Πανσέληνος Δεκεμβρίου 2018: Πώς να απολαύσεις το χριστουγεννιάτικο φεγγάρι…

Όπως καταλαβαίνεις αυτή είναι η τελευταία Πανσέληνος του 2018 και γίνεται στις 22 Δεκεμβρίου, στο ζώδιο του Καρκίνου. Είναι ένα φεγγάρι που αυξάνει την αισιοδοξία μας, μας κάνει πιο κοινωνικές και μας ανεβάζει τη διάθεση. Φέρνει αλλαγές και ευχάριστες εκπλήξεις. Για να κλείσει αυτή η δύσκολη χρονιά με έναν όμορφο τρόπο τελικά! Άρα, μετά από όλα όσα περάσαμε και ζήσαμε, τα Χριστούγεννα θα είναι όμορφα κι έρχονται να μας γλυκάνουν. Ώστε να πάρουμε λίγο τα πάνω μας, να επουλωθούν -όσο γίνεται- οι παλιές πληγές και να υποδεχθούμε το 2019 με καλή ψυχολογία και κέφι για δημιουργία καινούριων πραγμάτων.

Ακολούθησε λοιπόν το ένστικτό σου, αξιόποίησε όλες τις ευκαιρίες, μείωσε τις αναστολές σου απέναντι στις αλλαγές και άφησε τον ενθουσιασμό σου ελεύθερο. Επικοινώνησε τα συναισθήματά σου στους δικούς σου ανθρώπους και φρόντισε να βρεις χρόνο να τους αφιερώσεις. Αντικατέστησε τις παλιές συνήθειες με καινούριες, απόλαυσε το σπίτι σου, δώσε μια φρέσκια νότα σε αυτά τα Χριστούγεννα.

Αν είσαι σε σχέση, απόλαυσε τρυφερές στιγμές με το σύντροφό σου. Αν είσαι single, προσπάθησε να πάρεις τα πάνω σου. Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να κάνεις pampering στον εαυτό σου, να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου και να φλερτάρεις, διαγράφοντας τα σημάδια που άφησε το παρελθόν.

Αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει άμεσα τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους -κυρίως του πρώτου δεκαημέρου και λιγότερο Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς.

Αν κάτι πρέπει να προσέξεις, αυτό είναι τα έξοδα που σαφώς αυξάνονται τις μέρες των γιορτών.

Λίτσα Πετρίδη

Πήγή