Τα 7 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και απωθούν τους άντρες

Οι γυναικείες συμπεριφορές που δεν απολαμβάνουν τα αγόρια ΠΟΤΕ

Προσοχή: Τα 7 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και απωθούν τους άντρες

Θα σου πούμε ένα μεγάλο και χρήσιμο μυστικό για τους άντρες: Τα αγόρια ονειρεύονται μια γυναίκα που να μην προσποιείται και να μη θέλει να γίνει κάποια άλλη από αυτή που είναι. Από την άλλη, όμως, αν ο πραγματικός σου εαυτός διακρίνεται από τις παρακάτω συμπεριφορές τότε σίγουρα δεν θα τον κρατήσεις κοντά σου για πολύ. Αυτά είναι γνωστές γυναικείες συμπεριφορές που μπορούν να απομακρύνουν έναν άντρα.

1. Τον συγκρίνεις συνέχεια με κάποιον
Δεν μιλάμε μόνο για κάποιον πρώην σου ή για το αγόρι που σου άφησε απωθημένο γιατί δεν σε πήρε τηλέφωνο ποτέ. Όταν θες να τον κάνεις να νιώσει άσχημα μη φέρνεις στη συζήτηση διαρκώς κάποιον άλλον. Η σύγκριση δεν κάνει καλό στον αντρικό εγωισμό.

2. Μιλάς για φαγητό, αλλά δεν τρως
Οι άντρες έλκονται από τις γυναίκες που απολαμβάνουν το φαγητό, αλλά όχι από εκείνες που μιλούν για αυτό τη στιγμή που είναι συνέχεια σε δίαιτα! Μη μιλάς για διάφορες διατροφικές αμαρτίες που κάνεις και στο τέλος παραγγέλνεις μια σαλάτα! Και επιπλέον σταμάτα να του λες πως τρως τα πάντα, αλλά δεν παχαίνεις τη στιγμή ενώ δεν θα σε δει ποτέ να τρως junk.

3. Δεν λες ποτέ αυτό που πραγματικά θες να πεις
Οι άντρες τρελαίνονται από τις γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν. Αν συνεχώς κρύβεις αυτό που θες ακόμα και για το τι ταινία θες να δείτε γιατί πιστεύεις ότι δεν θα του αρέσει η άποψη σου τότε δεν θα σε εκτιμήσει για όλα αυτά που είσαι.

4. Προσπαθείς να τον αλλάξεις
Κανείς δεν είναι τέλειος. Όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται βελτίωση και αυτό γίνεται εθελοντικά και στον χρόνο που ο καθένας το νιώθει. Αν θες να γίνει κάποιος άλλος τότε βρες κάποιον άλλον!

5. Κουτσομπολεύεις συνεχώς ακόμα και κοντινά σου πρόσωπα
Όλοι λίγο πολύ μπορεί να τύχει να κουτσομπολέψουμε φίλους. Αν εσύ, όμως, συνεχώς μιλάς για τα δικά σου άτομα απαξιωτικά τη στιγμή που σε βλέπει να κάνεις κολλητή παρέα μαζί τους τότε το ίδιο θα πιστέψει ότι κάνεις και με εκείνον.

6. Είσαι άκρως επικριτική
Δεν σου αρέσει το εστιατόριο που κλείσατε; Δεν σου αρέσει η ταινία που είδατε; Δεν σου αρέσουν οι φίλοι του; Επόμενη λογική σκέψη για εκείνον… «της αρέσει κάτι τελικά»;

7. Δεν έχεις αυτοπεποίθηση και το ξέρει
Δε χρειάζεται να κρύβεις τον πραγματικό σου εαυτό στο πρώτο διάστημα της σχέσης. Η σχέση για να έχει σωστά θεμέλια πρέπει να γνωρίζει ο ένας σύντροφος άλλον. Μην προσποιηθείς ποτέ ότι είσαι άνετη και μετά του δείξεις πόσο λάθος εικόνα σχημάτισε. Να είσαι ο εαυτός σου γιατί μόνο έτσι δείχνεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση.

ΠηγήΦ