Στη Μύκονο ο «Ιππότης της Ασφάλτου» Ντέιβιντ Χέισελχοφ (φωτό)

Από το βράδυ της Πέμπτης η Μύκονος έχει γεμίσει με δεκάδες supercars, οι ιδιοκτήτες των οποίων συμμετέχουν στο φετινό Gumball 3000.

Το φετινό event είχε ως σημείο εκκίνησης το ελληνικό νησί στις 7 Ιουνίου, με τα αυτοκίνητα να καταλήγουν έπειτα από 8 ημέρες στην Ίμπιζα της Ισπανίας. Αυτή είναι η 21η φορά που διοργανώνεται το event και σε ό,τι αφορά στο παράβολο συμμετοχής, αυτό κυμαίνεται από τις 40.000 έως τις 50.000 ευρώ – όπως, άλλωστε, κάθε χρόνο.
Η εν λόγω διοργάνωση πραγματοποιείται εδώ και 21 χρόνια, με το event να έχει και φιλανθρωπική διάσταση, καθώς επιλέγεται από τους διοργανωτές κάθε χρόνο ένας φιλανθρωπικός οργανισμός στον οποίο κατευθύνεται μέρος των εσόδων της δράσης.

Ο Ντέιβιντ Χέισελχοφ, γνωστός και με το προσωνύμιο «The Hoff», είναι Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής, ευρύτατα δημοφιλής για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στο ‘’Baywatch΄΄. Παλαιότερα, όμως, είχε προλάβει ήδη να γράψει ιστορία με το αυτοκίνητο ΚΙΤΤ στην τηλεοπτική παραγωγή «Ο Ιππότης της Ασφάλτου» (‘’Knight Rider’’). Ο ίδιος, ποτέ δεν έκρυψε το πάθος του για τα γρήγορα αυτοκίνητα.

Έτσι, κανέναν δεν εξέπληξε το γεγονός ότι θα συμμετάσχει στο Gumball 3000 και, όπως ενημέρωσε ο ίδιος τους θαυμαστές του, βρίσκεται ήδη στο Νησί Των Ανέμων.

Άλλωστε, και προηγούμενες χρονιές είχε πει «παρών» σε αυτή τη διεθνή συγκέντρωση supercars.

ethnos.gr