Προκαλεί ίλιγγο το ποσό που έπαιρνε ανά επεισόδιο ο Γιώργος Παρτσαλάκης! Και τώρα; “Σήμερα δεν έχω μία” (video)

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιώργος Παρτσαλάκης στην εκπομπή του Star Channel, «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στα χρήματα που παίρνει σήμερα από την τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε και τις χρηματικές του απολαβές στο παρελθόν. Ο ίδιος δήλωσε, πως παλαιότερα είχε φτάσει στο σημείο να παίρνει έως 9.000 ευρώ το επεισόδιο, δηλαδή, 35.000 ευρώ το μήνα! Ξεκαθάρισε, όμως, πως στη σημερινή εποχή τα πράγματα έχουν αλλάξει σημαντικά.

Γιώργος Παρτσαλάκης: Δεν έχω ούτε ένα ευρώ και προσπαθώ να υπερασπιστώ τα παιδιά μου

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης είπε χαρακτηριστικά: «Θα συμμετέχω στο νέο σίριαλ με την υπογραφή του Αντρέα Γεωργίου και σενάριο της Βάνας Δημητρίου που γράφει το Τατουάζ. Πιστεύω ότι μέχρι τέλος Ιουλίου θα ξεκαθαρίσει σε ποιο κανάλι θα το δούμε», σημείωσε ο Γιώργος Παρτσαλάκης και απαντώντας για το κασέ του είπε τα εξής:

«Δεν το συζητώ, είναι κάθετη η μείωση στις αμοιβές μας! Αν έπαιρνες 100, παίρνεις 10. Έπαιρνα 9.000 ευρώ το επεισόδιο. 35.000 ευρώ το μήνα για τέσσερα επεισόδια, είναι πάρα πολλά τα χρήματα. Πλέον δεν υπάρχουν επεισόδιο, υπάρχουν μηνιάτικα, μισθοί. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που παίρνει 2.000 ευρώ το μήνα μισθό για καθημερινή σειρά.

Κάποια στιγμή έκανα μια ασύλληπτη βλακεία, έκανα ένα εστιατόριο, βρέθηκα στο μηδέν και από εκεί και πέρα έχω δύο παλικάρια. Δεν έχω πουθενά καταθέσεις, δεν έχω ούτε ένα ευρώ και προσπαθώ να υπερασπιστώ τα παιδιά μου και να είμαστε σε μία αξιοπρέπεια».

zappit.gr