«Θα μας τρελάνετε;» Το μήνυμα του Μαραντίνη στη Σίσσυ Χρηστίδου που έκανε τους φαν να απορούν

Μπορεί πριν λίγες μέρες η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης να ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, αλλά όπως αποδεικνύεται και από το Instagram διατηρούν άψογες σχέσεις.

Συγκεκριμένα, το πρώην ζευγάρι πέρασε μαζί το Πάσχα στην Χαλκιδική όπως αποκάλυψε και η ίδια η παρουσιάστρια μέσω Instagram.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσω ενός βίντεο στο κανάλι της στο Youtube είχε περιγράψει πριν λίγες μέρες πως περνά εκείνη και ο Θοδωρής Μαραντίνης μία δύσκολη περίοδο, παρ΄όλα αυτά θα μείνουν ενωμένοι για χάρη των παιδιών τους.

Μετά λοιπόν την Κυριακή του Πάσχα, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να ξεφύγει από όλους και από όλα και έτσι ταξίδεψε μέχρι την όμορφη Κέρκυρα για να περάσει εκεί τις υπόλοιπες μέρες του Πάσχα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε μάλιστα και μία φωτογραφία στο Instagram, την οποία και δεν άργησε να σχολιάσει ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Γεια σου όμορφη» έγραψε ο Θοδωρής Μαραντίνης ως σχόλιο κάτω από την φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου κάνοντας τους φαν του ζευγαριού να απορούν.

«Τι φάση», έγραψε ένας φαν κάτω από το σχόλιο του τραγουδιστή, ενός ένας άλλος ανέφερε «Θα μας τρελάνετε; ». Πάντως στο σχόλιο δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής η Σίσσυ Χρηστίδου.


Πηγή: iefimerida.gr