Πώς ξεκινά η εβδομάδα για τα ζώδια; Οι προβλέψεις της Δευτέρας

Η εβδομάδα κυλάει ευνοϊκά για τα επαγγελματικά σας. Έχετε αυξημένη ενέργεια σήμερα και θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο στα σχέδιά σας. Μην παρασυρθείτε με τα έξοδά σας. Είναι σημαντικό να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

ΚΡΙΟΣ

Έχετε πολλή όρεξη για δουλειά και θα τα πάτε εξαιρετικά με τους συνεργάτες σας. Η χημεία σας είναι καταπληκτική και μαζί συγκροτείτε την τέλεια ομάδα. Θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε με μεγάλη επιτυχία τα σχέδιά σας όσον αφορά κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις και η ανταμοιβή των κόπων σας δεν θα αργήσει να έρθει. Έτσι, θα δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται και θα μπορέσετε τώρα να απολαύσετε όσα είχατε στερηθεί αυτή την περίοδο. Ο αγαπημένος σας έχει κάτι να σας πει, μην τον αφήσετε να περιμένει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκινάτε με πολύ δυναμισμό την εβδομάδα και σύντομα τα επαγγελματικά σας σχέδια θα υλοποιηθούν. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε μια κρίσιμη περίοδο και δεν θα πρέπει να ρισκάρετε με τίποτα να ζημιωθείτε. Αντιθέτως, στα προσωπικά θέματα, μην φοβηθείτε καθόλου να ρισκάρετε, γιατί η τόλμη σας, θα σας οδηγήσει σε αυτό που αναζητούσατε τόσο καιρό. Αφεθείτε ελεύθερη και εκφράστε τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, γιατί είναι σίγουρο πως θα βρείτε την ανταπόκριση που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενώ έχετε πολλές ικανότητες, η αλήθεια είναι πως δεν έχετε και πολλή όρεξη για δουλειά. Αν καταφέρετε να βρείτε τη διάθεσή σας ξανά, θα τα πάτε πολύ καλά. Να είστε προσεκτική όσον αφορά τα χρήματά σας. Είναι πολύ πιθανό κάποια κοντινά σας άτομα να προσπαθήσουν να σας κολακεύσουν με σκοπό να σας πάρουν με το μέρος τους και να σας εκμεταλλευτούν. Ένα οικογενειακό πρόβλημα που σας απασχολούσε εδώ και καιρό, θα βρει λύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν αισθάνεστε πολύ καλά με την υγεία σας το τελευταίο διάστημα, ωστόσο δεν είστε διατεθειμένη να κάνετε κάτι για να το αλλάξετε αυτό. Μην ασχολείστε μόνο με τη δουλειά σας. Φροντίστε τον εαυτό σας πριν να είναι πολύ αργά. Τα οικονομικά σας θέλουν λίγη περισσότερη προσοχή αυτή την περίοδο και θα πρέπει να είστε πιο συγκρατημένη στα έξοδα που κάνετε. Ιδανική στιγμή να δεχθείς την απόλυτη φροντίδα από τον αγαπημένο σου, ή από αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά σας έχουν μπει σε μία τάξη και είστε πολύ ευχαριστημένη από τις νέες σας αρμοδιότητες. Μπορεί τα οικονομικά σας να μην πηγαίνουν και τόσο καλά, παρ’ όλα αυτά έχετε βάλει στο μυαλό σας, κάποια πράγματα που πρέπει να τα αποκτήσετε πάση θυσία. Προσέξτε πολύ γιατί αν δεν διαχειριστείτε την καταναλωτική σας μανία με σύνεση, το μόνο που θα καταφέρετε, θα είναι να σπαταλήσετε άσκοπα όσα είχατε κερδίσει με κόπο όλον αυτόν τον καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε πολλά επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν και σας αγχώνουν. Μοιραστείτε τα με κάποιο κοντινό σας άτομο, που του έχετε εμπιστοσύνη και να είστε σίγουρη πως θα σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές που θα σας «λύσουν» τα χέρια. Έτσι, θα καταφέρετε να ηρεμήσετε και να είστε πιο παραγωγική σε ό,τι κι αν κάνετε. Τα οικονομικά σας είναι ένας τομέας που δεν θα σταματήσει να σας απασχολεί ό,τι κι αν κάνετε. Στην προσωπική σας ζωή υπάρχουν κάποιες αναταράξεις που είναι σημαντικό να προσέξετε, εάν θέλετε να διατηρήσετε μία καλή σχέση με το σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι υποχρεώσεις σας είναι όλο και περισσότερες και φαίνεται πως έχετε χάσει τον έλεγχο. Έχετε πολλή δουλειά και ανησυχείτε για το αν θα καταφέρετε να τις φέρετε όλες εις πέρας μέσα στο χρονικό διάστημα που πρέπει. Στα οικονομικά σας να είστε πιο προσεκτική, καθώς έχετε κάνει πολλά έξοδα και ακόμη είμαστε στην αρχή του μήνα. Φροντίστε να βρείτε και λίγο χρόνο για εσάς που θα τον αφιερώσετε στις αγαπημένες σας δραστηριότητες και στους δικούς σας ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να ανέβουν οι τόνοι με κάποιον από τους συνεργάτες σας και να έχετε μια έντονη διαφωνία. Μετά θα αισθάνεστε σαν να είστε εχθροί και δεν θα έχετε καμιά διάθεση να τα ξαναβρείτε. Αφήστε στην άκρη τα πείσματα και τους εγωισμούς και προσπαθήστε να κάνετε έναν εποικοδομητικό διάλογο μαζί τους, γιατί μόνο έτσι θα βρεθεί μια λύση. Στα οικονομικά σας είστε αρκετά τυπική με τις υποχρεώσεις σας και αυτό βοηθάει πολύ τη φήμη σας, ειδικά αν έχετε και δική σας επιχείρηση. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι σημαντικό να αφήσετε πίσω σας όλα τα άσχημα και να κάνετε μία νέα αρχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν είστε και τόσο κοινωνική αυτή την περίοδο και δεν έχετε όρεξη για συναντήσεις και συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Ωστόσο πρέπει να προσέξετε γιατί μπορεί αυτή η στάση να βλάψει την επαγγελματική σας πορεία και να σε βάθος χρόνου να δημιουργήσει πρόβλημα στα οικονομικά σας. Είναι πιθανό να έρθουν ξανά στη ζωή σας άτομα του παρελθόντος με τα οποία είχατε διακόψει τις επαφές σας ξαφνικά και πιθανώς να τα θέλετε ξανά στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ενέργεια και ο δυναμισμός σας είναι στα ύψη και είστε ιδιαίτερα δημοφιλής. Στη δουλειά σας είναι πολύ πιθανό να δεχθείτε προτάσεις για νέες συνεργασίες, που θα αυξήσουν τα κέρδη σας στο άμεσο μέλλον. Θα έχετε, όμως, και πολλές προτάσεις για εξόδους. Βγείτε, λοιπόν, και πού ξέρετε; Μπορεί να κάνετε αυτήν την γνωριμία που ψάχνατε τόσο καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ημέρα σας στη δουλειά θα περάσει δύσκολα, καθώς ένα οικογενειακό πρόβλημα σας ταλαιπωρεί και δεν σας αφήνει να συγκεντρωθείτε. Φροντίστε να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας ζητήματα που σας ταλαιπωρούν. Επικεντρωθείτε στο πώς θα κάνετε καλύτερες τις σχέσεις σας με τα την οικογένειά σας και δείξτε περισσότερο τα συναισθήματά σας στο σύντροφό σας, γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο σ’ αυτή τη ζωή. Τα οικονομικά σας σήμερα, για πρώτη φορά μετά από καιρό, δεν θα είναι θέμα συζήτησης.

ΙΧΘΕΙΣ

Μην χάνετε την πίστη στον εαυτό σας, επηρεασμένη από τις κριτικές των συνεργατών σας. Πολύ σύντομα όλοι θα καταλάβουν την αξία σας. Φροντίστε, λοιπόν, κι εσείς να τους αποδείξετε ότι έκαναν λάθος μέσα από την αφοσίωση και την εργατικότητά σας. Άμεσα θα δείτε τα κέρδη σας να αυξάνονται, φτάνει μόνο να μην παρεκκλίνετε από το στόχο σας. Το βράδυ θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας, με τον οποίο θα περάσετε πολύ όμορφα. Εκμεταλλευτείτε κάθε λεπτό μαζί.

πηγή: tlife.gr