Η Λίτσα Πατέρα Πρoειδoπoιεί: Τα 4 Ζώδια που θα Δεινοπαθήσoυν το 2019!

Λίγο πριν το 2018 μας αποχαιρετήσει, η Λίτσα Πατέρα μας χαρίζει τις δικές τις προβλέψεις για το νέο έτος.

Όπως τονίζει, το 2019 θα είναι μια καλή χρονιά, με μόνη εξαίρεση τον Ποσειδώνα, ο οποίος αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε πολλά νέα μας λάθη.

Τι επιφυλάσσει το 2019 για καθένα από τα 12 ζώδια;

Κριός: Ανήκετε στον παρορμητικό σταυρό και τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν απλά. Κοινωνικά και επαγγελματικά σας απασχολούν άμεσα. Η θέση του Δία τώρα θα ανοίξει σημαντικούς δρόμους. Επιλύστε τώρα, αυτή τη χρονιά, διαφορές σε επαγγελματικό επίπεδο. Στις σχέσεις σας ο Κρόνος σας μαζεύει και σταματά τον Δία που σας παρασύρει. Οι φοιτητές επωφελούνται φέτος. Δρόμοι για το εξωτερικό ανοίγονται για όλους.

Ταύρος: Η χρονιά είναι γεμάτη με θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Ο Ουρανός, ο πλανήτης των απρόσμενων αλλαγών, θα επηρεάσει περισσότερο εσάς του πρώτου 10ημέρου. Προσοχή. Γενικά δεν είστε των αλλαγών αλλά αυτή τη χρονιά κάτι θα σας πιάσει, προσοχή.

Δίδυμος: Έτος Ερμή και ο Ερμής είναι δικός σας κυβερνήτης. Δική σας χρονιά. Ο Δίας απέναντί σας ευνοεί σχέσεις και συνεργασίες. Προσοχή όμως μην έρθει μια επέκταση που μετά θα τη μετανιώσετε. Προσοχή σε οικονομικά, εφορίες, δάνεια, ασφάλειες. Να είστε συνεπείς. Πάρτε την εύνοια του Δία αλλά μην επεκταθείτε περισσότερο απ’ότι αντέχετε.

Καρκίνος: Είχατε ταλαιπωρηθεί και ο Κρόνος είναι ακόμα απέναντί σας. Σχέσεις και συνεργασίες περνάνε από την κρίση του Κρόνου. Είστε παραπονιάρηδες και τα προβλήματα σας κάνουν χειρότερα. Προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες. Φέτος, όμως, μπορείτε να επεκταθείτε σε εργασία και να τακτοποιήσετε θέματα υγείας. Πολύ σημαντικός ο Ποσειδώνας που σας ανοίγει σημαντικούς δρόμους ακόμα και για το εξωτερικό. Έναν ρομαντικό έρωτα μπορεί φέτος να ζήσετε.

Λέων: Ο Δίας είναι δικός σας φέτος. Μπορεί να περιμένετε την έλευση ενός παιδιού, να ερωτευτείτε και να δημιουργήσετε νέα δεδομένα στη ζωή σας. Προσοχή εσείς του πρώτου 10ημέρου μην κάνετε τρελές επαναστάσεις. Ο Ουρανός φέρνει αλλαγές φέτος.

Παρθένος: Θα δείτε την οικογένειά σας να μεγαλώνει. Προσοχή φέτος στις υπερβολές. Ο Κρόνος είναι σε ευνοϊκή θέση για σας. Θέλετε να επεκταθείτε κι εκείνος σας βοηθά να πάρετε τη σωστή απόφαση. Διατηρήστε τα κεκτημένα στην ακίνητη περιουσία σας.

Ζυγός: Η καθημερινότητά σας ευνοείται από τον Δία. Με συνεργάτες θα είστε οκ, θα βρίσκετε χρόνο επίσης για να ξεφεύγετε. Προσοχή σε ηλικιωμένους της οικογενείας σας. Διατηρήστε αγάπη και σύμπνοια στην οικογένειά σας.

Σκορπιός: Σιγά σιγά σταθεροποιείτε τα σχέδιά σας. Έχετε διαίσθηση. Το 2019 τα οικονομικά θα ευνοηθούν. Πολλές φορές καταστρέφετε ό,τι αγαπάτε περισσότερο και είναι λάθος, λόγω της υπερβολής σας. Καλή χρονιά για σας αρκεί να μην αυτοπυρποληθείτε.

Τοξότης: Κάθε 12 χρόνια έρχεται ο Δίας και τώρα ευνοείστε. Επωφεληθείτε αυτή τη χρονιά. Ο Ποσειδώνας προσοχή μη σας παρασύρει σε παραμύθι που το πιστέψετε για πραγματικότητα. Εσείς των τελευταίων ημερών που θέλετε να κάνετε αλλαγές, θα τις κάνετε μέσα στο 2019.

Αιγόκερως: Το 2019 είναι μια χρονιά που δεν έχει να δώσει πολλά αλλά αυτά τα λίγα είναι τα καλύτερα. Ουσιαστικά προετοιμάζει για την επόμενη. Αργά και σταθερά ανεβαίνετε. Επιμείνετε σε αυτό. Άνθρωποι του περιβάλλοντός σας σας βοηθούν. Αν ασχολείστε με το πνεύμα, ευνοήστε. Προετοιμάστε την επιτυχία σας.

Υδροχόος: Το 2019 είναι ένας καλός χρόνος για σας. Ο Δίας είναι σε όψη που σας δίνει τόσο όσο. Δεν έχει υπερβολές. Είναι σε μια καλή θέση. Σε βοηθούν επαγγελματικά και κοινωνικά οι άνθρωποί σου. Στρώνεις τη ζωή σου σε σταθερή βάση τώρα.

Είστε οι πιο προοδευτικοί άνθρωποι αλλά είστε και λίγο ξεροκέφαλοι, εμμένετε στις απόψεις σας έντονα. Έχετε μια άποψη που πιστεύετε ότι είναι πάντα η σωστή. Φέτος θα βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Θα σας βοηθήσουν. Εσείς των πρώτων ημερών έχετε αλλαγές από Μάρτιο και μετά.

Ιχθύς: Είναι η χρονιά σας αρκεί να μην παρασυρθείτε και κάνετε λάθη. Έχετε εξαιρετικές ιδέες. Ο Κρόνος κάνει εξάγωνο και βοηθά. Σε επαγγελματικό επίπεδο, εσείς του δεύτερου και τρίτου 10ημέρου προσέξτε να μην παρασυρθείτε και κάνετε λάθη. Φέτος θα είστε πολύ γοητευτικοί. Μια χρονιά που πρέπει να επωφεληθείτε γιατί δεν έχετε κακές όψεις. Έχετε μόνο να κερδίσετε.

https://dailymedia.gr/