2019 ζώδια:Καρμικές επανασυνδέσεις & νέοι έρωτες!

Το καινούργιο έτος, θα φέρει σημαντική άνοδο και σταθεροποίηση στην ζωή των περισσότερων ζωδίων.

Η γνώση και η εμπειρία του παρελθόντος, είναι η προίκα που θα δώσει και στον κάθε έναν… το καρμικό του έτερο ήμισυ.

Σχέσεις, Για όλους:

Κριός

Δεν έχετε κάτι να ανησυχείτε για την ερωτική σας ζωή, καθώς όλα πια τα έχετε φέρει σε μια ισορροπία. Είστε με τον άνθρωπο που ταιριάζετε, και μέσα στο πρώτο 2μηνο του έτους, θα βρείτε τον τρόπο για μια επόμενη δέσμευση.

Τυχερός μήνας : Ιανουάριος

Ταύρος

Όσο περνάει ο καιρός και εσείς ξεπερνάτε τις πληγές και τα προβλήματα, τόσο πιο τυχεροί και θετικοί θα είστε σε αγάπη και οικονομική εξέλιξη. Από την πρώτα εβδομάδα του 2019, θα έχετε αλλαγές που θα σας δικαιώσουν.

Τυχερός μήνας : Μάρτιος

Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Δίδυμοι

Υπάρχουν ζητήματα, που τώρα κάνετε έναν μεγάλο αγώνα δρόμου για να τα λύσετε μόνιμα. Θα έχετε την επιτυχία που θέλετε, και αυτό θα σας δώσει και το ισχυρό κίνητρο και αυτοπεποίθηση, για να προσεγγίσετε με πιο σωστό τρόπο τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Τυχερός μήνας : Φεβρουάριος

Καρκίνος

Είστε σε μια εξαιρετικά παραγωγική φάση της ζωής σας, και όλο αυτό και ακόμη καλύτερα θα πέσει μέσα στο 2019. Υπάρχουν εκπλήξεις στην ερωτική σας ζωή, που θα λήξει προβλήματα και εκκρεμότητες, μόνιμα. Ακόμη και οι χωρισμένοι σύντροφοι, θα έχουν ευκαιρίες για επανασύνδεση.

Τυχερός μήνας : Απρίλιος

Σχέσεις 2019. Επανασυνδέσεις και νέοι έρωτες

Λέων

Είστε από τα πιο σταθερά ζώδια στις απόψεις και στις θέσεις σας, και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα έχει την αξία του, καθώς το νέο έτος για εσάς, έχει επανασυνδέσεις, γάμους ακόμη και νέα ερωτικά δρώμενα. Ξέρετε τι θέλετε, άρα σε ότι βγει στον δρόμο σας, μην κάνετε εκπτώσεις.

Τυχερός μήνας : Ιανουάριος

Παρθένος

Είστε πολύ απασχολημένοι με επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα, που όμως από την αρχή του Ιανουαρίου θα λήξουν. Σε δεύτερο βήμα, μπορείτε να απελευθερώσετε τον εαυτό σας, από προβληματικές σχέσεις που δεν σας οδηγούν πουθενά…!

Τυχερός μήνας : Μάρτιος

Ζυγός

Σκεφτείτε από τώρα, τι ζητάτε από την προσωπική σας ζωή το νέο έτος. Υπάρχουν οι καλύτερες αστρολογικές συνθήκες, για να σας προσφερθεί, και χωρίς ιδιαίτερο κόπο από εσάς. Τα άτομα που πραγματικά σας αγαπούν θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Τυχερός μήνας : Απρίλιος

Σκορπιός

Υπάρχει μια παρατεταμένη ανακατωσούρα στην ερωτική σας ζωή, με πρόσωπα και καταστάσεις που δεν μπορούν να σας προσφέρουν αυτά που θέλετε. Σίγουρα έχετε βγάλει ήδη τα συμπεράσματα σας, άρα από την νέα χρονιά θα κινηθείτε μόνο με άξονα αυτά που συμφέρουν εσάς.
Τυχερός μήνας : Φεβρουάριος

Σχέσεις 2019. Επανασυνδέσεις και νέοι έρωτες

Τοξότης

Η εποχή αλλάζει και σας δίνει μια πολλή καλύτερη ψυχολογία, που σίγουρα θα φέρει και εκπλήξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Τα οικονομικά σας, έχουν για εσάς πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, που θα βοηθήσουν να ξεπεράσουν αγωνίες και υποχρεώσεις από τα παλιά.

Τυχερός μήνας : Ιανουάριος

Αιγόκερως

Έχετε συναντήσει τα πιο δύσκολα σενάρια μέσα στην χρονιά που φεύγει. Αυτό είναι και κάτι που αλλάζει, από το πρώτο διάστημα του Ιανουαρίου. Λύσεις, οικονομική άνοδος και άτομα κύρους να σας στηρίζουν, θα έρθουν στον δρόμο σας και εσείς θα βρείτε τον τρόπο να ισορροπήσετε.

Τυχερός μήνας : Μάρτιος

Υδροχόος

Δεν έχετε κάτι, που πρέπει εσείς να σας κάνετε περισσότερο από ότι ήδη κάνετε. Οι μέρες του καινούργιου χρόνου, είναι ποιοτικές για εσάς και θα φέρουν αλλαγές σε ερωτικές σχέσεις αλλά και την ισορροπία στην ροή του χρήματος. Εσείς που είστε καιρό χωρίς ταίρι, ετοιμαστείτε για κεραυνοβόλα καρδιοχτύπια.

Τυχερός μήνας : Ιανουάριος

Ιχθείς

Όσα έχετε περάσει δύσκολα και ανατρεπτικά, έχουν γίνει η οδός που θα σας οδηγήσουν μέσα σε ένα έτος, γεμάτο χαρές και ευτυχία σε όλα τα πεδία της ζωής σας. Εσείς που είστε σε φάση για αλλαγή εργασίας – χώρας – αντικειμένου, θα έχετε πολλές προτάσεις, που θα πρέπει να σκεφτείτε. Κάτι ανάλογο θα πρέπει να κάνετε και στα προσωπικά σας.

Τυχερός μήνας : Απρίλιος

Πηγή