Αυτή είναι η συνέχεια του «Κωνσταντίνου & Ελένης» που δεν είδαμε ποτέ σε τρίτο κύκλο

Ο Χάρης Ρώμας έχει πολλάκις αναφερθεί στους λόγους που δεν είδαμε ποτέ τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης», «χρεώνοντας» σε μεγάλο ποσοστό το τέλος του σήριαλ στην Ελένη Ράντου.

Όπως έχει εξομολογηθεί, ήταν εκείνη που φοβόταν πως αν η σειρά συνέχιζε για ακόμα μία σεζόν, οι δυο τους θα έμεναν στη συνείδηση του κοινού ως «Κατακουζήνα» και «γκαρσόνα», κάτι που τελικά… δεν γλίτωσαν!

Ωστόσο, παρά το γεγονός πως η σειρά δεν συνέχισε, το δίδυμο Ρώμας – Χατζησοφιά είχαν ήδη εμπνευστεί τη συνέχειά της! Μια συνέχεια που δεν θα μπορούσε, φυσικά, να βρει τους δύο εκρηκτικούς χαρακτήρες μονιασμένους.

Σύμφωνα με το σενάριο, στον νέο κύκλο θα βλέπαμε τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό και την Ελένη Βλαχχάκη σε διάσταση, με την ιστορία να συνεχίζει ακριβώς έτσι όπως άρχισε: Με τους δυο τους… στα δικαστήρια. Ο Κωνσταντίνος θα είχε εγκαταλείψει την οικία του στο Μαρούσι και θα έμενε προσωρινά στο ξενοδοχείο President -το οποίο ο ίδιος θα επέμενε να αποκαλεί ‘Πρόεδρο’ ως Έλληνας.

Αφού τελικά ο τρίτος κύκλος δεν γυρίστηκε ποτέ, ο Χάρης Ρώμας ενημέρωσε το κοινό για την εξέλιξη του ειδυλλίου του Κατακουζηνού με την αιώνια εχθρό του μέσω guest εμφάνισης του βυζαντινολόγου στην επόμενη σειρά του σεναριογράφου, «Λίφτινγκ».

Το κοινό, πάντως, εύχεται ακόμα και τώρα να δει τη συνέχεια επί της οθόνης…

dailymedia.gr