Ποιο είναι το μεγάλο αμάρτημα του ζωδίου σου;

Σε ποιο από τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα είναι επιρρεπές το ζώδιό σου; Μήπως δεν είναι μόνο… ένα;

1. Οργή! Κριέ μου, εδώ σε τσακώσαμε! Δεν είσαι ο μόνος όμως που υποκύπτεις σε αυτό το αμάρτημα. Θα σου φέρουμε παρέα και τον Λέοντα, και τον Σκορπιό και τον Αιγόκερω, για να μην αισθάνεσαι μοναξιά! Όλοι οι θερμοκέφαλοι και σιδεροκέφαλοι σε μια μεριά παρακαλώ! Για έλα!

2. Απληστία! Εάν εδώ δεν βάλουμε τον Τοξότη, που θα τον βάλουμε; Λόγω Δία, ο Τοξότης θέλει πολλά και τα θέλει τώρα! Όσο κι αν ακούγεται παράδοξο, δίπλα του θα βάλουμε και τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω, που όταν τους ανοίξει η όρεξη, άντε να τους μαζέψεις. Για να μην σας πω ότι και τον Ταύρο θα τον έβαζα στην ίδια κατηγορία! Σφιχτός όπως κι ο Αιγόκερως με τα χρήματα, αλλά όλα τα καλά που έχει, τα θέλει σε πληθώρα!!!

3. Οκνηρία! Ταύρε, σε τσακώσαμε! Τοξότη, μπες δίπλα στον Ταύρο και μην βγάλεις άχνα! Ιχθύ μου! Σε έψαχνα! Δίπλα τους κι εσύ! Ζυγέ μου; Γιατί σφυρίζεις αδιάφορα; Κι εσύ, εδώ θα κάτσεις! Αν θέλω να το τραβήξω το θέμα, χώνω και τον Καρκίνο στην κατηγορία και το κλείνω το κεφάλαιο »οκνηρία»!!!

4. Αλαζονεία! Καλό μου Λιοντάρι, για εσένα μιλάνε! Περηφάνια ή υπεροψία, περιγράφουν πολλοί αυτό το αμάρτημα, οπότε, μέσα είσαι! Κοντά σου θα βάλω και τον Κριό, αλλά και τον Αιγόκερω, αφού κι εκείνοι κοιτάζουν ψηλά και ποτέ κάτω! Αν θέλω τώρα να σας στείλω αδιάβαστους όλους, θα έχωνα και την Παρθένο και τον Υδροχόο εδώ! Γιατί;;; Επειδή η μεν Παρθένος, όταν καταφέρνει να κάνει αυτό που βάζει στόχο, νιώθει φουλ περήφανη (και καλά κάνει), ο δε Υδροχόος, έχει ένα στιλάκι κι υφάκι σνομπ μερικές φορές, του τύπου »δεν είστε αρκετά καλοί για εμένα ρεμπεσκέδες».

5. Λαγνεία! Βρε Σκορπιέ, μήπως να σου δίναμε να κρατήσεις την σημαία αυτού του αμαρτήματος, να τελειώναμε; Α, Δίδυμε μου, έλα κάτσε κι εσύ εδώ σε παρακαλώ, δίπλα στον Ταύρο, που μας κοιτάει με το αθώο βλέμμα (ναι, μας έπεισες…)! Ιχθύ μου, μην ντρέπεσαι! Κόπιασε βρε! Εδώ είσαι! Σιγά μην στην χαρίσουμε! Μήπως να στρίμωχνα και τον Κριό εδώ;;;

6. Ζηλοφθονία! Α, τα πιάσαμε! Σκορπιέ;;;; Έλα γλυκό μου να κρατήσεις κι ΑΥΤΗ την σημαία ψηλά! Ταύρε; Λέοντα; Παρθένε μου; Κι εσύ εδώ; Και δεν στο είχα!!! Αλλά ξέχασα: όταν εσύ βάλεις στο μάτι κάτι… θα φέρεις τα πάνω-κάτω για το κάνεις ή να το αποκτήσεις. Και το ματάκι σου… κόβει τρελά!!!

7. Λαιμαργία! Ταύρε; Πες αλεύρι; Το αμάρτημα αυτό είναι όλο δικό σου! Αλλά για να μην αισθάνεσαι »κάπως», σου φέρνω και τον Τοξότη να κάτσει δίπλα σου να το γιορτάσετε παρέα. Α! Καρκίνε; Ιχθύ; Μην κάνετε τα παπιά! Όταν θέλετε, τρώτε και σίδερα! Τόση λαιμαργία! Μπείτε κι εσείς στην λίστα μας!

Πηγή