Μάρτιος 2019: Οι ερωτικές προβλέψεις του μήνα για κάθε ζώδιο!

Πόσο ερωτικός θα είναι ο Μάρτιος; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από 6 Μαρτίου και μετά θα παρουσιαστούν πολλές καθυστερήσεις, αναβολές και ανατροπές στον αισθηματικό τομέα. Θα αντιμετωπίσετε εντάσεις στη σχέση σας οι δεσμευμένες, μέχρι τις 28/3 τουλάχιστον του μήνα. Δεν αποκλείεται να δυναμιτίσουν τη σχέση σας τρίτα άτομα ή οι εντάσεις να οφείλονται στους πειρασμούς που θα σας τριγυρίζουν και θα κολακεύεστε. Όπως και να έχει πάντως, εάν δεν θέλετε να τα τινάξετε όλα στον αέρα, βρείτε την ψυχραιμία και συζητήστε ειλικρινά και διεξοδικά με το σύντροφό σας για όλα τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Σε εγρήγορση θα είναι οι single, με έντονη κοινωνική και ερωτική ζωή, με την διέλευση της Αφροδίτης στον 1ο οίκο σας από το ξεκίνημα του μήνα. Η συναισθηματική σας ζωή μπορεί να γίνει αυτήν την περίοδο αρκετά ενδιαφέρουσα, εάν αποφασίσετε να βάλετε λίγο ρομαντισμό στη ζωή σας. Προσέξτε όμως στην επιλογή του συντρόφου σας, εάν θελήσετε να κάνετε μια νέα αρχή. Μην τα δίνετε όλα πριν δείτε με ποιον έχετε να κάνετε. Και βέβαια, έχετε το νου σας, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του μήνα υπάρχει ανάδρομος Ερμής.

Όψεις:
Η Σελήνη σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες λειτουργώντας πιο συναισθηματικά στον αισθηματικό τομέα.
Ο Άρης σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες διοχετεύοντας δημιουργικά την ενέργεια στα ερωτικά σας.
Ο Ποσειδώνας σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει την προσπάθεια ενισχύοντας τη φαντασία στα ερωτικά σας με ονειρικό χρώμα.
Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα του γάμου

 

ΤΑΥΡΟΣ
Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα ξεκαθαρίζουν για σας που έχετε μόνιμη σχέση, μιας και θα δείτε τις καταστάσεις λίγο πιο αποστασιοποιημένοι και με πιο ξεκάθαρη ματιά. Η περίοδος προσφέρεται για επίλυση διαφορών και προβλημάτων, ώστε να επέλθει ισορροπία στη σχέση σας. Σε αυτό συντελούν οι διελεύσεις του μήνα που φέρνουν στην επιφάνεια άλυτα ζητήματα για να επιλυθούν οριστικά, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο! Οι singles του ζωδίου θα έχουν έναν έντονο κοινωνικά και πολύ ερωτικό Μάρτιο. Κάποιες στιγμές δε η αδρεναλίνη σας θα χτυπήσει κόκκινο, με άτομα που θα γνωρίσετε αυτήν την περίοδο. Οι σχέσεις σας αυτές θα μπορούσαν να έχουν διάρκεια, εάν συναφθούν μετά τις 28 του μήνα που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία.

Όψεις:
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα χαρίζοντας αρμονία με τον καλύτερο τρόπο.
Ο Δίας σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (προσοχή στο δογματισμό και την έλλειψη μέτρου).

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο ανάδρομος Ερμής ενδέχεται να δημιουργήσει κλίμα ασυνεννοησίας με το σύντροφό σας. Για τις single όμως τα πράγματα δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολα. Οι πλανητικές όψεις του μήνα φέρνουν στην επιφάνεια άλυτα ζητήματα και ευνοούν τη λύση τους σε μόνιμη βάση. Παρόλες τις δυσκολίες και τις ανατροπές, ο Μάρτιος είναι ο μήνας που ευνοεί τη σταθεροποίηση της σχέσης σας και θα πρέπει να κινηθείτε προς αυτήν την κατεύθυνση. Οι ελεύθερες θα απολαύσουν ένα πλανητικό σκηνικό που βάζει φωτιά στα ερωτικά και εντείνει το πάθος. Απολαύστε το. Κολακευτείτε από την προσοχή που θα προσελκύετε, αλλά μέχρι εκεί. Μην περιμένετε προς το παρόν να συνάψετε μια μονιμότερη σχέση. Δεν ήρθε ακόμη η κατάλληλη στιγμή.

Όψεις:
Ο Ερμής σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα διευκολύνοντας την επικοινωνία και τη σκέψη.
Ο Ουρανός σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (τάση για ξαφνικές αλλαγές, απρόβλεπτο).
Ο Πλούτωνας σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει την προσπάθεια με δύναμη για νέα ξεκινήματα στα αισθηματικά σας.
Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών, αλλά και των παιδιών.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ένταση που θα επικρατεί στον αισθηματικό σας τομέα και τα απρόοπτα στα οικονομικά σας είναι πολύ πιθανό να επηρεάσουν το κλίμα στη σχέση σας. Θα είστε ευέξαπτες και ικανές να δημιουργήσετε εμπόλεμες καταστάσεις με το παραμικρό. Εάν κάποιες από εσάς αντιμετωπίζετε ήδη δυσκολίες ή αγεφύρωτα χάσματα στη σχέση σας, κάπου εδώ δεν αποκλείεται να πέσουν οι τίτλοι τέλους για αυτό το ρομάντζο. Προσέξτε λοιπόν για να έχετε, αν κάτι τέτοιο σας ενδιαφέρει. Υπερκινητικότητα θα χαρακτηρίσει την κοινωνική και ερωτική ζωή των αδέσμευτων αυτόν το μήνα. Έχετε πολλές ευκαιρίες (για κάτι εφήμερο όμως) και δεν θα αποφύγετε να ρίξετε και μια κλεφτή ματιά στο παρελθόν, αναπολώντας κάτι που τελείωσε άδοξα.

Όψεις:
Η Σελήνη σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει τον αισθηματικό σας τομέα λειτουργώντας πιο συναισθηματικά.
Η Αφροδίτη σε σύνοδο ενισχύει, τα ερωτικά σας χαρίζοντας αρμονία με τον καλύτερο τρόπο.
Ο Κρόνος σε σύνοδο ενισχύει τις σχέσεις σας με την πειθαρχημένη συμπεριφορά και τον έλεγχο.
Ο Ουρανός σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (τάση για ξαφνικές αλλαγές, απρόβλεπτο).
Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

 

ΛΕΩΝ
Το πλανητικό σκηνικό θα φέρει στις singles πολλές νέες γνωριμίες και έντονη σεξουαλική και κοινωνική ζωή. Θα πρέπει όμως να κινηθείτε με προσοχή εάν θελήσετε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, γιατί με τον ανάδρομο Ερμή τα πράγματα δεν χαρακτηρίζονται από μακροβιότητα, ενώ παράλληλα και η θέση του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο σας, θολώνει την ορθή κρίση. Οι δεσμευμένες του ζωδίου σας καλό θα ήταν να αποφύγετε να ενδώσετε στους πειρασμούς, γιατί το πιο πιθανόν είναι οι ερωτικές σας περιπέτειες να αποκαλυφθούν και να χρειαστεί να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα. Όσες αντιμετωπίζετε σημαντικά προβλήματα στη σχέση σας, αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτήν την περίοδο, γιατί μπορεί να μετανιώσετε αμέσως μετά.

Όψεις:
Ο Ερμής σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (αστάθεια, αδυναμία επικοινωνίας).
Ο Ουρανός σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά χαρίζοντας πρωτοτυπία και αντισυμβατικότητα στον τομέα των σχέσεων.
Ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (τάση απομόνωσης, προκαταλήψεις).
Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών, φίλων, συγγενών κ.λ.π.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ερμής και η Πανσέληνος στις 21/3 θα είναι υπεύθυνες για τη μελαγχολική και εριστική διάθεση που θα σας διακρίνει. Χαλαρώστε και αφιερώστε λίγο ποιοτικό χρόνο στον εαυτό σας, ώστε να μπορέσετε να βρείτε σημεία ψυχικής ισορροπίας. Θα βρεθούν πολλοί πειρασμοί στο δρόμο σας και με τον έντονο ερωτισμό σας δεν θα μπορέσετε να δείξετε αυτοσυγκράτηση, με συνέπεια να κινδυνεύσει σοβαρά η σχέση σας. Οτιδήποτε νέο στη ζωή σας θα ευνοηθεί ιδιαίτερα μετά το τέλος του μήνα. Απολαύστε τις ερωτικές στιγμές που θα προκύψουν, γιατί θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Νέα ειδύλλια στη ζωή σας θα ευνοηθούν ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες του μήνα. Αφιερώστε επίσης δημιουργικό χρόνο στον εαυτό σας και ανοιχτείτε σε δικούς σας ανθρώπους για όσα σας προβληματίζουν.

Όψεις:
Η Σελήνη σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει την προσπάθεια στον τομέα των σχέσεων λειτουργώντας πιο συναισθηματικά.
Ο Άρης σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά διοχετεύοντας δημιουργικά την ενέργεια.
Ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα ενισχύοντας τη φαντασία και με ονειρικό χρώμα.
Ο Πλούτωνας σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει την προσπάθεια με δύναμη για νέα ξεκινήματα.

 

ΖΥΓΟΣ
Για τις singles, παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα επανέλθουν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν πολύ σοβαρά. Ωστόσο, νέες γνωριμίες εκτοξεύουν τον ερωτισμό σας! Θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με την Πανσέληνο στις 21/3 με καλές προοπτικές για το μέλλον. Για αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν καλύτερα. Όσες είστε σε μόνιμη σχέση, θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα την περίοδο αυτή. Οι ισορροπίες έχουν διαταραχθεί και η ψυχολογία σας έχει επηρεαστεί σημαντικά. Η ζήλια και η κτητική συμπεριφορά σας επιδεινώνει τα πράγματα λίγο περισσότερο. Προσπαθήστε μέσα από διάλογο να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν, εάν η παρούσα σχέση σημαίνει κάτι για σας.

Όψεις:
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια αποφύγετε το πείσμα, την κτητικότητα και τη συμφεροντολογία στις σχέσεις σας.
Ο Δίας σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά χαρίζοντας τύχη και δύναμη ευνοώντας τον τομέα των σχέσεων.
Ο Πλούτωνας σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (υπερβολική μοιρολατρία).
Ο Ουρανός αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Ταύρου την 05-03-2019 οπότε και η πρακτικότητα, η υπομονή αλλά και το πείσμα έχουν τον πρώτο λόγο στον τομέα των σχέσεων.
Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα της προσωπικής σας λάμψης.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι δεσμευμένες θα ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας και θα πλησιάσετε περισσότερο το σύντροφό σας. Θα γίνετε πιο τρυφερές και πιο στοργικές και θα απολαύσετε όμορφες ερωτικές στιγμές. Θα κάνετε καινούρια πράγματα με το ταίρι σας που θα σας ανανεώσουν και θα βοηθήσουν να βάλετε καινούριες βάσεις στη σχέση σας. Αναταράξεις θα υπάρχουν, κυρίως κατά την περίοδο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, αλλά εάν υπάρχουν σταθερές βάσεις δεν θα αντιμετωπίσετε σημαντικά προβλήματα. Αν ανήκετε στις singles του ζωδίου, θα ξυπνήσουν μέσα σας αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσετε πρόσωπα από τα παλιά. Μην πάρετε όμως βιαστικές αποφάσεις. Αφήστε το χρόνο να κυλήσει για να σας δοθούν οι απαντήσεις που πρέπει. Επίσης, εάν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε κάτι νέο, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές και να μην εξιδανικεύετε άτομα πριν καλά – καλά τα γνωρίσετε, γιατί θα εκπλαγείτε αργότερα.

Όψεις:
Ο Ήλιος σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει την προσπάθεια με την ικανότητα καλύτερης έκφρασης στα αισθηματικά σας.
Η Σελήνη σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες στα αισθηματικά σας λειτουργώντας πιο συναισθηματικά.
Ο Δίας σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (προσοχή στο δογματισμό και την έλλειψη μέτρου).

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Συναισθηματικά οι δεσμευμένες πρέπει να τα βρείτε με τον εαυτό σας πρώτα και αφού κάνετε την αυτοκριτική σας θα είστε σε θέση να δείτε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Είστε πολύ σκληρές και απαιτητικές με το σύντροφό σας για πράγματα που είναι δευτερεύουσας σημασίας. Ενδέχεται να εμπλακείτε αυτό το μήνα σε κάποιου είδους σχέση και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές, για να μην γίνει αντιληπτή από τον περίγυρο σας. Πρέπει να είστε επίσης επιφυλακτικές, μέχρι να δείτε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση, καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος σχεδόν καθόλη τη διάρκεια του μήνα, κάτι που δεν αποτελεί θετικό οιωνό για την μακροβιότητα των σχέσεων. Στις singles του ζωδίου, παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα επανέλθουν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν πολύ σοβαρά. Ωστόσο, νέες γνωριμίες εκτοξεύουν τον ερωτισμό σας. Θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με την Πανσέληνο στις 21/3 που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας.

Όψεις:
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα χαρίζοντας αρμονία και καλύτερο τρόπο.
Ο Δίας σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (προσοχή στο δογματισμό και την έλλειψη μέτρου).
Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα φίλων, ομάδων, δημοσιότητας, κοινού.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι singles του ζωδίου θα είστε ιδιαίτερα ερωτικές και θα έχετε πολλές επιλογές υποψήφιων εραστών. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές ωστόσο στις επιλογές σας, ενώ θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι ξεκίνημα που γίνεται με ανάδρομο Ερμή δεν έχει μεγάλη διάρκεια! Η ένταση και η κόπωση που μεταφέρεται από την επαγγελματικής σας ζωή στη σχέση σας, μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στα θεμέλιά της. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να δείτε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Ακόμη, μην εμπλέκετε τρίτους στα συναισθηματικής φύσης προβλήματά σας, γιατί η ένταση που θα προκληθεί θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Όψεις:
Ο Ερμής σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης διευκολύνοντας την επικοινωνία και τη σκέψη στον αισθηματικό τομέα.
Ο Ουρανός σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (τάση για ξαφνικές αλλαγές, απρόβλεπτο).
Ο Πλούτωνας σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει την προσπάθεια με δύναμη για νέα ξεκινήματα στον αισθηματικό τομέα.
Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου στις 02-03-2019 και η πρωτοτυπία, η ελευθερία και ο αλτρουϊσμός έχουν τον πρώτο λόγο στον τομέα των σχέσεων. Αλλάζει οίκο και περνάει στο 3ο οίκο σας στις 26-03-2019, οπότε αδέρφια, μετακίνηση, περιβάλλον, εκπαίδευση επηρεάζονται.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Λόγω του ανεξάρτητου χαρακτήρα σας και της πίεσης από την καθημερινότητά σας, οι δεσμευμένες θα αισθανθείτε κάποια στιγμή μέσα στο μήνα ότι ασφυκτιάτε. Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε και να αφήσετε τα προβλήματα έξω από τη σχέση σας, εάν σας ενδιαφέρει να κρατήσετε τον άνθρωπό σας κοντά σας. Δεν ενδείκνυται να παίξετε με την τύχη σας, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι απρόβλεπτο. Οι singles θα έχουν έντονο ερωτισμό και έντονη κοινωνική ζωή. Θα κάνουν γνωριμίες, αλλά θα αποδειχθούν εφήμερες. Μετά τις 28 του μήνα ευνοούνται γνωριμίες που θα μπορούσαν να έχουν διάρκεια.

Όψεις:
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο δίνει εύνοια στα αισθηματικά σας χαρίζοντας αρμονία και καλύτερο τρόπο.
Ο Δίας σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (προσοχή στο δογματισμό και την έλλειψη μέτρου).
Ο Ερμής αλλάζει οίκο και περνάει στον 2ο στις 04-03-2019 , οπότε η ιδιοκτησία, τα αγαθά, αλλά και τα συναισθήματα προέχουν. Γίνεται ανάδρομος από τις 06-03-2019 με κάποια καθυστέρηση και μικροεμπόδια στον τομέα των σχέσεων.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Αναπάντεχες καταστάσεις θα αντιμετωπίσετε οι δεσμευμένες με τον ανάδρομο Ερμή και την Πανσέληνο στις 21 του μήνα. Τρίτα πρόσωπα θα μπερδευτούν στα πόδια σας και θα πυροδοτήσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις. Εκεί θα πρέπει να φανείτε ψύχραιμες και ρεαλίστριες. Πρέπει να έχετε ένα καλό πλάνο κινήσεων ώστε να προστατεύσετε τη σχέση σας. Οι καταστάσεις που θα δημιουργηθούν θα σας δώσουν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να απομακρύνετε πρόσωπα από το περιβάλλον σας, που μόνο ζημιά μπορούν να προκαλέσουν. Και οι singles όμως λόγω των εντάσεων σε κοινωνικό, επαγγελματικό ή εργασιακό περιβάλλον δεν θα είναι και στα καλύτερά τους μέχρι τις 21 του μήνα. Ό,τι ενδιαφέρον προκύψει θα είναι το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

Όψεις:
Ο Ήλιος σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες στον τομέα των σχέσεων με την ικανότητα καλύτερης έκφρασης.
Ο Άρης σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά διοχετεύοντας την ενέργεια στα αισθηματικά σας.
Ο Κρόνος σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει τον τομέα των σχέσεων με την πειθαρχημένη συμπεριφορά και τον έλεγχο.
Ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες στα αισθηματικά σας ενισχύοντας τη φαντασία με ονειρικό χρώμα.
Ο Πλούτωνας σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει τον τομέα των σχέσεων με δύναμη για νέα ξεκινήματα στον αισθηματικό τομέα.

 

Πήγή