Δείτε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να χορεύει τραγούδι του φημολογούμενου συντρόφου της, Snik!

Tον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διανύει μια ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική της ζωή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του yourtipster.gr το γνωστό μοντέλο και κριτής του Greece’s Next Top Model είναι σε σχέση με τον ράπερ Snik! Όπως αναφέρεται, οι δύο τους βρέθηκαν σε γνωστό μαγαζί στο Χαλάνδρι και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

“Μπήκαν στο μαγαζί με διαφορά λίγων λεπτών. Εκείνη φορούσε total black, t-shirt & jeans, με oversized jean μπουφάν και λευκές λουστρίνι γόβες. Εκείνος ήταν μαζί με δύο φίλους του και έκατσαν όλοι μαζί. Η Ηλιάνα ήταν τελείως αμακιγιάριστη, με αφέλειες, και δε σταμάτησε να είναι τρυφερή μαζί του ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που φιλήθηκαν. Ήταν αρκετά διαχυτικοί παρά τον κόσμο που διασκέδαζε την ίδια ώρα στο μαγαζί και δε φάνηκε να θέλουν να κρύψουν τη σχέση τους!”, δήλωσε στο site άνθρωπος που βρισκόταν στο ίδιο μαγαζί.

Εμείς, ανατρέξαμε στον προσωπικό λογαριασμό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Instagram και εντοπίσαμε ένα βίντεο που χορεύει SNIK. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα, βρίσκεται στο καμαρίνι της στο Greece’s Next Top Model και χορεύει το Senorita. Αξίζει να αναφέρουμε πως δημοσίευσε το βίντεο στις 4 Αυγούστου.

Δείτε το βίντεο:

Faysbook.gr