Σοκ στην οικογένεια Παντελίδη! Για πρώτη φορά, ο Αντώνης Ρέμος υποστηρίζει δημοσίως Μίνα και Φρόσω… «Δολοφονήθηκαν τα κορίτσια»…

Τελικά, φαίνεται πως ο Αντώνης Ρέμος, όταν αποφάσισε να δώσει συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ, ήταν έτοιμος να πάρει θέση απέναντι σε κάποια γεγονότα για τα οποία μέχρι σήμερα δεν είχε τοποθετηθεί επισήμως.

Ένα από αυτά, ήταν ο τραγικός θάνατος του Παντελή Παντελίδη στον οποίο αναπόφευκτα ήρθε η κουβέντα μιας και ο Αντώνης Ρέμος ήταν ένας από τους ελάχιστους «κολλητούς» του Παντελή από το καλλιτεχνικό στερέωμα. Κια ήταν εκείνη η στιγμή που ο Ρέμος για πρώτη φορά πήρε ανοικτά θέση στον πόλεμο, αδειάζοντας ουσιαστικά την οικογένεια Παντελίδη η οποία υπέστη σοκ ακούγοντάς τον να υποστηρίζει ανοικτά τους «εχθρούς»…

«Η διαχείριση που έγινε ήταν λάθος. Ήταν εγκληματικό αυτό που έγινε. Κατηγορήθηκαν, στιγματίστηκαν τζάμπα και «δολοφονήθηκαν» δυο κορίτσια τα οποία απλώς συνόδευαν τον Παντελή εκείνη τη βραδιά». Αυτή είναι η άποψή του την οποία, για πρώτη φορά μετά από τριάμιση χρόνια από τον θάνατο του Παντελή, εξέφρασε δημοσίως ο Ρέμος προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στη Ν. Ιωνία και πιο συγκεκριμένα στους γονείς και τον αδελφό του που, όλα αυτά τα χρόνια, πασχίζουν να αποδείξουν πως δεν ήταν οδηγός ο Παντελής στο μοιραίο τροχαίο. Μην ξεχνάμε πως έρχονται και τα δικαστήρια για τις αποζημιώσεις της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριακού. Κι εκεί, όπως όλα δείχνουν, θα βγουν στο φως πολλά…

Η οικογένεια του αδικοχαμένου, κοσμαγάπητου καλλιτέχνη, παρότι κάτι είχε καταλάβει από την γενικότερη απουσία του Ρέμου από τον θάνατό του και μετά, σε καμία περίπτωση δεν περίμενε τέτοιο «άδειασμα» και ταυτόχρονα τόση υποστήριξη στις δυο αμφιλεγόνες συνεπιβάτιδες.

«Είναι πολύ λυπηρό όλο αυτό που έγινε μετά τον θάνατο του Παντελή. Είναι τεράστιο λάθος ο τρόπος που διαχειρίστηκαν τα πράγματα γύρω από τον θάνατο του παιδιού. Δεν θα πω ποιοι και πως, αλλά η διαχείριση όλου του πράγματος ήταν λάθος, ήταν εγκληματική.

Κατηγορήθηκαν και στιγματίστηκαν άνθρωποι τσάμπα. Τα δύο τα κορίτσια, επειδή πραγματικά ξέρω τι συνέβη εκείνο το βράδυ, μαζί με την ψυχή του Παντελή “δολοφονήθηκαν” και οι ψυχές των κοριτσιών.

Και το θεωρώ πολύ άδικο και κρίμα να καταστρέφεις δύο κοπέλες που το μόνο “έγκλημα” που έκαναν ήταν να συνοδεύσουν σαν φίλες εκείνο το μοιραίο βράδυ τον Παντελή. Ο Παντελής ήταν ένα αξιαγάπητο πλάσμα, ένα παιδί βγαλμένο μέσα από την κοινωνία της Ελλάδος. Ένας λαϊκός ήρωας και συνάμα μια υπέροχη ψυχή», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Η υπόθεση αυτή φάνηκε από την πρώτη στιγμή πως δεν θα κλείσει έτσι απλά…

Πηγή: patkiout.gr