Αστρολογία 2019.Τι Φέρνει Στις Συντροφικές Σχέσεις Το Νέο Έτος!

Αστρολογία 2019. Τι φέρνει στις συντροφικές σχέσεις το νέο έτος!
Ένα σε γενική ομολογία καλό έτος, που θα φέρει εκπλήξεις από τις πρώτες του κιόλας εβδομάδες σε όλα τα ζώδια!

Αστρολογία 2019, για όλους:

Κριός : Σίγουρα έχετε χορτάσει από αποτυχίες και δυσκολίες, αυτό το λήγον έτος που σας έχει δώσει όμως σοφία σε υποθέσεις ερωτικών ζητημάτων. Σαφώς και από το 2019, θα έχετε πλησιάσματα από νέα άτομα και από παλιά, και εσείς τελικά αποφασίζετε τι θέλετε.

Τυχερός Μήνας : Ιανουάριος

Ταύρος : Ο σκοπός σας είναι να διώξετε από πάνω σας όλους αυτούς, που απλά πιάνουν χώρο στην καθημερινότητα σας, και να βρείτε άτομα που μπορούν να έχουν την ίδια λογική με εσάς. Αυτό θα είναι και κάτι, που θα σας το προσφέρει και η κοινωνικότητα από την εργασία σας.

Τυχερός Μήνας : Φεβρουάριος

Δίδυμοι : Ποτέ δεν είχατε εσείς, πρόβλημα στις δημόσιες σχέσεις και στο να έχετε κοντά σας αγαπημένα άτομα. Αυτό που πρέπει όμως να φέρετε στα μέτρα σας, είναι και η προσωπική σας ζωή, που μέχρι τώρα έχει κάνει και τα περισσότερα λάθη.

Τυχερός Μήνας : Ιανουάριος

Καρκίνος : Από την πρώτη κιόλα εβδομάδα του μήνα Ιανουαρίου, εσείς που έχετε τώρα χωρίσει, θα έχετε ειδήσεις από το άτομο που αγαπάτε, και σιγά – σιγά θα καταφέρετε μέσα από αμοιβαία συνεννόηση να επανασυνδεθείτε.

Τυχερός Μήνας : Μάρτιος

Λέων : Θεωρητικά είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια, και αυτό θα περάσει και μέσα στην νέα χρονιά, αν και εσείς πάρετε τελικά το θάρρος και κάνετε αυτό που πρέπει για τον εαυτό και την καρδιά σας. Οι διπλές καταστάσεις δεν μπορούν να σας πάνε μακριά.

Τυχερός Μήνας : Φεβρουάριος

Αστρολογία 2019
Παρθένος : Εσείς που ακόμη είστε μόνοι, η Πρωτοχρονιά και τα υπόλοιπο του συγγενικού ζωδίου του Αιγόκερω, θα σας δώσουν μια νέα αγάπη που μπορεί να σας απογειώσει, και να σας βγάλει μόνιμα από το παρελθόν που μόνο σας έχει χαλάσει την διάθεση.

Τυχερός Μήνας : Μάρτιος

Ζυγός : Ανακοινώσεις από τον Ιανουάριο θα κάνετε για γάμο, για απόγονο ή και για επανασύνδεση. Όπως και να είναι τώρα η αισθηματική σας ζωή, σίγουρα θα βρείτε τον τρόπο για να είστε, με αυτόν που θέλετε και όπως θέλετε να δρομολογήσετε το μέλλον σας.

Τυχερός Μήνας : Ιανουάριος

Σκορπιός : Ο σκοπός σας είναι, με το κλείσιμο αυτής της χρονιάς, να βρείτε και μια νέα αγάπη, που θα είναι και μόνιμη. Αυτό θα γίνει σίγουρα, αλλά εσείς από τώρα…θα πρέπει να αποφασίσετε ποιος θα συνεχίσει μαζί σας στο νέο έτος!

Τυχερός Μήνας : Μάρτιος

Τοξότης : Κατά κύριο λόγο, θα σας απασχολήσουν ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας δραστηριότητα. Αυτό μερικούς από εσάς, θα σας δώσουν την ευκαιρία να δείτε καινούργιο κόσμο, και φυσικά να ερωτευτείτε.

Τυχερός Μήνας : Φεβρουάριος

Αστρολογία 2019
Αιγόκερως : Οι πολλές και απανωτές σας ατυχίες στα ερωτικά, θα σας αποχαιρετίσουν το επόμενο διάστημα οριστικά. Εσείς τώρα που είστε και σε μια πιο κατασταλαγμένη φάση, θα σκεφτείτε τι ζητάτε και που μπορείτε πια να το βρείτε.

Τυχερός Μήνας : Μάρτιος

Υδροχόος : Μέχρι ο Ήλιος να φτάσει το αέρινο σας ζώδιο, εσείς από όλα αυτά που έχετε μέσα στην ζωή σας ερωτικά και διαπροσωπικά μπλεξίματα θα καταφέρετε να κερδίσετε την καρδιά μόνο αυτού, που σας αξίζει.

Τυχερός Μήνας : Απρίλιος

Ιχθείς : Πολλά τα δώρα που νωρίς θα φέρει, το νέο έτος και που σίγουρα θα εμπεριέχουν και έναν νέο έρωτα ή μια γνωριμία τωρινή που τότε θα σας αποκαλυφθεί. Σίγουρα το ’19 για εσάς θα έχει γάμους και απογόνους.

Τυχερός Μήνας : Μάρτιος

Πηγή