Προβλέψεις 2019 | Οι γενικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Οι ετήσιες προβλέψεις για τη χρονιά που έρχεται

ΖΥΓΟΣ: ΦΟΡΤΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

Τέλος τα όρια και οι περιορισμοί! Με τον Ουρανό, αυτή τη χρονιά (αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο), μια σελίδα θα γυρίσει, μια νέα ζωή θα αρχίσει ή οι ανάγκες ελευθερίας και ανεξαρτησίας σου μπορεί να επιβεβαιωθούν. Για να προετοιμαστείς, άσε τον Κρόνο να σε επαναπροσανατολίσει και κάνε την οικογενειακή σου εστία τον καλύτερο τόπο ηρεμίας, την άγκυρά σου. Είναι η στιγμή να δεις πιο σοβαρά νέες τακτοποιήσεις, είτε αυτό είναι μετακόμιση είτε είναι αγοραπωλησία ακινήτου. Ο Κρόνος είναι εδώ για να τα οργανώσει όλα. Αρχηγός του χρόνου, θα μπορούσε επίσης να φέρει μια γέννηση ή την αναχώρηση ενός ηλικιωμένου γονέα. Σε συνεργασία με τον Πλούτωνα, θα σε βοηθήσει να απαλλαχτείς από προβλήματα της παιδικής σου ηλικίας (ή γενεών) που δεν έχουν ρυθμιστεί, να κάνεις ειρήνη με το παρελθόν, να πλησιάσεις ένα γονέα από τον οποίο ήσουν απομακρυσμένη. Ο Δίας, από την πλευρά του, θα ευνοήσει καλές σχέσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα και τους γείτονες και ο Ποσειδώνας θα σου δώσει την ανάγκη να είσαι πιο χρήσιμη και να βοηθάς περισσότερο τους διπλανούς σου. Προχώρα χαρούμενα, το μέλλον θα είναι ανάλαφρο!

Έρωτας: Ανάλαφροι έρωτες (Μάρτιο), ζεστή καρδιά και παθιασμένες νύχτες (Μάιο, Ιούνιο), θα σε βρει την πιο όμορφη (Σεπτέμβριο, Οκτώβριο) και την πιο συναρπαστική (Δεκέμβριο).

ΤΙΡ: Απρόσμενο συμβόλαιο (Φεβρουάριο), ανθισμένη καριέρα (Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο), μεγάλη τόνωση (Οκτώβριο, Νοέμβριο), οικογενειακή ζεστασιά (Νοέμβριο, Δεκέμβριο).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΕΝΤΟΝΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

Με τον Ουρανό, όλα θα μπορούσαν ξαφνικά να αλλάξουν στις σχέσεις (προσωπικές και επαγγελματικές) που έχουν φθαρεί ή δεν είναι ικανοποιητικές. Ρήξη, νέα γνωριμία, συνειδητοποίηση των κρυμμένων επιθυμιών σου… ένα νέο αίσθημα ελευθερίας και ανεξαρτησίας θα σε κυριεύσει αλλά πρόσεχε τον Ποσειδώνα. Μπορεί να σε κάνει να εξιδανικεύσεις πολύ τον αγαπημένο σου. Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις καλύτερες σχέσεις. Ο πρώτος, με τα έντονα ερωτήματά του και ο δεύτερος, δομώντας τον τρόπο σκέψης σου και βοηθώντας σε να κατανοήσεις καλύτερα πως επικοινωνείς τα συναισθήματά σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα, πως δέχεσαι ότι η άποψή σου μπορεί να είναι διαφορετική από τη δική τους. Σε προσωπικό επίπεδο, σκέψου τι σου είναι απαραίτητο για να αισθανθείς ασφαλής και τις αξίες (υλικές, πνευματικές) που έχεις στην καρδιά διότι ο Δίας, αυτή τη χρονιά θα σε βοηθήσει να αναπτυχθείς και να αυξήσεις τα αγαθά που διαθέτεις. Είναι η στιγμή να επενδύσεις και κυρίως να ευχαριστηθείς αλλά χωρίς υπερβολές.

Έρωτας: Πάρε πρωτοβουλίες (Ιανουάριο), θα είναι πολύ τρυφερός (Μάρτιο, Απρίλιο) και δεν θα έχει μάτια παρά μόνο για σένα (Οκτώβριο, Νοέμβριο).

ΤΙΡ: Οι δουλειές προχωρούν (Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Απρίλιο, Μάιο), συναρπαστική στροφή (μέσα Φεβρουαρίου), επιτυχία και συμβόλαια (Αύγουστο, Σεπτέμβριο), τι τόνωση (Νοέμβριο, Δεκέμβριο).

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΠΕΡΝΑΣ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ

Ουάου! Μετά από 12 χρόνια απουσίας, ο Δίας επιστρέφει στο ζώδιό σου αυτή τη χρονιά. Μαζί του όλα είναι δυνατά, όλα είναι όμορφα, όλα είναι μεγάλα. Άνοιξε τα φτερά σου, ένας νέος κύκλος ξεκινά! Σκέψου τι σε δελεάζει, τις υποχρεώσεις, τους περιορισμούς από τους οποίους θέλεις να αποδράσεις για να είσαι ελεύθερη να προχωρήσεις όπως θέλεις. Έχεις ένα ταλέντο, κρυφά χαρίσματα; Είναι η στιγμή να τα αποκαλύψεις. Είναι επίσης, με τον Κρόνο, η στιγμή να βάλεις τάξη στα οικονομικά σου, να έχεις ένα budget που θα μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα, να αντιμετωπίσεις σωστά τα προβλήματα που συναντάς, να αποφασίσεις να επενδύσεις (να αγοράσεις το σπίτι που ο Ποσειδώνας σε κάνει να ονειρεύεσαι). Θα μπορέσεις επίσης να αδειάσεις το λογαριασμό σου για να ριχτείς σε νέα συναρπαστικά σχέδια, ο Ουρανός, θα μπορούσε (αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο) να σε ενθαρρύνει να οριοθετήσεις εκ νέου τις δραστηριότητές σου για να νιώσεις μεγαλύτερη ελευθερία και ανεξαρτησία. Μάθε κυρίως με τον Πλούτωνα ότι η ασφάλεια που ψάχνεις κρύβεται μέσα σου και στην ικανότητά σου να αντιμετωπίζεις τα εμπόδια που συναντάς.

Έρωτας: Ο Έρωτας είναι παρόν (Ιανουάριο, Φεβρουάριο), έτοιμος για κάθε τρέλα (Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο), αυξημένη γοητεία (Νοέμβριος).

ΤΙΡ: Ένα δώρο, μια αύξηση (Φεβρουάριος, Μάρτιος), ευνοικές συνεργασίες (Απρίλιος, Μάιος), ανθισμένη καριέρα (Αύγουστος, Σεπτέμβριος), τονωτική ομαδική εργασία (Οκτώβριος, Νοέμβριος).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Ο χρόνος επιταχύνεται. Τρεις εκλείψεις στο ζώδιό σου, Πλούτωνας, Κρόνος και Δίας σε προετοιμάζουν για τη μεγάλη πλανητική συνάντηση του 2020 στο ζώδιό σου. Άφησέ τους να σε μάθουν πόσο εποικοδομητική και τονωτική θα είναι. Με τον Πλούτωνα, τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα. Θα μπορείς να εισχωρήσεις βαθιά μέσα σου, να απαλλαχτείς από παλιά σχήματα του παρελθόντος που εμποδίζουν την προσωπικότητά σου να μεταμορφωθεί και να ανακαλύψεις μέσα σου τον κρυμμένο πλούτο για να αναζωογονηθείς. Ο Ουρανός θα σε βοηθήσει ταρακουνώντας τις συνήθειές σου, ξυπνώντας τη δημιουργικότητά σου (για το 1ο δεκαήμερο κυρίως) σπρώχνοντάς σε στην καινοτομία, παίρνεις ρίσκα για να είσαι αύριο μια άλλη, πιο ελεύθερη. Αναρωτήσου με τον Κρόνο για το μέλλον σου που ζητά να αναγεννηθεί και με ποια μέσα μπορείς να το καταφέρεις. Απαλλάξου από οτιδήποτε σε πνίγει (περιορισμούς, υποχρεώσεις, πρέπει…) για να απελευθερωθείς και να προχωρήσεις ανάλαφρη στην μεγάλη αναγέννηση του 2020.

Έρωτας: Μεθυστικό διάστημα (Φεβρουάριος, Μάρτιος), ανανέωση στο φως του φεγγαριού (Μάιος, Ιούνιος), τροπικές νύχτες (Αύγουστος, Σεπτέμβριος), αλλάζεις εμφάνιση (Νοέμβριο, Δεκέμβριο).

ΤΙΡ: Φίλοι που σε φροντίζουν (Ιανουάριο), νέο σπίτι-μετακόμιση (Ιανουάριος, Φεβρουάριος), η ζωή κινείται και είναι ωραία (Ιούλιος, Αύγουστος), ανεβαίνεις σε νέες κορυφές (Οκτώβριο, Νοέμβριο).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΙΔΕΑΛΙΣΜΟ;

Τα όνειρά σου θα οδηγήσουν τα βήματά σου αυτή τη χρονιά. Άφησέ τα να μεγαλώσουν με τον Δία που θα σε βοηθήσει να κάνεις τα πάντα για να τα πραγματοποιήσεις ως το τέλος της χρονιάς. Μίλα για τις φιλοδοξίες σου, δεσμεύσου, υπερασπίσου τες. Κάνε κάτι για τον κόσμο, για την ειρήνη. Καλλιέργησε τις φιλίες σου, θα βοηθηθείς από αυτές. Ταξίδεψε (κυριολεκτικά και μεταφορικά) για να διευρύνεις τις γνώσεις σου, κάνε νέες εμπλουτισμένες γνωριμίες αλλά φρόντισε κιόλας για την ηρεμία σου και την απομόνωσή σου για να σκεφτείς με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα τα 25 τελευταία χρόνια, τις αποτυχίες σου, τις επιτυχίες σου, αυτά που θα ήθελες ή όχι να συνεχίσεις και τη νέα κατεύθυνση που θα ήθελες να δώσεις στη ζωή σου. Κάνε γιόγκα, διαλογισμό για να είσαι σε μεγαλύτερη επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο διότι αυτός ξέρει προς τα πού πρέπει να πας. Ο Ουρανός, ο πλανήτης σου, μπορεί να επισπεύσει τα πράγματα (αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο) ταρακουνώντας τα θεμέλια πάνω στα οποία έχεις χτίσει τη ζωή σου. Αλλαγή κατοικίας, οικογενειακές αλλαγές, αλλαγή επαγγέλματος, μαζί του όλα είναι πιθανά και συχνά έρχονται σαν έκπληξη, ξαγνικά!

Έρωτας: Απολαμβάνεις τη ζωή (Μάρτιο), τρυφερό σκίρτημα (Ιούνιο, Ιούλιο), ανεβαίνεις στον 7ο ουρανό (Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο).

ΤΙΡ: Να είσαι χαρούμενη! Ευχάριστα οικονομικά (Μάρτιο, Απρίλιο), η φύση σε αναζωογονεί (Μάιο, Ιούνιο), η δουλειά σου αρέσει (Ιούλιο), Αφροδίτη και Άρης σε οδηγούν στην επιτυχία (από Οκτώβριο ως Δεκέμβριο).

ΙΧΘΥΕΣ: ΣΕΡΦΑΡΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΥΜΑ

Βάλε τη ρουτίνα και τις συνήθειές σου στο ντουλάπι! Άσε τον Ουρανό να φέρει ένα νέο, φρέσκο αέρα στη ζωή σου αυτή τη χρονιά (αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο). Νέες συναντήσεις, νέες ιδέες…όλα θα γίνουν πιο συναρπαστικά, πιο ενδιαφέροντα αλλά με τον Ποσειδώνα, που διασχίζει το ζώδιό σου, δεν θα ξέρεις πολύ καλά (ούτε οι άλλοι) που βρίσκεσαι. Δεν είναι εύκολο αυτό για τις σχέσεις σου! Εμπλεκόμενη περισσότερο σε ομάδες μέσα στις οποίες εξελίσσεσαι, μέσα στην ομάδα που δουλεύεις, θα μπορέσεις με τον Κρόνο να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, να ανοίγεσαι περισσότερο στους άλλους και να σέβεσαι τις ανάγκες ελευθερίας τους. Με τον Πλούτωνα, ότι σε κινητοποιούσε χθες, δεν θα σου αρέσει πια σήμερα. Οι στόχοι σου δεν θα είναι πια οι ίδιοι, οι φιλίες σου θα ανανεωθούν επιτρέποντάς σου να εξελιχτείς διαφορετικά. Θα μεταμορφωθείς, θα αναζωογονηθείς. Με τον Δία, λάμπει και ανθίζει η καριέρα σου! θα σου δοθούν σημαντικές ευθύνες αλλά από τις 3 Δεκέμβρη, η προτεραιότητα θα δοθεί στις φιλίες σου και στις ομάδες που υπερασπίζονται τις ίδιες με σένα ιδέες.

Έρωτας: Ανάπαυση στα μπράτσα του (Μάρτιο, Απρίλιο), η ευτυχία σου πάει πολύ (Ιούλιο), ερωτικές στιγμές (Σεπτέμβριος), αυξημένη λίμπιντο (Οκτώβριος, Νοέμβριος).

ΤΙΡ: Ταξίδι για δυο (Ιανουάριος), αγορές την άνοιξη (Απρίλιος, Μάιος), τα όνειρά σου γίνονται πραγματικότητα (Νοέμβριο, Δεκέμβριο).

https://www.missbloom.gr