Επέλεξε μια μαγιkή κάρτα & ανακάλυψε το μέλλον σου!

1. Ο ΤΡΕΛΟΣ

Ο τρελός εκπροσωπείται από το μηδέν, χωρίς το οποίο δε μπορεί να υπάρξει συνέχεια. Μας δείχνει μια αθώα και καθαρή δυναμική, που δεν είναι ούτε θετική ούτε αρνητική κι εμπεριέχει και τα δύο. Παρόλο που τον αποκαλούν «τρελό», εκείνος αδιαφορεί και κάνει αυτό που θεωρεί σωστό συνεχίζοντας αμέριμνος το δρόμο του.

Μπορεί να είναι αδαής και άπειρος, όμως οι ενέργειές του είναι δυνατόν να τον οδηγήσει στη γνώση και τη σοφία που ακόμα και οι πιο λογικοί και έμπειροι ίσως να μην κατέχουν. Είναι αντισυμβατικός, δεν ακολουθεί καμία συμβουλή, δεν τον ενδιαφέρει τι λένε ή κάνουν οι άλλοι, του αρκεί η δική του λογική και στάση ζωής, αντισυμβατική, χωρίς περιορισμούς, με την αθωότητα ενός παιδιού.

Ο Τρελός αντιπροσωπεύει σχεδόν πάντα μια νέα αρχή, νέα ξεκινήματα και νέες εμπειρίες. Τα ξεκινήματα αυτά δεν ξέρουμε αν θα είναι θετικά ή αρνητικά, υπάρχει η δυνατότητα να εξελιχτούν σε κάτι από τα δύο, ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνουμε και την πορεία που θα ακολουθήσουμε. Δεν πρέπει να εμπιστευτούμε κανένα, ούτε να αφήσουμε να μας καθοδηγήσει με λόγια ή πράξεις. Πρέπει να ακολουθήσουμε απλά την πορεία του «τρελού», δηλαδή να κάνουμε αυτό που αισθανόμαστε, να ακολουθήσουμε το ένστικτό μας και να αδιαφορήσουμε για το τι θα σκεφτούν οι γύρω μας. Γνωρίζουμε βέβαια πως η πορεία αυτή εμπεριέχει και κάποιο βαθμό κινδύνου, γι αυτό και ο Τρελός απεικονίζεται στην κάρτα να στέκεται στην άκρη του γκρεμού.

2. Ο ΚΟΣΜΟΣ

Μετά από την ολοκλήρωση της πορείας μας, ο τελικός προορισμός μας είναι η ένωσή μας με το Θείο. Μετά την ένωση του συνειδητού με το ασυνείδητο, του μυαλού με το σώμα, ολοκληρωνόμαστε. Σε όλες σχεδόν τις εκδόσεις που κυκλοφορούν, η κάρτα αυτή έχει τον ίδιο σχεδιασμό: τα 4 χερουβείμ που ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα ενιαίο σύστημα δημιουργίας κι ελέγχου όλων των πραγμάτων στο σύμπαν. Στο κέντρο βρίσκεται μια γυναίκα που χορεύει κρατώντας δυο ράβδους – είναι η ράβδος του μάγου αλλά έχει διπλασιαστεί. Ο Κόσμος, θα μπορούσε να θεωρηθεί επίσης ως μια περίοδος ανάπαυσης μεταξύ θανάτου και ζωής, όσο η ψυχή περιμένει να μετενσαρκωθεί ξανά και σε αυτό το σύντομο διάστημα γίνεται ένα με το σύμπαν απο το οποίο προήλθε. Το ταξίδι μπορεί να έχει τελειώσει και να ξεκινάει ένα νέο, μπορεί να έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο, όμως το ταξίδι της ψυχής δε σταματάει ποτέ.

Ο Κόσμος σηματοδοτεί μια στιγμή στη ζωή μας, στην οποία ένας κύκλος έχει μόλις τελειώσει κι ένας νέος ετοιμάζεται να ξεκινήσει. Αντιπροσωπεύει την τελική επίτευξη όλων των προσδοκιών κι επιθυμιών μας, την επιβεβαίωση της επιτυχίας μας και την ανταμοιβή για τις δοκιμασίες μας. Στον υλικό κόσμο, η κάρτα μας προετοιμάζει για μια προώθηση σε υψηλότερη θέση ή μια μύηση σε υψηλότερο επίπεδο γνώσεων, είναι όμως μια μικρή γεύση του τι θα ακολουθήσει. Βρισκόμαστε πάλι στην αρχή, στον Τρελό, που βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού έτοιμος να ξεκινήσει το ταξίδι του.

3. Διακοπές και προσωρινή ψυχαγωγία, είστε ενα άτομο όμορφο και αριστοκρατικό, άτομο που του αρέσει η καλοπέραση.Κάποια ‘ανεση χρήματος από μικρή ηλικία.Αν είστε γυναίκα είστε μια καλή γυναίκα. Μήτηρ. Δηλώνει όμως και μία σκληρή γυναίκα, μια που παρεμβαίνει. Για τις γυναίκες δηλώνει μια προδοσία από έναν καλό φίλο. Για τους άνδρες δηλώνει μια γυναίκα που θα τους χρησιμοποιήσει για όσα έχουν κερδίσει.Επιτυχία για την απαρχή. Συχνά η πρόσκαιρη αυτή επιτυχία φέρνει κακοτυχία στην αγάπη ή το γάμο. Μια απώλεια υπερηφάνειας και ελπίδας. Προειδοποιεί να μην παραμείνεις αλλά να προχωρήσεις στη ζωή.

4. Μπορεί να απεικονίζει έναν πολύ καλό φίλο. Έναν ισόβιο σύντροφο, κάποιον που μπορείς να εμπιστευθείς και να μείνει κοντά σου στο διάστημα που έχεις ανάγκες ή θλίψη.
Αν είσαι γυναίκα πρόσεξε μια κακή γυναίκα στο περιβάλλον σου.Για μια γυναίκα, αντιπροσωπεύει μια αδελφή ή έναν καλό φίλο, κάποιον που μοιράζεται πολλή γνώση μαζί της. Ακόμα, απεικονίζει μια σύζυγο ή μια φίλη σε μια μακροπρόθεσμη σχέση για έναν άνδρα.

healingeffect.gr