Επέλεξε μια κάρτα και δες πως θα είναι το 2019 για τα ερωτικά σου

1.Η Εγκράτεια

Η μέρα έχει για εσάς, πολλή και ευχάριστη κινητικότητα από τις συναντήσεις που θα έχετε με άτομα που σας αγαπούν. Εσείς που είστε μόνοι, έχετε ανοιχτές τις προσλαμβάνουσες σας και θα δείτε, ότι κάτι υπάρχει εδώ και καιρό γύρω σας, που σας κοιτά με έρωτα. Υπάρχει μια καταπιεσμένη ερωτοφιλία, που τώρα και πριν από την αλλαγή του έτους, θα δώσει εκπλήξεις. Κρατήστε πάντως την σωστή εικόνα στους τρίτους γύρω σας!

2.Ο Κόσμος

Αυτό που σας ενοχλεί σε αυτήν την σχέση, είναι ότι κατά καιρούς το άτομο που αγαπάτε χάνεται – φεύγει από την καθημερινότητα σας και μετά… στους δικούς του χρόνους ξανα-έρχεται! Αυτό είναι και κάτι που μάλλον το έχετε ανεχτεί παραπάνω από ότι χρειάζεται και τώρα έχει έρθει, η σωστή ώρα για να βάλετε και τα λογικά όρια. Δεν θα πρέπει αυτή η κατάσταση να περάσει στο 2019!

3.Οι Εραστές

Ο σύντροφος σας, έχει αλλάξει κάποια πράματα μέσα στην εργασία του, αλλά και στις συνθήκες που τρέχουν στους υπόλοιπους τομείς της ζωής του, και μάλλον θέλει και πιο αναλυτικά να τα συζητήσει μαζί σας. Αυτό εσείς να το θεωρήσετε και σαν ένα επόμενο βήμα σε αυτό που ζείτε. Μόνοι και χωρισμένοι, από τους φιλικούς σας κύκλους, θα βρείτε μια νέα συντροφιά που θα σας στείλει σε άλλα ερωτικά επίπεδα.

4.Η Αυτοκράτειρα

Οι αλλαγές, που κατά καιρούς κάνετε σε συντρόφους, τελικά μόνο σε πιο μοναχική φάση σας οδηγούν. Αυτό είναι και πρόβλημα που δεν σας αφήνει να δείτε και αυτούς που πραγματικά πιθανόν να άξιζαν να είναι κοντά σας. Εσείς, που χτίσετε αυτό το διάστημα τις γέφυρες επικοινωνίας, για να είστε και πάλι μαζί με τον πρώην σας, ή κάποιον που ζητάτε να γνωρίσετε πιο καλά, θα το καταφέρετε σχετικά άμεσα και εύκολα.

5.Η Δικαιοσύνη

Θα πρέπει να διώξετε από τις σκέψεις σας, όλα αυτά που έχουν γίνει σε παλαιότερους χρόνους, και να κρατήσετε μόνο την σοφία και την γνώση που σας έχει τελικά απομείνει. Αυτό είναι και ένα εργαλείο, για να βρείτε πιο κάτω και τον σωστό σύντροφο που θα κερδίσει μόνιμα την καρδιά σας. Από τους λίγους του ζωδίου σας, που θα επιστρέψουν για μια τελευταία ευκαιρία στο παρελθόν, κάποιοι…θα τα καταφέρουν.

healingeffect.gr