Τα ζώδια που θα πλουτίσουν το 2019!

Ταύρος

Η παραδοσιακή αστρολογία κατατάσσει τον Ταύρο ως το ζώδιο με την πιο αγαπησιάρικη σχέση με το χρήμα. Και δίκιο έχει. Από εδώ και στο εξής και για ένα πολύ μεγάλο διάστημα, ο Πλούτωνας μέσα από τον Αιγόκερω αναμένεται να σας φέρει εξαιρετική τύχη σε οτιδήποτε σχετίζεται με επιχειρήσεις με το εξωτερικό, ή με την ανάμειξη στην πολιτική. Ο Δίας εξάλλου στον Τοξότη το 2019 ευνοεί κάθε δημιουργική προσπάθεια, ενώ φέρνει τύχη και στα τυχερά παιχνίδια. Καλά, αυτό το τελευταίο μην το δένετε και κόμπο, αλλά μια εύνοια την έχετε!

Δίδυμοι

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μιλά για κέρδη που προέρχονται από τη διαχείριση χρημάτων τρίτων. Και εσείς την ακούτε πολύ προσεκτικά αυτήν την κουβέντα. Ότι λοιπόν έχει να κάνει με μερτοχές, κεφάλαια επενδύσεις θα είστε σίγουρα πολύ τυχεροί. Ιδιαίτερα σε όλη τη διάρκεια της παραμονής του Πλούτωνα σε αυτή τη θέση (μέχρι το 2023) είστε υποψήφιοι «Κροίσοι» από μια δωρεά ή μια σημαντική κληρονομιά. Το 2019 με τον Δία στον Τοξότη «βάλτε τα δυνατά σας».

Καρκίνος

Επειδή είστε και λίγο ακατάδεκτοι και θέλετε να κερδίζετε χρήματα με την αξία σας, φέτος οπι πλανήτες θα σας βοηθήσουν να πλουτίσετε αν επενδύσετε σε προσωπική προσπάθεια και εργασία. Γενικλά πολύ τυχερή χρονιά θα είναι για σας το 2019, καθώς ο Δίας θα βρίσκεται στον Τοξότη, προστατεύοντας τις δραστηριότητές σας και δίνοντας μεγάλες ευκαιρίες για ανάπτυξη και επέκταση. Επίσης, ο Πλούτωνας μέσα από τον Αιγόκερω για αρκετά χρόνια θα προσφέρει δυνατότητες πλούτου μέσα από επενδύσεις που σχετίζονται με νέες επιχειρήσεις. Χλιδάτα πράγματα.

Αιγόκερως

Μέχρι το 2023 ο πλανήτης του πλούτου, (ξέρετε εσείς τώρα) ο Πλούτωνας, θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, προσφέροντας -ανά διαστήματα- ευκαιρίες για να αυξήσετε σημαντικά τα εισοδήματά σας. Μέσα στο 2019, με τον Δία στον Τοξότη, θα προκύψουν κέρδη μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες που έχουν σχέση με τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να στήσετε τη δική σας, ανεξάρτητη επιχείρηση. Οτιδήποτε, από πιτσαρία μέχρι γαλλικό εστιατόριο.

https://www.marieclaire.gr