Χαμός με τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Και να έρθει δεν θα το παίξω ποτέ!

Ένα ιδιαίτερο συμβάν παρακολουθήσαμε στον αέρα του Πρωινό την Τετάρτη, όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ενημέρωσε τη Φαίη Σκορδά πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν θα έρθει να κάνει τη συνέντευξη με τη «γιαγιά» όπως ήταν προγραμματισμένο.

Η παρουσιάστρια ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες για την εμπλοκή που είχε δημιουργηθεί και στη συνέχεια έστειλε αυστηρό μήνυμα στον πρώην παίκτη του Survivor. Ο διάλογος είχε ως εξής:

Φαίη: Είναι να έρθει ο Βασάλος σήμερα να κάνει «γιαγιά»;

Δημήτρης: Δεν θα έρθει. Έχει μια άλλη υποχρέωση σε κανένα μήνα και θα έρθει μετά.

Φαίη: Κωνσταντίνε μου, επειδή είσαι καλό παιδί, έλα.

Δημήτρης: Έχω αιτηθεί και τον ζητάω συνέχεια από τον Ιανουάριο. Μου έχει πει ότι θέλει, και προσωπικά και μέσα από το κανάλι. Μετά είπε ότι έχει μία συνέντευξη 1η Ιουνίου και δεν θα ήθελε να κάνει κάτι άλλο πριν. Είχαμε πει να έρθει αυτή την εβδομάδα και τελικά με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν γίνεται αυτή την εβδομάδα.

Φαίη: Ωραία, δεν θα έρθει καθόλου! Δεν μπορώ αφού άκουσα δημόσια αυτή την κουβέντα. Δεν είναι σωστό για τους υπόλοιπους καλεσμένους που τιμούν αυτή την εκπομπή. Οφείλω να πω ότι τώρα και να έρθει και να το κάνει δεν θα το παίξω ποτέ! Άμα δεν θέλει κάποιος να έρθει δεν έρχεται.

zappit.gr