Σίσσυ Χρηστίδου: Η νέα φωτό από το νοσοκομείο και τα λόγια για «δηλητήριο της ψυχής»

Συγκλονίζουν τα λόγια με τα οποία συνόδευσε τη νέα της φωτογραφία η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται η μαμά της.

Αυτό το καλοκαίρι, ίσως να είναι το πιο δύσκολο της ζωής της καθώς η παρουσιάστρια καλείται να αντιμετωπίσει μια από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες.

Με πίστη, αγάπη και αφοσίωση όμως έχει πάντα την ελπίδα και την αισιοδοξία οδηγό της, στέκεται στο πλευρό της μαμά της δίνοντας της κουράγιο.

Η Σίσσυ είναι στο νοσοκομείο και διαβάζει ένα από τα αγαπημένα της βιβλία με τη λεζάντα της ραγίζει καρδιές.

«Η αναμονή είναι το δηλητήριο της ψυχής», γράφει.

Όπως η ίδια είπε στο βίντεο της πριν από μερικές ημέρες, από τον περασμένο Νοέμβριο «παλεύουν» στο πλευρό της, πολύ περισσότερο η μαμά της, κυρία Μίνα, να αντιμετωπίσει γενναία το «τέρας» που λέγεται καρκίνος.

«Για μένα ήταν ένας πάρα πολύ δύσκολος χειμώνας, ο πιο δύσκολος της ζωής μου. Προσπάθησα να τα καταφέρω όλα αλλά η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα είναι δύσκολα. Τώρα που έκλεισε η σεζόν αποφάσισα να τα πω. Σαν οικογένεια αντιμετωπίζουμε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας της μητέρας μου. Πρώτη Νοεμβρίου, στα γενέθλια του αδερφού μου, μάθαμε ότι η μαμά πάσχει από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία. Έχω μάθει πολλά πια για αυτή την ασθένεια. Από εκεί και πέρα ξεκινήσαμε μια μεγάλη μάχη. Εδώ στο νοσοκομείο περνάμε τις περισσότερες ημέρες, άλλες καλύτερες κι άλλες χειρότερες», είχε πει μεταξύ άλλων.

gossip-tv.gr