Νίκος Οικονομόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά το εξιτήριο και την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

Όσα ανέφερε στην ανάρτηση που πραγματοποίησε!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος το πρωί της Δευτέρας 23 Αυγούστου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, μετά από τέσσερις μέρες νοσηλείας του με κορωνοϊό.

Ο γνωστός τραγουδιστής πλέον είναι καλά στην υγεία του και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα σχετικά με την περιπέτειά που πέρασε.

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και τη διοίκηση του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” για την ιατρική προσφορά, αλλά και την ανθρώπινη συμπεριφορά τους. Βοήθησαν τα μέγιστα για να ξεπεράσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται την περιπέτεια της υγείας μου.

Αν και η θεραπεία του covid-19 διακρίνεται για τη μοναξιά που τη διακατέχει, δεν αισθάνθηκα μόνος ούτε μια στιγμή. Είχα συντροφιά την Πίστη μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με κράτησαν νηφάλιο και μου αναπλήρωσαν όση ενέργεια μου “έκλεβε” ο πυρετός, για να ξεπεράσω αυτή τη δοκιμασία.

Τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα μου φώτισαν τις μέρες που έμεινα στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Μου έκαναν συντροφιά τις νύχτες που ο ύπνος δεν έρχονταν και με έκαναν να αισθανθώ ρίγη συγκίνησης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς, που ξοδέψατε λίγες στιγμές από την καθημερινότητα σας για να μου σταθείτε.  Εύχομαι να είστε όλοι καλά και ο Θεός να σας προσέχει.

Με ειλικρινή εκτίμηση και σεβασμό», έγραψε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Δείτε τη φωτογραφία.