Αυτά τα 3 ζώδια είναι ο εφιάλτης κάθε γυναίκας!

Τα δύο φύλα δυσκολεύονταν ανέκαθεν να καταλάβουν το ένα το άλλο.

Μάλιστα, επειδή το ζώδιό μας παίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μας, μπορούμε να καταλάβουμε γιατί οι άνδες που ανήκουν στα παρακάτω 3 είναι ικανοί να μετατρέψουν σε εφιάλτη τη ζωή κάθε γυναίκας.

Ποια είναι αυτά;

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Εκείνοι που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου κυριεύονται από το συναίσθημα. Εάν ερωτευτούν, μπορούν να γίνουν οι ιδανικοί σύντροφοι. Όταν, όμως, δεν είναι σίγουροι για τα συναισθήματά τους, αντιμετωπίζουν τις πιθανές συντρόφους τους σαν ψυχολόγους και δεν τους παρέχουν τη σταθερότητα που χρειάζονται.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι είναι χειριστικοί, και φτάνουν την υπομονή της συντρόφου της στα άκρα. Δε δέχονται την απόρριψη και, σε περίπτωση χωρισμού, δείχνουν ότι στην πραγματικότητα δεν είναι όσο ανεξάρτητοι θέλουν να φαίνονται.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαϊου)

Πεισματάρηδες και ρεαλιστές, δε διαχειρίζονται σωστά τα συναισθήματά τους. Γίνονται ρομαντικοί, αλλά μόνο όταν έχουν καλή διάθεση. Όταν αυτό δε συμβαίνει, προσπαθούν να καταστρέψουν και εκείνη της συντρόφου τους, ενώ θα τη γεμίσουν ενοχές επειδή δε συμμερίζεται την κακοκεφιά τους.