Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Από αυτή τη διάσημη Ελληνίδα «έκλεψε» τη θέση στο GNTM

Λίγο πριν την έναρξη του Β’ κύκλου του Greece’s Next Top Model στο Star, μια αποκάλυψη που αφορά στην κριτική επιτροπή έρχεται να φέρει ξανά το όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο προσκήνιο.

Αφορμή, συνέντευξη μιας γνωστής περσόνας στα ελληνικά media, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο λόγος για την fashion blogger Έλενα Γαλύφα, η οποία αποκάλυψε πως «πάλεψε» για μια θέση στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι, η οποία εντέλει δόθηκε… στην Ηλιάνα, παρά το γεγονός πως το όνομά της δεν ήταν τότε τόσο γνωστό στην Ελλάδα.

Και οι δύο γυναίκες πέρασαν από οντισιόν, η Παπαγεωργίου όμως ήταν αυτή που τα κατάφερε.

Τι δήλωσε η Γαλύφα;

«Είχα κάνει κάστινγκ για να πάρω τη θέση ενός από τους κριτές. Όταν πήγα εκεί να κάνω το κάστινγκ, βρέθηκα μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Εγώ δεν την γνώριζα την κοπέλα γιατί ήταν και στο εξωτερικό. Ήταν πολύ χαμηλοβλεπούσα, δεν μίλαγε πάρα πολύ. Την ρώτησα πως τη λένε, μου λέει Ηλιάνα, της λέω χάρηκα, Έλενα. Δεν μου μίλαγε…

Της λέω είσαι για τα μοντέλα που θα κριτικάρουν; Όχι, μου λέει, είμαι για την κριτική επιτροπή. Της λέω ok, δεν μου μίλαγε. Την ρώτησα τι ζώδιο είναι, πώς περνάει, και μου απαντούσε μονολεκτικά. Και λέω από μέσα μου, εντάξει, αυτή την έχω. Και τελικά πήραν την Ηλιάνα, η οποία ήταν εξαιρετική».

Πηγή: dailymedia.gr