Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 29/04

Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις!!

Δευτέρα του Πάσχα σήμερα και πάμε να δούμε παρακάτω τα ζώδια.

Ποιοι ευνοούνται και ποιο όχι; Διάβασε το ζώδιο σου…

Κριός

Η Σελήνη σήμερα έχει περάσει στους Ιχθύς το συναίσθημα ξεχειλίζει, το μυαλό ταξιδεύει και το πιθανότερο είναι να μην σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε πρακτικά ζητήματα, καθώς πληγές και τραύματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και εντείνουν την εσωστρέφεια και τη μοναχικότητα. Μέσω της τέχνης θα καταφέρεις να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να πατήσεις γερά στα πόδια σου, να νιώσεις αυτοπεποίθηση και να δρομολογήσεις το κλείσιμο υποθέσεων που εκκρεμούν από το παρελθόν και σε ταλανίζουν με δυναμικό τρόπο.

Σήμερα όμορφες στιγμές για δύο μπορεί να περάσεις με το ταίρι σου, καθώς το συναίσθημα και ο ερωτισμός εναρμονίζονται στο απόλυτο βαθμό. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα απογειώσουν το πάθος και το ερωτικό στοιχείο.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει σήμερα στους Ιχθύς και η ανάγκη να στραφείς στο φιλικό σου περιβάλλον είναι πασιφανής. Επιδιώκεις να βρεθείς με τους φίλους σου, να συζητήσεις μαζί τους, να εκφράσεις πρωτοποριακές και επαναστατικές ιδέες και προτάσεις θεωρώντας ότι κάποιοι από αυτούς μπορεί να θέσουν τους εαυτούς τους αρωγούς στην οποία σου προσπάθεια. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στο ζώδιό σου σού δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σχέδια και φιλοδοξίες ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο σε όλους τους τομείς της ζωής σου και κυρίως σε επίπεδο συνεργασιών.

Σήμερα θέσε κοινούς στόχους με το ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι θα λειτουργήσει τα μοναδικά σαν ομάδα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η μία γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα νιώσεις ότι ταιριάζετε απόλυτα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα έχει περάσει στους Ιχθύς και επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την καριέρα και πιθανές υποχρεώσεις και ευθύνες που βλέπεις να αυξάνονται και να σε βαραίνουν. Η εργατικότητα και η υπευθυνότητα που δείχνεις είναι βέβαιο ότι θα είναι τα όπλα σου στο να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσεις παλαιότερες προτάσεις ή σκέψεις που μπορούν να σε βοηθήσουν στο να εδραιωθείς και να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου χώρο.

Σήμερα λογική και ευαισθησία δείχνουν να συνεργάζονται μοναδικά και αυτό αντικατοπτρίζεται άμεσα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που θα εντείνει το συναίσθημα και τον ρομαντισμό.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα έχει περάσει στους Ιχθύς και αφήνεις πίσω σου την ένταση, βρίσκεις την αισιοδοξία, τη χαρά, το κέφι και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Σημαντικό είναι για εσένα να ασχοληθείς με τα πνευματικά του ενδιαφέροντα, με νομικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν ή με επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό που ανοίγουν άλλους ορίζοντες. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο σου δίνει τη δυνατότητα να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στόχους στους συγκεκριμένους τομείς της ζωής σου και να περάσεις όμορφα με την παρέα σου απολαμβάνοντας τις μοναδικές στιγμές της ζωής.

Σήμερα έχεις την δυνατότητα να περάσεις υπέροχα με το/η σύντροφό σου διασκεδάζοντας και ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει που θα είναι άκρως θετική για την πορεία της προσωπικής σου ζωής.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει σήμερα στους Ιχθύς και νιώθεις από το πρωί μία υπερένταση που είναι ανεξήγητη. Είναι επιτακτική ανάγκη να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, καθώς η διαίσθησή σου μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά στην καλύτερη δυνατή λύση για εσένα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για οικονομικές συζητήσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον που μπορεί να έχουν άριστα αποτελέσματα για εσένα και, γιατί όχι, την αύξηση του εισοδήματός σου, καθώς αναγνωρίζεται η εργατικότητά σου.

Σήμερα το πάθος είναι έντονο, όμως μετουσιώνεται σε συναίσθημα και ερωτικό παιχνίδι και όχι σε καχυποψία που θα ταλανίζει την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να σου κόψουν την ανάσα και να νιώσεις ότι βρήκες το απόλυτο ταίρι.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα έχει περάσει στους Ιχθύς και επικεντρώνεσαι κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να μην υπάρξουν εντάσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο φόβος της μοναξιάς κυριαρχεί, πρόσεξε μόνο γιατί είμαι αυτός που σε ωθεί στο να καταπιέσεις τις ανάγκες σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο δημιουργεί εξαιρετικά θετική διάθεση σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες συνεργασίες που θα σου δώσουν πολλά και πιθανά να έχουν σχέση με το εξωτερικό και επαφές που έχεις εκεί.

Σήμερα η διασκέδαση και η καλή διάθεση είναι καταλυτικά για τη σχέση σου, γι’ αυτό άδραξε την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η σημαντική μπορεί να είναι νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα έχει περάσει στους Ιχθύς και οι ευθύνες, οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες της καθημερινότητας αυξάνονται, κάτι που εντείνει το άγχος, τη νευρικότητα, την γκρίνια. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα επικριτικός με συναδέλφους ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά και να υπάρχουν προβλήματα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο σου δίνει τη δυνατότητα για συνομιλίες εργασιακό επίπεδο που μπορούν να αποφέρουν ιδιαίτερα οφέλη κυρίως οικονομικής φύσεως, όπως μία αύξηση ή μπόνους.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία σήμερα να λύσεις ζητήματα καθημερινότητας που μπορεί να απασχολούν εσένα και το ταίρι σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που φαίνεται να σου ταιριάζει.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνάει σήμερα στους Ιχθύς και απογειώνεται η παιδικότητα, η χαρά, το κέφι. Το κυρίαρχο είναι για εσένα να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής, γι’ αυτό δεν θα διστάσεις να κανονίσεις να βρεθείς με παρέες για να ξεφαντώσεις. Η ανάγκη σου για προσοχή μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές και υπέρμετρο εγωισμό, κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείς και να ελέγξεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις μοναδικά με την παρέα και τη σύντροφό σου, παράλληλα σου δίνει τη δυνατότητα να δρομολογήσεις νέες συνεργασίες σε ότι αφορά δημιουργικά σου ενδιαφέροντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σήμερα ο έρωτας, το πάθος και η έξαψη κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και απογειώνουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, καθώς γοητεύεις και μαγνητίζεις με την έντονη προσωπικότητά σου.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα έχει περάσει στους Ιχθύς και είναι διάχυτη η ανάγκη σου να στραφείς στην οικογένεια, στις ρίζες σου και να νιώσεις ζεστασιά, θαλπωρή, τρυφερότητα. Πιθανό είναι να υπάρχουν συζητήσεις για ακίνητη περιουσία ή θέματα αντίστοιχα που μπορεί να σε απασχολήσουν. Καλό είναι να προσπαθήσεις να ελέγξεις πιθανή κυκλοθυμία που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με οικεία σου πρόσωπα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να δρομολογήσεις οικογενειακά ζητήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ή, γιατί όχι, να αξιοποιήσεις τη στήριξη των οικείων προσώπων σου σε εργασιακό επίπεδο.

Σήμερα έντονος ρομαντισμός και καλή διάθεση μπορούν να δημιουργήσουν την καλύτερη ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που να νιώσεις ότι βρήκες το/η σύντροφο που σου ταιριάζει.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει σήμερα στους Ιχθύς και η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τον κοντινό σου περίγυρο είναι πασιφανής. Είναι γεγονός ότι θα επιδιώξεις να βρεθείς με αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς φίλους, να επικοινωνήσεις μαζί τους και να περάσεις χαλαρές στιγμές που θα ομορφύνουν τη διάθεσή σου. Πρόσεξε μόνο για τη μεταβαλλόμενη διάθεσή σου μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο δημιουργεί τις κατάλληλες δυνατές συνθήκες για να επιδιώξεις εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα.

Σήμερα η διασκέδαση και η ανάγκη επικοινωνίας με το ταίρι σου θα δώσουν ανάσα φρεσκάδας στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η μία γνωριμία μέσα από τον κοντινό σου περίγυρο που θα ανεβάσει κατακόρυφα τη διάθεσή σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στους Ιχθύς και είναι γεγονός ότι επικεντρώνεσαι στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώθεις ασφάλεια μέσω του εισοδήματός σου, κάτι που σου δίνει αυτοπεποίθηση. Θα πρέπει όμως να προσπαθήσεις να απεμπλέξεις στην προσωπική του αξία με την οικονομική του ευρωστία γιατί αδικείς τον εαυτό σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να απευθυνθείς σε πρόσωπα της οικογένειάς σου και γιατί όχι να πάρεις τη στήριξή τους τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Σήμερα μπορείς να περάσεις μοναδικά, αφού το πάθος και το συναίσθημα εναρμονίζονται και η ατμόσφαιρα στη σχέση σου είναι υπέροχη. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι μία γνωριμία που θα σε γεμίσει ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

Ιχθύες

Η Σελήνη σήμερα έχει περάσει στο ζώδιό σου και έχεις την ευκαιρία να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο τόσο στον επαγγελματικό τομέα κάνοντας σημαντικές κινήσεις για νέες συνεργασίες που μπορεί να σου αποδώσουν πολλά, όσο και σε προσωπικό επίπεδο καθώς η κοινωνικότητά σου είναι έντονη. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσει σημαντικές συνεργασίες στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν είτε πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος είτε να υπάρξουν νέες προτάσεις που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς.

Σήμερα διεκδίκησε ότι επιθυμείς και έχεις ανάγκη από το ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι θα το λάβεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μοναδικές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν και να νιώσεις ότι έχεις βρει το/η σύντροφο που σου ταιριάζει.

Πηγή: e-zwdia.gr