Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 21/4

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη σου να τραβήξεις την προσοχή των άλλων ιδιαίτερα των δικών σου ανθρώπων. Για να το κάνεις αυτό δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις να παραπονιέσαι καθώς θα είναι ένας έμμεσος τρόπος για να  μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον τους. Το πρωί η αντίθεση της με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ένα πιεστικό κλίμα στη δουλειά και θα πρέπει να δείξεις σύνεση. Το βράδυ η αντίθεση της με τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα καθώς θα μεταφέρεις την ένταση της δουλειάς στο σπίτι. Προσπάθησε να το αποφύγεις γιατί το ένα θα φέρει το άλλο και στο τέλος θα χαλάσεις όλη την ημέρα σου.

Σήμερα θα πρέπει να είσαι συνετός/η και προσεκτικός/η και αν θέλεις να πεις κάτι στον/τη σύντροφό σου να το πεις με ήρεμο τρόπο καθώς η μέρα είναι ιδανική για εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να  εξελιχθεί μόνο αν χαλαρώσεις και δείξεις τις προθέσεις σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου είναι κάτι παραπάνω από πιθανές σήμερα καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο τονίζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το πρωί η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει ένα ψυχρό κλίμα  στην ατμόσφαιρα με αποτέλεσμα ακόμα και χωρίς να γνωρίζεις το γιατί να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις από τους ανθρώπους που θα συναντήσεις. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για διαφωνίες. Αυτό δεν είναι απαραίτητα άσχημο αρκεί να προσέξεις τον τρόπο που θα διατυπώσεις την άποψή σου και καλό θα ήταν να το κάνεις χωρίς νεύρα. Πρόσεξε επίσης και τον τρόπο που οδηγείς καθώς ενδέχεται να προκληθούν μικροατυχήματα.

Σήμερα  προτίμησε να κρατήσεις τον/τη σύντροφό σου μακριά μου από τις επαφές σου με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου γιατί η μέρα μπορεί να δημιουργήσει κάποια αναστάτωση. Αν είσαι ελεύθερος/η, η προσέγγισή σου σε αυτόν/ην που θέλεις μπορεί να είναι “έντονη”, πιθανότητα που θα πρέπει να αποφύγεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ημέρα θα ξεκινήσει δυναμικά καθώς πιθανόν να έχεις στο πρόγραμμά σου μία επίσκεψη στην τράπεζα, την εξόφληση ενός λογαριασμού τη σύναψη μιας οικονομικής συμφωνίας καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο φέρνει στο προσκήνιο οτιδήποτε σχετίζεται με το ταμείο σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο  από τον Αιγόκερω το πρωί θα σε κάνει να νιώσεις περιορισμένος/η καθώς δεν θα μπορέσεις να κάνεις το πρόγραμμα που έχεις στο μυαλό σου και ίσως χρειαστεί να το τροποποιήσεις. Το βράδυ η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει έκτακτα έξοδα η να δημιουργήσει διαφωνίες σε μία συμφωνία. Προσπάθησε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις για να μην βγεις ζημιωμένος/η.

Σήμερα προσπάθησε να κρατήσεις τα οικονομικά σου ζητήματα μακριά από τη συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου καθώς αυτά μπορεί να γίνουν αφορμή για να υπάρξει ένταση μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η προσοχή σου είναι στραμμένη αποκλειστικά στο ταμείο σου και δεν θα υπάρχει διάθεση για οτιδήποτε άλλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση και μία κυκλοθυμική τάση η οποία δεν θα αργήσει να φανεί και στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το πρωί η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει μία ψυχρή ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και  είναι πιθανό να νιώσεις πως οι συνεργάτες σου αλλά και ο/η σύντροφός σου δεν είναι υποστηρικτικοί προς τα σχέδιά σου. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω θα δυναμιτίσει το κλίμα κι αν δεν προσέξεις, θα σε κάνει να πεις όσα προσπαθούσες να αποφύγεις ολόκληρη την ημέρα!

Η επικοινωνία με τον/τη σύντροφό σου θα γίνεται μετά εμποδίων καθώς σήμερα θα έχεις αρκετά νεύρα που δεν θα βοηθήσουν τις μεταξύ σας σχέσεις για αυτό προσπάθησε όσο γίνεται να μην δίνεις αφορμές για εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η σκέψου μήπως κρατάς αποστάσεις και δεν αφήνεις να σε πλησιάσει αυτός/η που θέλεις.

ΛΕΩΝ

Σήμερα ενδέχεται να έχεις αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας οι οποίες θα σε ζορίσουν και είναι πολύ πιθανό να  χάσεις προσωρινά την καλή σου διάθεση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο  από τον Αιγόκερω το πρωί θα δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες πίεσης για αυτό προσπάθησε να ανταποκριθείς στις δουλειές που θα έχεις ώστε να καταφέρεις να χαλαρώσεις. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω θα σε κάνει να βγάλεις πιο έντονα την κούραση της ημέρας  και αν το κάνεις πιθανόν να δημιουργήσεις εντάσεις. Μία βόλτα για περπάτημα είναι μία καλή ιδέα που θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αποφορτιστείς.

Πάρε τον/τη σύντροφό σου και βγείτε για να κάνετε ένα περίπατο το βράδυ προκειμένου να μπορέσετε να χαλαρώσετε από μία ιδιαίτερα πιεστική μέρα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα έχει πιθανότητες να εξελιχθεί μόνο αν καταφέρεις να κρατήσεις μακριά την ένταση της ημέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο  από τον Αιγόκερω το πρωί θα δημιουργήσει μία περίεργη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και τους φίλους σου. Είναι πιθανό να πιστέψεις πως οι φίλοι σου δεν σε στηρίζουν όσο θα ήθελες και είναι επικριτικοί απέναντι σου και αυτό θα δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα σας. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω  θα φέρει συζητήσεις τις οποίες θα πρέπει να προσέξεις πώς θα διαχειριστείς, αν δεν θέλεις να καταλήξουν σε διαφωνίες, οι οποίες με τη σειρά τους θα καταλήξουν σε εντάσεις.

Σήμερα προτίμησε να αφήσεις εκτός των θεμάτων συζήτησης με τον/τη σύντροφό σου ζητήματα που απασχολούν τους φίλους σου καθώς η διαφορετική σας γνώμη μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις ανάμεσα σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να γίνει αφορμή  για να διαπληκτιστείς με κάποιο φίλο σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η με επαγγελματικά ζητήματα και με την επαφή σου με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ώστε να μη δημιουργηθούν θέματα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το πρωί θα παγώσει την ατμόσφαιρα  στη δουλειά, αλλά δεν είναι καλή ιδέα να ξεκινήσεις να ψάχνεις τώρα τι συμβαίνει. Κάνε όσο πιο ήρεμα μπορείς τη δουλειά σου χωρίς να δώσεις δικαιώματα για συζητήσεις και σχολιασμό προκειμένου να αποφύγεις τις “συμπληγάδες” της ημέρας. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη πού βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω σου υπενθυμίζει να μην μεταφέρεις τα νεύρα της δουλειάς στο σπίτι.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα χρειαστεί να κάνει υπομονή  για αυτό εξήγησε του αν έχεις μία δύσκολη μέρα στη δουλειά και ζήτησε την κατανόησή του. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα θα έχει αρκετή ένταση και πιθανόν να “κάψει” ένα νέο φλερτ για αυτό απόφυγε τις στενές επαφές μαζί του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα έχεις διάθεση για να συλλέξεις νέες πληροφορίες και να αποκτήσεις επιπλέον γνώσεις πάνω σε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο διψά για μάθηση. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το πρωί μπορεί να σε κάνει αυστηρό/η με κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σου και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις. Το βράδυ η άλλη η αντίθεση της Σελήνης με  τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω σου εφιστά την προσοχή στον τρόπο που θα εκφράσει στις απόψεις σου καθώς μπορεί να είναι περισσότερο έντονος από αυτό που χρειάζεται. Πρόσεξε επίσης και τον τρόπο που οδηγείς καθώς θα είναι αρκετά νευρικός!

Οι διαφορετικές απόψεις που θα έχεις με τον/τη σύντροφό σου μπορεί να γίνουν η αιτία για να δημιουργηθεί ρήξη μεταξύ σας για αυτό  προσπάθησε να εκφράσεις τη διαφωνία σου με ήρεμο τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιος/α με τον/ην οποίο/α φλερτάρεις το τελευταίο διάστημα ενδέχεται να σε εκνευρίσει λίγο σήμερα αλλά αυτό μπορεί να ανάψει και τα αίματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ζητήματα του παρελθόντος καθώς και άνθρωποι που σου έχουν ξυπνήσει έντονα συναισθήματα θα είναι  αυτά που θα φέρει στην επιφάνεια η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο  από τον Αιγόκερω το πρωί θα δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους τις οποίες θα διαλέξεις εσύ. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές και να μην κρίνεις αυστηρά τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει έκτακτα έξοδα για αυτό καλό θα ήταν να προνοήσεις και να μην κάνει σπατάλες σήμερα προκειμένου να  είσαι περισσότερο σίγουρος/η.

Σήμερα  η στάση σου απέναντι στον/τη σύντροφό σου μπορεί να προκαλέσει υπερβολική αποστασιοποίηση ή υπερβολική ένταση και είναι στο χέρι σου να βρεις την ισορροπία. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες γνωριμίες καθώς δεν θα είναι εύκολο να καταλάβεις τι είναι αυτό που ψάχνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επαφές σου με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου μπορεί να αποδειχθούν δύσκολη υπόθεση σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στο ζώδιό σου και θα δημιουργήσει μία περίεργη ατμόσφαιρα. Είναι πιθανό να νιώσεις ότι οι άλλοι είναι ιδιαίτερα επικριτικοί απέναντι σου, αλλά την ίδια στιγμή είναι πιθανό και εσύ να κάνεις το ίδιο προς εκείνους. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν αποστάσεις ανάμεσα σας. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις λόγω διαφωνιών οι οποίες θα πάρουν διαστάσεις αν δεν προσέξεις. Δεν είναι καλή μέρα για συνάψεις νέων συμφωνιών και συμβολαίων.

Η ημέρα θα είναι περίεργη για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς δεν θα είναι εύκολο να βρεις ένα κοινό σημείο επαφής με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε την ένταση που θα έχεις σε μία νέα γνωριμία αν θέλεις αυτή να έχει και συνέχεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ημέρα θα έχει αρκετές δουλειές σχετικές με υποχρεώσεις της καθημερινότητας η ένα εργασιακό σου θέμα θα έρθει στο προσκήνιο και θα απαιτήσει όλη την προσοχή σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το πρωί θα σου δημιουργήσει μία κόπωση  πριν ακόμα ξεκινήσεις τις δουλειές σου καθώς και μόνο στη σκέψη τους δεν θα αισθάνεσαι άνετα. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει ένα καταιγισμό σκέψεων αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς δεν ανταποκρίνονται όλες στην πραγματικότητα και άδικα θα σε αγχώσουν.

Άφησε τον/τη σύντροφό σου εκτός των υποχρεώσεων που έχεις αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν προστριβές εξαιτίας αυτών και προτίμησε να συζητήσετε κάτι άλλο. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε τον εκνευρισμό σου καθώς είναι ανασταλτικός παράγοντας για να κάνεις μία νέα γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σου χαρίζει ευκαιρίες για να ασχοληθείς με πράγματα που σου αρέσουν. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το πρωί μπορεί να σου υπενθυμίσει πως έχεις κάποιες υποχρεώσεις και να μην σε αφήσει να κάνεις ακριβώς το πρόγραμμα που έχεις κατά νου. Παρόλα αυτά αν θέλεις σίγουρα θα βρεις  τον τρόπο για να ασχοληθείς και με αυτά που θέλεις. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης  με τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να βγεις και να φλερτάρεις αλλά πρόσεξε μην το παρακάνεις καθώς μπορεί να έρθει σε ρήξη με τους φίλους σου που θα προσπαθήσουν να σε “περιορίσουν”!

Σήμερα θα χρειαστεί να προσπαθήσεις λίγο παραπάνω προκειμένου να έρθεις κοντά με τον/τη σύντροφό σου καθώς το κλίμα μπορεί να είναι λίγο ψυχρό όμως στο τέλος θα καταφέρεις αυτό που επιθυμείς. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ θα πρέπει να έχει όρια καθώς μπορεί να σε φέρει κοντά με τον άνθρωπο που θέλεις  αλλά μπορεί και να σε απομακρύνει.

Πηγή: e-zwdia.gr