Τα 3 ζώδια που αν μπλέξετε μαζί τους θα σας κάνουν τη ζωή kόλαση από την καταπίεση

Ο Ταύρος θα σας τσακίσει με την υπερβολή του. Θα τον βρίσκετε παντού μπροστά σας. Θα πάρετε το πρώτο αεροπλάνο για Τιμπουκτού και πάλι μπροστά σας θα είναι.

Ο Καρκίνος θα σας κρύψει στο δικό σας Κωσταλέξι και ο Σκορπιός θα σας εξοντώσει με την εμμονή του για εσάς.

Αυτά είναι τα 3 πιο καταπιεστικά ζώδια που θα σας κάνουν τη ζωή κόλαση αν μπλέξετε μαζί τους!

Ταύρος

Η κτητικότητα του Ταύρου είναι αδιαμφισβήτητη, καθώς επίσης και η ζήλια του. Θα υπάρξουν φορές που η καταπίεσή του θα είναι τόσο υπερβολική και το πείσμα του τόσο αφόρητο που θα θέλετε να τρέξετε όσο το δυνατόν πιο μακριά του. Αλλά και πάλι μάλλον δε θα τα καταφέρετε μια που δεν πρόκειται να σας αφήσει πολύ εύκολα. Η μόνη λύση αν νιώσετε την καταπίεση του να σας πλακώνει σαν ταφόπλακα, είναι να εξαφανιστείτε. Και πάλι, όμως μπορεί να σας βρει.

Καρκίνος

Το χειρότερο με τον Καρκίνο δεν είναι τόσο το καταπιεστικό του χαρακτήρα του (που είναι δεδομένο), αλλά το ότι το κρύβει με τέχνη. Και αυτό είναι το χειρότερο είδος καταπίεσης, μια που μέχρι να το καταλάβετε θα σας έχει κυκλώσει και θα έχει εξαφανίσει από δίπλα σας, οτιδήποτε σας κάνει πιο κοινωνικούς. Αν μπορούσε να ανοίξει ένα λάκκο και να σας βάλει μέσα και μετά να πηδούσε μέσα και ο ίδιος, θα το έκανε. Αν δεν είναι αυτό καταπίεση, τότε τι είναι;

Σκορπιός

Το θέμα με τον Σκορπιό δεν είναι ότι είναι απλώς καταπιεστικός. Είναι ότι δε μπορεί να ξεχωρίσει τη διαφορά ανάμεσα στην αγάπη και την εμμονή. Είστε μαζί του και θα μείνετε για πάντα. Και αν έχετε κάποιες τάσεις εξωστρέφειας, αποκλείεται να τις δεχθεί. Και αν κάνετε το λάθος να δείξετε πως διαφωνείτε, εκείνος θα προσπαθήσει να σας αλλάξει. Ναι, με το ζόρι!

Πηγή