Καθαρίστε το Έντερό σας & Αδυvατίστε 4-7 kιλά, Πίνοντας Καθημερινά Ένα Ποτήρι από Αυτόν το Χυμό

Το να μιλάμε για δυσκοιλιότητα, διάρροια και άλλες ασθένειες που προκαλούνται από την κακή λειτουργία του εντέρου, δεν είναι και ότι πιο ωραίο. Αλλά το να μάθουμε πώς να τις αποφεύγουμε θα μπορούσε να μας φανεί πολύ χρήσιμο.

Πράγματι, το να αποφύγουμε αυτά τα προβλήματα μπορεί να αποτρέψει σοβαρά θέματα υγείας που προκαλούνται από ένα τοξικό έντερο.

Δείτε τι συμβαίνει στο έντερο εάν είναι γεμάτο με τοξίνες και κόπρανα:

Αδυναμία απορρόφησης βιταμινών και άλλων θρεπτικών
Αφυδάτωση
Μυική αδυναμία, κούραση και μειωμένη ενέργεια
Ανεξήγητη αύξηση του βάρους
Κακός ύπνος
Παρουσία παράσιτων και βακτηρίων
Κακή λειτουργία της καρδιάς
Πρόωρη γήρανση
Ερεθισμός στα πνευμόνια
Κηλίδες στο δέρμα
Όπως βλέπετε, τα αποτελέσματα ενός άρρωστου εντέρου επηρεάζουν όλο το σώμα. Γι’αυτό και θα πρέπει να φροντίζετε να λειτουργεί καλά.

Πράγματι, ένας μέσος άνθρωπος μπορεί να έχει μέχρι και 4-7 κιλά από κόπρανα στο έντερό του χωρίς να είναι παχύσαρκος. Και αυτή η ποσότητα αυξάνεται σε όσους έχουν πολύ άγχος ή αλλεργίες, καθώς και τα παιδιά.

Οι κακές διατροφικές συνήθειες μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο πεπτικό σύστημα που μπορούν να γίνουν χρόνια εάν δεν αντιμετωπιστούν εγκαίρως.

Γι’αυτό είναι πολύ σημαντικό για την υγεία μας να καθαρίζουμε συχνά το έντερό μας. Για τον σκοπό αυτό, σας παρουσιάζουμε ένα σπιτικό ρόφημα που χρειάζεται ελάχιστα συστατικά.

Δείτε πώς να το ετοιμάσετε:

Συστατικά:

1 κ.σ χυμό από οργανικό τζίντζερ
1 κούπα χυμό από οργανικό μήλο
1/2 κούπα νερό
2 κ.σ από φρέσκο χυμό λεμόνι
1/2 κ.γ αλάτι

Οδηγίες:

Ζεστάνετε το νερό σε ένα σκεύος και μόλις βράσει μειώστε την θερμότητα. Μετά, προσθέστε το αλάτι και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί. Μετά, βάλτε τα υπόλοιπα συστατικά και ανακατέψτε καλά.

Να πίνετε ένα ποτήρι από το μείγμα κάθε πρωί με άδειο στομάχι. Να σιγουρεύετε επίσης πως πίνετε πολύ νερό μέσα στην μέρα.

Πώς δουλεύει

Το αλάτι θα ενεργοποιήσει την απομάκρυνση των τοξινών και θα αυξήσει την πέψη. Ο χυμός του μήλου θα ενεργοποιήσει το έντερο και το τζίντζερ θα μειώσει το φούσκωμα.

Από την άλλη, το κιτρικό οξύ στο λεμόνι θα βοηθήσει την έκκριση των πεπτικών υγρών και την διαδικασία της πέψης γενικά.

Προσοχή: Ζητήστε τη συμβουλή του ιατρού σας, η αναδημοσίευση αφορά μόνο στην ενημέρωση δεν αντικαθιστά ιατρική άποψη

https://viralman.gr