Πώς Να Τον Κάνετε Να Σας Ερωτευτεί Με 3 Απλές Κινήσεις!

Έχετε βρεθεί ποτέ στη κατάσταση να ερωτευτείτε κάποιον άντρα και να αναρωτιέστε αν και εκείνος νιώθει το ίδιο;

Μήπως προσπαθήσατε να αποδείξετε πόσο καλή περίπτωση είστε, πως είστε γλυκιά, αστεία και έξυπνη, ελπίζοντας να σας ονειρευτεί;

Το να επικεντρωθείτε σε αυτά που θέλει ένα άντρας και να παραμελήσετε τον εαυτό σας είναι το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε, αλλά είναι και το χειρότερο λάθος αν θέλετε κάποιος να σας ερωτευτεί.

Η αγάπη δεν είναι ένα λογικό συναίσθημα –με το να είστε καλή και να δείχνετε κατανόνηση δεν θα σας βγάλει πουθενά. Ορίστε πως θα το καταφέρετε:

Μην του δίνετε περισσότερα από όσα σας δίνει εκείνος

Η αγάπη και το να κάνετε κάποιον να σας ερωτευτεί για πάντα, έχει να κάνει με την ικανότητά σας να δέχεστε αγάπη.

Οι περισσότεροι από εμάς ξέρουμε μόνο πώς να δίνουμε αγάπη. Δίνουμε για πολλούς λόγους –επειδή έχουμε μάθει πως αυτός είναι ο δρόμος για τη καρδιά ενός άντρα, επειδή βλέπουμε άλλες γυναίκες να το κάνουν, και επειδή κατά βάθος νιώθουμε άβολα και τρομοκρατημένες όταν πρόκειται να δεχτούμε πραγματική αγάπη.

Ένας άντρας στη πραγματικότητα χάνει το ενδιαφέρον του όταν του προσφέρετε περισσότερα από όσα δίνει εκείνος. Όταν τον λούζετε με στοργή, προσοχή, δείπνα, δώρα και πάντα κάνετε μεγάλη παράκαμψη από το δρόμο σας για να περάσετε από το σπίτι του, τον κάνετε να σας δει σαν τη μητέρα του ή ένα φίλο και όχι σαν το άλλο του μισό.

Μην του δώσετε αποκλειστικότητα αν δεν σας τη δώσει εκείνος πρώτα

Επενδύουμε πολλά συναισθήματα σε έναν άντρα όταν έχουμε την αποκλειστικότητα μαζί του καθώς έχει στη διάθεσή του όλο το χρόνο και τη προσοχή μας. Δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε που οδηγεί αυτή η σχέση. Αλλά όσο περισσότερο το σκεφτόμαστε και το αναφέρουμε, τόσο περισσότερο τον διώχνουμε μακριά.

Αν το καλοσκεφτείτε θα μπορέσετε να κρατήσετε τις επιλογές σας ανοιχτές και την προσωπική σας δύναμη μέσα στη σχέση. Αντί να μιλάτε για τη σχέση σας ή να τον απειλείτε, κρατήστε τις επιλογές σας ανοιχτές βγαίνοντας και με άλλους άντρες. Έτσι, θα διατηρήσετε τα όρια και τη δύναμή σας και εκείνος θα πρέπει να προσπαθήσει για να σας κερδίσει.

Μην του κάνετε δώρα, το τραπέζι ή πληρώνετε στα ραντεβού

Το ξέρω ακούγεται άδικο, αλλά και πάλι αυτός που πληρώνει κάνει πολλές φορές τη διαφορά μέσα στο μυαλό του από μία βόλτα με τους φίλους του μέχρι ένα ραντεβού.

Αν ο άντρας παραπονεθεί πως πληρώνει για τα πάντα, πείτε του πως δεν έχετε τέτοιες απαιτήσεις, πως νιώθετε όμορφα μαζί του και πως υπάρχουν και ανέξοδοι τρόποι διασκέδασης. Περπάτημα, διαβάζοντας κάποιο βιβλίο, κάνοντας ένα Πικ ΝΙΚ, είναι μερικοί διασκεδαστικοί και ρομαντικοί τρόποι να πλησιάσετε έναν άντρα. (Και ξεχάστε πως πρέπει να του μαγειρέψετε ή να του κάνετε το τέλειο τραπέζι. Λίγο ποπ κορν και κάτι για να πιείτε είναι αρκετά.)

Όταν δίνετε δώρα σε έναν άντρα, του δίνετε όλη σας τη προσοχή και την ενέργεια που διαθέτετε, και αν δίνετε περισσότερα από όσα σας δίνει εκείνος, τα πράγματα δεν θα έχουν καλή κατάληξη.

https://www.astro-live.gr