Οι ειδικοί προτείνουν έναν τρόπο για να αναθερμάνεις τη σεξουαλική σου ζωή

Νιώθεις ότι η σχέση σας έχει «βαλτώσει» και το σεξ έχει γίνει ένα μέρος ρουτίνας;

Κλείσε ένα δωμάτιο στο κοντινότερο ξενοδοχείο και κάνε την τέλεια, γιορτινή έκπληξη στο σύντροφό σου! Μια αλλαγή στη σεξουαλική ρουτίνα είναι ένας τρόπος να μπει μια νέα σπίθα ανάμεσά σας.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το σεξ σε ξενοδοχείο είναι μακράν καλύτερο από αυτό της κρεβατοκάμαρας και οι λόγοι είναι προφανείς: «Το ξενοδοχείο συμβολίζει το διαφορετικό, το διάλειμμα από την καθημερινότητα και τα συνηθισμένα», λέει ο ψυχοθεραπευτής και σεξολόγος Ian Kerner.

«Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνονται τα επίπεδα ντοπαμίνης στο σώμα, η οποία με τη σειρά της παίζει βασικό ρόλο στην ερωτική επιθυμία. Είναι λογικό αν το καλοσκεφτείς γιατί βρίσκεσαι σε ένα εντελώς νέο περιβάλλον, ξέρεις ότι δεν υπάρχουν τα παιδιά σου στο διπλανό δωμάτιο, ο σκύλος σου έξω από την πόρτα, ή οικογενειακές φωτογραφίες στο κομοδίνο, οπότε απελευθερώνεσαι με αποτέλεσμα το σεξ να είναι πολύ καλύτερο»!

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που το καλοκαίρι στις διακοπές σου απολαμβάνεις πολύ περισσότερο το σεξ από ότι στο σπίτι σου στην πόλη. Αν από την άλλη μεριά δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να τρέχεις κάθε λίγο και λιγάκι σε ξενοδοχεία, μπορείς να κάνεις κάποιες διακοσμητικές αλλαγές στο δωμάτιό σου για να θυμίζει περισσότερο δωμάτιο ξενοδοχείου.

FaysBook.gr