/3: Γκρι Φάλαινα

Σας αρέσει να ζείτε μόνοι σας γιατί θέλετε να συγκεντρώνεστε στον εαυτό σας. Κάποιοι σας βλέπουν ως θεραπευτή, ακόμα και μόλις σας γνωρίζουν, σε βαθμό που γίνεται πιεστικό. Προσφέρετε πολλά αλλά έρχεται μια στιγμή που κουράζεστε και γίνεστε αντιδραστικοί.