Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (02/12)

Ο Ερμής Ανάδρομος αυτό το Σαββατοκύριακο, επιστρέφει στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού! Επαφές, μηνύματα και συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος, θα έχουν από εδώ και πέρα τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αυτή τη μέρα, Κριέ, θ’ αρχίσεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου για καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε κουράζουν ψυχικά. Όλες αυτές οι ιδέες είναι διαρκώς μέσα στο μυαλό σου, αλλά ακόμη δεν τις έχεις κάνει πράξη. Σήμερα, λοιπόν, θα σου δοθούν πάρα πολλές ευκαιρίες για ν’ αποτινάξεις από πάνω σου πράγματα που σε φέρνουν πίσω στα σχέδιά σου και την επιτυχία τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις πολύ καλές επιρροές της Αφροδίτης από το Ζυγό, Κριέ, μπορείς να περάσεις την Κυριακή σου με έντονο ερωτισμό και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Κριέ, καλύτερα να ξεχάσεις λίγο την πίεση των επαγγελματικών σου και να περάσεις ευχάριστα. Στα οικονομικά σου, φοβάμαι πως για άλλη μια φορά θα παρασυρθείς σε έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, πραγματικά θα γίνεις… ταύρος σε υαλοπωλείο και δε θα φταις εσύ. Η ασυνέπεια ενός ατόμου που εμπιστεύτηκες για να διεκπεραιώσει μια δική σου κοινωνική υποχρέωση, θα σ’ εξοργίσει αφάνταστα. Οι δικαιολογίες που θ’ ακούσεις, θα κάνουν τα πράγματα μεταξύ σας ακόμη πιο δύσκολα, αφού θα διαπιστώσεις ότι όσα λέει δεν ευσταθούν. Θα μιλήσεις έξω από τα δόντια, χωρίς να σ’ ενδιαφέρουν οι συνέπειες, και μετά προτιμάς να μη συναναστρέφεσαι τέτοιου είδους πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά θέματα που σε άγχωναν στη σχέση σου, Ταύρε, έχουν λυθεί με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα, φρόντισε να κάνεις το ταίρι σου να αισθανθεί ευτυχισμένο μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, πολλά θέματα θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Σήμερα, φρόντισε να ηρεμήσεις από την πίεση της καθημερινότητας. Στα οικονομικά σου, έχεις αρκετό άγχος για να καλύψεις τις εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, που είναι η Κυριακή, θέλεις να ξεκουραστείς και πραγματικά να μην ασχοληθείς με το πρόβλημα κάποιου τρίτου ατόμου. Κι αυτό, όχι λόγω αδιαφορίας, αλλά επειδή χρειάζεσαι κι εσύ να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, αφού το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά έντονο, φτάνοντάς σε στα όριά σου. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου με δικά σου άτομα, ξεκούραστα, χαρούμενα και κάνοντας πράγματα, που σε βοηθούν να νιώθεις όμορφα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμε, τελευταία ημέρα της εβδομάδας, διώξε το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα και φρόντισε να χαλαρώσεις παρέα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, έχεις έντονο άγχος. Σήμερα που είναι Κυριακή, καλό είναι να ηρεμήσεις, αφού το έχεις ανάγκη. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις, αλλά κάνεις προσπάθειες για να βγεις από το αδιέξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Οι υποθέσεις που έχεις να λύσεις, Καρκίνε μου, είναι πάρα πολλές και χρειάζονται αρκετό χρόνο και μεγάλη ψυχική δύναμη. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς και να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου, για να μπορέσεις, με μεγαλύτερη δυναμικότητα και καινούργιες ιδέες, να βρεις τις κατάλληλες λύσεις σε όλες τις υποθέσεις που σε απασχολούν, ώστε μετά να προχωρήσεις παρακάτω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Καρκίνε, μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου στο σύντροφό σου και να περάσεις τη μέρα σου ωραία, όπως τη θέλεις. Κι αν δεν έχεις ταίρι, μη χάνεις το κουράγιο σου, αφού με τις κινήσεις που κάνεις αυτή την περίοδο, θα σου έρθουν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα τα καταφέρεις όλα και καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, δε νομίζεις ότι πρέπει να κάνεις κάτι πιο ανάλαφρο; Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων, που είναι Κυριακή, μην προσπαθήσεις να σκεφτείς πράγματα τα οποία σε απασχολούν στην καθημερινότητα και σε κάνουν να χαλάς την ψυχολογική σου διάθεση. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου με άτομα φιλικά ή του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και, πάνω από όλα, πιο ξεκούραστος κι ανανεωμένος για την εβδομάδα που έρχεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, φρόντισε να χαλαρώσεις και προπάντων μην αναφερθείς σε θέματα που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα, που θα έχεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, έχεις βρει πολύ καλές λύσεις. Σήμερα, προσπάθησε να περάσεις όσο πιο ευχάριστα μπορείς και να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου, δεν πρέπει να κάνεις έξοδα, αφού την τελευταία περίοδο βρέθηκες εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, που είναι μία μέρα γαλήνης, θα προγραμματίσεις ευχάριστες στιγμές σε κοινωνικές εκδηλώσεις με φιλικά σου άτομα. Έχεις κάνει τα πλάνα σου κι επιμελήθηκες όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να περάσεις πάρα πολύ καλά εσύ, αλλά και το φιλικό σου περιβάλλον. Χρειάζεται κάπου – κάπου να το κάνεις αυτό, αφού σε γεμίζει ψυχικά και σε κάνει να νιώθεις πιο ξεκούραστος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, Παρθένε. Θα περάσεις την Κυριακή σου ερωτικά και θα νιώσεις μεγάλη ευχαρίστηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, έχεις καταφέρει πάρα πολλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε ν’ αποφορτίσεις το μυαλό σου από τα επαγγελματικά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση, αλλά εσύ συνεχίζεις να ψάχνεις νέες πηγές εσόδων.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Όλη την εβδομάδα, Ζυγέ, το μυαλό σου δε σταματάει στιγμή από τις ιδέες σου και τις συνθήκες στην καθημερινότητά σου, που θέλεις να ρυθμίσεις. Σήμερα, φρόντισε να χαλαρώσεις λίγο, ν’ αφήσεις το μυαλό σου να ταξιδέψει σε καταστάσεις πιο ευχάριστες και να κάνεις πράγματα, τα οποία θα σε οδηγήσουν στο να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Τα δικά σου άτομα θα σε βοηθήσουν να αισθανθείς χαρούμενος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου, αν ξεχαστείς λίγο από την πίεση της εβδομάδας που πέρασε. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σ’ ευνοεί, για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητά που έχεις για τη δουλειά σου, Ζυγέ, είναι μεγάλη. Σήμερα, προσπάθησε να ξεκουραστείς, ώστε από αύριο να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά θέματα, θα πας αρκετά καλά, αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει ασταμάτητα να κάνεις συνετή διαχείριση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Μετά το τρέξιμο της εβδομάδας, Σκορπιέ, και ειδικά αυτό για προβλήματα τρίτων ατόμων, σήμερα θέλεις να βρεις την ηρεμία σου κι είσαι αποφασισμένος να μην αφήσεις να σου την διαταράξουν. Η μέρα σου θα περάσει αφιερώνοντας το χρόνο σου στα δικά σου θέλω και στο πως θα νιώσεις όμορφα, γεμίζοντας τον εαυτό σου με χαρά κι ευτυχία – πράγμα αναμενόμενο, αφού την τελευταία περίοδο έχεις κουραστεί πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα, Σκορπιέ, προσφέρεται για πολύ καλές στιγμές με το ταίρι σου. Κοίτα το μέλλον με αισιοδοξία και μην πιέζεσαι από άλλες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, θα καταφέρεις πολλά. Σήμερα, φρόντισε να ξεχαστείς λίγο από τα θέματα που σε κουράζουν ψυχικά. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, αλλά μην ξεχνάς τις εκκρεμότητες που έχεις να τακτοποιήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, κάποια άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος θα θέλουν να δώσεις λύση σε θέματα που τα απασχολούν. Μην μπεις σε μία τέτοια περιπέτεια, διαφορετικά θα χαλάσεις την Κυριακή σου και στο τέλος δεν θα υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα. Φρόντισε να κάνεις τις προτάσεις σου για πιο χαλαρωτικά πράγματα κι έτσι όλοι θα είναι περισσότερο ευχαριστημένοι, αφού θα ξεφύγουν από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Τοξότη, σήμερα θα είναι πολύ καλή. Δε θα ήταν άσχημη ιδέα να κανόνιζες μια εκδρομή, για να περάσεις χαλαρά και όμορφα με το ταίρι σου. Κι αν είσαι χωρίς ταίρι, ο Άρης από τους Ιχθείς σού δίνει όλη του την καλή ενέργεια, ώστε τα πράγματα να σου έρθουν όπως θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, έχεις καταφέρει πολλά πράγματα. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχαστείς από όλα αυτά που σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή πορεία και πολύ σύντομα θα δεις αύξηση των εσόδων σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Κάποια φιλικά σου άτομα, Αιγόκερε, έχουν παράπονα ότι τον τελευταίο καιρό έχεις χαθεί λόγω των πολλών υποχρεώσεών σου. Σήμερα που είναι Κυριακή, μπορείς να κάνεις με αυτά τα πρόσωπα ένα πάρα πολύ ωραίο πρόγραμμα, και να περάσετε χαρούμενα, κάτι που χρειάζεσαι, αφού το τελευταίο διάστημα έχεις κουραστεί, επιδιώκοντας να βρεις τη λύση κάποιων στάσιμων υποθέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Αιγόκερε, θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Η Αφροδίτη από το Ζυγό σού εγγυάται πως θα περάσεις μια Κυριακή, έτσι ακριβώς όπως θέλεις. Κι αν ακόμη δεν υπάρχει κάποιο ταίρι στη ζωή σου, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, ώστε να γνωρίσεις το άτομο που τόσο καιρό περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Αιγόκερε, απόφυγε να σκεφτείς επαγγελματικά θέματα. Φρόντισε, λίγο να ξεχαστείς. Στα οικονομικά σου, μην παρασυρθείς σε πάρα πολλά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Επιτέλους, Υδροχόε, ήρθε η Κυριακή, η οποία πραγματικά θα σε ξεκουράσει και θα σε κάνει να νιώσεις ευχάριστα. Από το πρωί, η διάθεσή σου θα είναι πάρα πολύ καλή και θα θέλεις να κάνεις πράγματα, τα οποία αφορούν κυρίως εσένα. Το τελευταίο διάστημα, έχεις φθαρεί από καταστάσεις, οι οποίες στην πλειοψηφία τους δε σε αφορούν. Φρόντισε, λοιπόν, σήμερα να κινηθείς με τέτοιο τρόπο, που θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου και θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Διώξε από το μυαλό σου τις αρνητικές σκέψεις, Υδροχόε. Η σχέση σου έχει αρχίσει να ισορροπεί, οπότε φρόντισε να περάσεις ρομαντικά και όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, Υδροχόε. Σήμερα που είναι Κυριακή, ξεκουράσου και πέρνα όσο καλύτερα μπορείς. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Η καθημερινότητα που περνάς, Ιχθύ, είναι αρκετά δύσκολη κι αυτό σε κουράζει πάρα πολύ. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να περάσεις όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Μπορείς να προγραμματίσεις πράγματα τα οποία θα κάνουν τους άλλους χαρούμενους και, πάνω απ’ όλα, θα βοηθήσουν εσένα να βρεθείς μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ιχθύ, σήμερα προσπάθησε να δώσεις πολλή αγάπη στο ταίρι σου και να ξεχάσεις προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, κάνεις πολλές προσπάθειες για να φτάσεις στην επιτυχία. Σήμερα, φρόντισε να ξεκουραστείς, καθώς όλη την εβδομάδα πιέστηκες πολύ. Στα οικονομικά σου, καλό είναι να ακολουθείς ένα λεπτομερές πρόγραμμα, για να αντιμετωπίσεις τις εκκρεμότητες που έχεις.

Πηγή: oroskopos.gr