Πάνος Ζάρλας: Τι συνέβη στο προφίλ του στο Facebook μετά τον θάνατό του

Βαρύ είναι το πένθος που βιώνει η οικογένεια του Πάνου Ζάρλα από την ώρα που ενημερώθηκε πώς ο νικητής του Power Of Love 1 άφησε την τελευταία που πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο που είχε στη Λεωφόρο Συγγρού, τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου.

Η μηχανή του προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Σήμερα, Τρίτη 4 Ιουνίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Στύψη Λέσβου, θα γίνει η κηδεία του Πάνου Ζάρλα, με του συγγενείς, τους φίλοι, αλλά και τους ανθρώπους που γνώριζαν και αγαπούσαν τον άτυχο 28χρονο να του λένε το τελευταίο «αντίο» μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Η σορός του Πάνου Ζάρλα έφτασε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το πρωί της Τρίτης, συνοδευόμενη από την πρώην σύντροφό του, Στέλλα Μιζεράκη, ενώ στο νησί βρίσκονται από χθες το βράδυ και οι κολλητοί του από το reality αγάπης του ΣΚΑΪ.

Λίγες ώρες πριν από την κηδεία, παρατηρήσαμε ότι στον προσωπικό λογαριασμό στο Πάνου Ζάρλα στο Facebook συνέβη μια αλλαγή. Ο λογαριασμός έχει πια μετονομαστεί από Panos Zarlas σε «Στη μνήμη του Panos Zarlas». Μάλιστα, αναγράφεται και το εξής μήνυμα: «Ελπίζουμε ότι όσοι αγαπούν τον Panos θα βρουν παρηγοριά πηγαίνοντας στο προφίλ του για να θυμηθούν και να τιμήσουν τη ζωή του».

tlife.gr