Τα 2 πιο τυχερά ζώδια του 2019!

Η χρονιά ανήκει σε 2 ζώδια της Γης.

Το κοκαλάκι της νυχτερίδας μοιράζονται φέτος δύο ζώδια, τα οποία ανήκουν στην ομάδα της Γης. Δεν το λέω εγώ, αλλά τα κιτάπια των περισσότερων αστρολόγων. Αν σε κάτι συμφωνεί η πλειοψηφία τους, αυτό είναι πως Αιγόκεροι και Παρθένοι, αυτή είναι η χρονιά σας. Πέραν λοιπόν της πρακτικότητας, της σταθερότητας και της αγάπης για την τάξη και την οργάνωση που σας χαρακτηρίζει αμφότερους, για φέτος μοιράζεστε ένα ακόμα κοινό σημείο, την καλή τύχη με το μέρος σας.

Από τη μία, οι Παρθένοι που χάρη στον Κρόνο θα μετρήσουν πολλές ευκαιρίες μέσα στη χρονιά. Ο Παρθένος θα έχει ένα αστρολογικό προβάδισμα στα επαγγελματικά του, στα οποία αν γίνει πλήρης χρήση της δύναμης, της αποφασιστικότητας, της επιμονής που τον χαρακτηρίζει, μέχρι το τέλος της χρονιάς δε θα πιστεύει στα μάτια του για ό,τι έχει καταφέρει. Σύμφωνα με τους αστρολόγους οι πρώτοι μήνες θα είναι δοκιμαστική περίοδος σε αρκετά επίπεδα, αλλά το ρίσκο πολύ χαμηλό. Η σκληρή δουλειά είναι δεδομένη στάση για τους Παρθένους, και οι καρποί άφθονοι. Ειδικά όσες κι όσοι ταλαιπωρήθηκαν τα τελευταία χρόνια, θα νιώσουν πραγματικά ότι κάτι αλλάζει ουσιαστικά.

Όσο για τους Αιγόκερους, οι προβλέψεις αναφέρουν πως φέτος θα νιώσει στο πετσί του τη θετική επίδραση του Ποσειδώνα, του πλανήτη που συμβολίζει την τύχη και την επιτυχία. Επιτρέπονται τα μεγαλεπίβολα σχέδια, οι φιλόδοξες σκέψεις, αλλά πάντα με προσοχή και σύνεση. Και μόνο η αισιοδοξία που φέρνει σ’ έναν Αιγόκερω το ενδεχόμενο πως φέτος είναι η χρονιά του, λειτουργεί ευεργετικά για τη ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή του. Παράλληλα το 2019 μπορεί να εξελιχθεί σαν σταυροδρόμι σε συναισθηματικό επίπεδο. Όποιο κι αν είναι το όνειρο, οι πιθανότητες να πραγματοποιηθεί δείχνουν υπέρ του.

https://www.ladylike.gr