Η αποκάλυψη για τον Χάρρυ Κλυνν που ραγίζει καρδιές

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον Χάρου Κλυνν, έναν χρόνο από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή.

Ήταν μεσάνυχτα της 20ής Μάιου όταν ο σπουδαίος κωμικός έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 78 ετών, ύστερα από πολλά και χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

«Για εμένα ο Χάρρυ ήταν τεράστιος καλλιτέχνης και πολύ σύνθετος. Έπαιζε, σκηνοθετούσε, ζωγράφιζε, τραγουδούσε. Η εμπειρία όλων εμάς που συνεργαστήκαμε μαζί του ήταν πολύ σπουδαία. Εξέλιξε την κωμωδία σε ένα πολυδιάστατο επίπεδο, που ξέφυγε από το κλασικό της επίπεδο.

Δεν υπάρχουν λέξεις που θα μπορούσαν να προσδώσουν ακριβώς αυτό που θέλω να τονίσω για το ταλέντο του Χάρρυ», εξομολογείται στην εφημερίδα espresso o καλός του φίλος, Τάσος Παλαντζίδης και συνεχίζει:

«Ο Χάρρυ δεν ήταν από τους ανθρώπους που γίνονται εύκολα φίλοι. Εμένα επίτρεψέ μου να πιστεύω ότι κατάφερα, με κόπο, να είμαι φίλος του. Ίσως είμαι από τους μοναδικούς που, επειδή ήξερα τον χαρακτήρα του και την ψυχούλα του, απέφευγα να έρθω σε οποιαδήποτε αντιπαράθεση μαζί του.

Χειριζόμουν κατάλληλα τον τρόπο που άκουγε τις απόψεις μου και τις έκανε αποδεκτές, πολλές φορές. Είχε έναν εγωισμό που λίγοι τον ήξεραν και ακόμα λιγότεροι μπορούσαν να αποτρέψουν τη σύγκρουση μαζί του» προσθέτει για τον χαρακτήρα του Χάρρυ Κλυνν ενώ έκανε μια αποκάλυψη που ραγίζει καρδιές.

«Μετά τον θάνατο του γιου του, Νίκου, μιλούσε ο ίδιος με τον θάνατο… Όταν πέθανε ο γιος του, έφαγε μια γερή μπουνιά στο στήθος, που τον γονάτισε και τον έστειλε κο­ντά του» αναφέρει ο ηθοποιός, με αφορμή την επέτειο από τον θάνα­το του αγαπημένου του φίλου, και προκαλεί ρίγη συγκίνησης.
Οι δύο άντρες συνεργάστηκαν για περισσότερες από τέσσερις σε­ζόν. «Ο Χάρρυ ως χαρακτήρας ήταν ιδιόρρυθμος, δύσκολος και στη δουλειά του τελειομανής. Αν και η κωμωδία πολλές φορές προ­ϋποθέτει αυθορμητισμούς, ο Χάρρυ δεν ήταν από αυτούς που επέ­τρεπαν να γίνει κάτι παραπέρα από όσα προσδίδουν ένα τέλειο αποτέ­λεσμα. Δεν μπορούσε να ανεβάσει παράσταση χω­ρίς να είναι οι όλα σίγουρος ότι θα βγει το αποτέλε­σμα που θα ήθελε ο θεατής να χειρο­κροτήσει. Αν δεν ήταν απολύτως έτοιμος, δεν ανέ­βαζε παράσταση» τονίζει

Αν και ποντιακής καταγωγής και οι δύο, ο Τάσος Παλαντζίδης επισημαίνει πως αυτό δεν έπαιξε κανένα λόγο στο γεγονός ότι συ­νεργάστηκαν τόσες φορές.
gossip-tv.gr