Επίθεση Πετρούνια στην ΕΡΤ: «Νιώθω απογοητευμένος»

Στεναχωρημένος εμφανίστηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας, σε δηλώσεις του.

Ο «Βασιλιάς των κρίκων», ένιωσε θιγμένος με το γεγονός πως η ΕΡΤ δεν μετέδωσε την προσπάθειά του, ενώ είναι πολύ πιθανό αρκετοί άνθρωποι να ξύπνησαν με σκοπό να τον δουν.

«Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Έλληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωί για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο».

Εκτός αυτού, ο Ελληνας ασχολήθηκε στις δηλώσεις του και με την εμφάνισή του στον προκριματικό:

«Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους.»

Για τον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου: «Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσω ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε…».

Θυμίζουμε πως ο τελικός των κρίκων θα γίνει στις 2 Αυγούστου στις 11 το πρωί ώρα Ελλάδος.