Συγκλονίζει η κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία: «Έκανα δυο αμβλώσεις στα βάθη του αλκοολισμού μου»!

Οι αποκαλύψεις για τις δύσκολες στιγμές της ζωής της που δεν γνώριζε κανείς!

Συγκλονίζει με την αποκάλυψη της η κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα για τις δυο αμβλώσεις που έκανε στα βάθη του αλκοολισμού της.

Με μια ανάρτηση στο Instagram αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που είχε περάσει στο παρελθόν.

Παίρνει θέση στο σχέδιο νόμου που απαγορεύει τις αμβλώσεις μετά την 6η εβδομάδα κύησης και άπαξ και βρεθεί χτύπος καρδιάς στο έμβρυο.

«Χθες τριγυρνούσα μέσα στο νέο μου κατάστημα και αισθανόμουν χαρούμενη. Σήμερα, ξύπνησα βλέποντας το post μιας φίλης μου που μοιράστηκε την αλήθεια της και τώρα αισθάνομαι υποχρεωμένη να το πράξω η ίδια!

Έκανα δύο αμβλώσεις. Κατά την αρχή της δεκαετίας του 20 και στα βάθη του αλκοολισμού μου, έμεινα έγκυος δύο φορές από τον ίδιο άντρα. Ήταν κάποιος που αγαπούσα. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν αγαπούσα τον εαυτό μου καθόλου. Δεν μπορούσα να φροντίσω τον εαυτό μου και κακοποιούσα το σώμα και το μυαλό μου.

Ούσα αναγκασμένη να πρέπει να προχωρήσω σε εκείνες τις εγκυμοσύνες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου στη ζωή μου ήταν απολύτως το πιο σκληρό και πιο σαδιστικό πράγμα που θα μπορούσε κανείς να κάνει για μένα και για τα μωρά. Η απόκτηση παιδιών δεν είναι βόλτα στο πάρκο. Κατέληξα να έχω 2 καταπληκτικά αγόρια όταν ήμουν έτοιμη να δώσω μια ατέλειωτη αγάπη σε εκείνους και να είμαι ανοιχτή να τη δεχτώ και εγώ. Εμπιστευθείτε τις ΗΠΑ, τις γυναίκες, για να μάθετε τι είναι απολύτως σωστό για τις ΗΠΑ και τα σώματά μας», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφία της με το παιδί της.