Μάρθα Κουτουμάνου – Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Ο πόλεμος των εξωδίκων – Ραντεβού στα δικαστήρια (video)

Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο αδερφές.

Οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, θα δώσουν ραντεβού στα δικαστήρια το Σεπτέμβρη.

Το πρωί της Δευτέρας (3/6), παρουσιάστηκαν στο «Πρωινό», όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με αυτή τη διαμάχη ανάμεσα στις δύο αδερφές.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, η Ζωή Λάσκαρη, έχει αφήσει την περιουσία της στην κόρη της, ενώ ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, έχει αποποιηθεί την κληρονομιά.

Τον Δεκέμβριο λοιπόν του 2018, εστάλη ένα εξώδικο από την Μαρία Ελένη στη Μάρθα, σύμφωνα με το οποίο της ζητήθηκε να παραδώσει ένα αντίγραφο των κλειδιών της κατοικίας, προκειμένου να μπορέσει να το δείξει σε υποψήφιους ενοικιαστές.

Ποια ήταν η συνέχεια;

Με το που «έφυγε» η Ζωή Λάσκαρη, έφυγαν όλοι και το σπίτι βρέθηκε προς πώληση.
Ωστόσο, μαζί με την κληρονομιά, υπήρχαν και κάποια χρέη.

Λίγες μέρες μετά ήρθε ένα ακόμη εξώδικο, από τη Μάρθα αυτή τη φορά, το οποίο ανέφερε πως το σπίτι δεν είναι αυτοσυντηρούμενο και τα χρήματα δεν φυτρώνουν σε κάποιο δέντρο!
«Δεν δώσατε ούτε ένα ευρώ, φρόντισε λοιπόν, ποια θα είναι η συμμετοχή σου».

Στις 7/1/19, η Μαρία Ελένη έστειλε ένα ακόμη εξώδικο.
Σύμφωνα με αυτό, η Μαρία Ελένη, ανέφερε πως ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, κάλυπτε επί 40 χρόνια κάθε της ανάγκη και πώς είναι δυνατόν να λες ότι δεν πήρες ένα ευρώ.

Πριν από ενάμιση μήνα, η Μαρία Ελένη, ζήτησε να διοριστεί ως προσωρινός διαχειριστής της περιουσίας της Ζωής Λάσκαρη, ο επί πολλά χρόνια σύντροφός της, Μάκης Σούλλης και να διανείμει στις δύο αδερφές όσα περιλαμβάνονται σε τραπεζική θυρίδα

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

gossip-tv.gr