Η εποχή του Υδροχόου του 2019 θα είναι σκληρή γι αυτά τα 3 ζώδια!

Η εποχή του υδροχόου ετοιμάζεται να έρθει ξεκινώντας από τις 20 Ιανουαρίου. Πρόκειται για μια περίοδο που συνδέεται με την εξέγερση και την προσωπική έκφραση. Θα είναι αρκετά δύσκολη για 3 ζώδια ωστόσο με λίγη σκληρή δουλειά και αφοσίωση δεν μπορείτε μόνο να επιβιώσετε αλλά και να ευδοκιμήσετε! Ο ήλιος θα εγκαταλείψει το εργατικό και λογικό ζώδιο του Αιγόκερου όπου είχε παραμείνει από τις 22 Δεκεμβρίου και κατευθύνεται προς το ιδιαίτερο και μοναδικό ζώδιο του Υδροχόου.

Είναι μια από τις σημαντικότερες μεταβολές. Αυτό είναι αρκετό για να ταράξει κάποιους αλλά μερικά ζώδια αισθάνονται αυτή την αλλαγή πολύ πιο έντονα από άλλα. Για 3 ζώδια θα είναι η πιο δύσκολη περίοδος του χρόνου, οπότε ετοιμαστείτε! Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το δύσκολο διάστημα.

Βασικά, η εποχή του Υδροχόου είναι η κατάλληλη στιγμή για να εστιάσετε στο να κάνετε αλλαγές και βελτιώσεις στην ζωή σας. Η επαναστατική ενέργεια που βιώνετε θα σας ενθαρρύνει να ακολουθήσετε την καρδιά σας και να δημιουργήσετε την δική σας πορεία. Αποδεχτείτε την κατάσταση και ανακαλύψτε το που μπορεί να οδηγηθείτε.

Καρκίνος

Η ξαφνική αλλαγή της ενέργειας καθώς και η κίνηση του ηλίου από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο θα σας δημιουργήσει έντονα συναισθήματα που θα σας κυριεύσουν. Αυτό περιπλέκεται περαιτέρω με το γεγονός ότι πρόκειται να βιώσετε μια μεγάλη αλλαγή στην ζωή σας που θα σας κάνει να νιώσετε λίγοι χαμένοι και μπερδεμένοι. Κάντε ένα βήμα πίσω και πάρτε μια βαθιά ανάσα. Η αλλαγή είναι κάτι θετικό που πρέπει να αποδεχτείτε, αλλά πρώτα, πρέπει να προσδιορίσετε την πορεία σας. Το να έχετε ένα στόχο θα σας διευκολύνει να συνεχίσετε αυτό το ταξίδι ακόμα και αν δεν μπορείτε να δείτε ένα ξεκάθαρο μονοπάτι. Μπορείτε να το ακολουθήσετε όμως με την πίστη ότι βρίσκεστε στην σωστή πορεία.

Σκορπιός

Είστε συνήθως ένα αρκετά μυστηριώδες άτομο, αλλά η εποχή του Υδροχόου θα φτάσει αυτό το χαρακτηριστικό σε βαθύτερο επίπεδο. Οι φίλοι και η οικογένεια σας μπορεί να σας κατηγορήσουν ή να απομακρυνθούν ή να πιστέψουν ότι έχετε κατάθλιψη. Αλλά αυτό δεν ισχύει. Δεν έχετε κακή διάθεση, απλώς βρίσκεστε σε ένα σημείο της ζωής σας όπου πρέπει να κάνετε μια σοβαρή ενδοσκόπηση. Δεν μπορείτε να εστιάσετε στον εξωτερικό κόσμο μέχρι να βρεθείτε σε μια άνετη κατάσταση με το ποιοι είστε τώρα. Προσπαθήστε να αφήσετε τα συναισθήματα ενοχής ή αδυναμίας. Αυτοί που πραγματικά νοιάζονται για εσάς θα υποστηρίξουν την επιθυμία σας «να βρείτε τον εαυτό σας» ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα αφιερώνετε λιγότερο χρόνο γι αυτούς τις επόμενες βδομάδες. Όταν θα είστε σίγουροι και άνετοι με τον εαυτό σας, όλα θα έρθουν στην θέση τους.

Ιχθύς

Ενώ τα άλλα δύο ζώδια έχουν να αντιμετωπίσουν δύσκολα συναισθήματα, εσείς δεν μπορείτε να εξηγήσετε αυτό ακριβώς που συμβαίνει στην ζωή σας. Νιώθετε εξαντλημένοι, όχι μόνο κουρασμένοι, είστε εντελώς εξουθενωμένοι από την υπερκόπωση- σωματικά, ψυχικά, πνευματικά και συναισθηματικά. Συνεπώς, είστε συνεχώς ταραγμένοι, ευερέθιστοι και αποκομμένοι από τον κόσμο. Χρειάζεται να απομακρυνθείτε από τα πάντα στην ζωή σας και να εστιάσετε στον εαυτό σας και στην ευημερία σας. Αναγνωρίστε τα πράγματα που σας βοηθούν να ξεκουραστείτε και να επαναφορτίσετε την ενέργεια σας και βάλτε τα στις προτεραιότητες σας. Αυτά μπορεί να είναι ένα ζεστό μπάνιο, να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο ή απλώς να πάτε μια βόλτα. Πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας πριν να νοιαστείτε για οποιονδήποτε άλλον στην ζωή σας.

M.T. – awakengr.com