Η Χριστίνα Κολέτσα είναι ερωτευμένη: Ο συγγραφέας σύντροφός της και η επιθυμία για ένα παιδί!

Η Χριστίνα Κολέτσα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και, μεταξύ άλλων, μίλησε στον Μιχάλη Πλεμμένο για την προσωπική της ζωή.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς είναι ερωτευμένη με έναν πολύ γνωστό συγγραφέα, αλλά δεν θέλησε να πει δημόσια το όνομά του, καθώς είναι χαμηλών τόνων. Παράλληλα, δεν δίστασε να εξομολογηθεί πώς θα ήθελε πολύ σ’ αυτή τη φάση της ζωής της να δημιουργήσει οικογένεια και να αποκτήσει ένα παιδί.

«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που είμαι τόσο ερωτευμένη. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μοιράζομαι πάρα πολλά πράγματα. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και μακάρι να πάει καλά και να κρατήσει. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι αρκετά γνωστός. Είναι συγγραφέας, έχει πολύ κοινό που τον ακολουθεί. Είμαι και εγώ μέσα στο κοινό. Είναι υπερταλαντούχος άνθρωπος που με κάνει να νιώθω υπέροχα. Σέβομαι πως δεν προβάλει το πραγματικό του πρόσωπο, οπότε δεν θα ήθελα να σου πω άλλα στοιχεία για αυτόν. Με μεγάλη μου χαρά να έρθει σε αυτή τη φάση ένα παιδί», είπε χαρακτηριστικά.

Αναμένουμε, λοιπόν, να μάθουμε ποιος είναι ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της τραγουδίστριας.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

tlife.gr