Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 18/07…

Παραμένουν στον ορίζοντα οι καλές ημέρες παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε υπό την επήρεια των εκλείψεων. Ωστόσο, ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα με τη Νέα Σελήνη. Η μεγάλη προσοχή πρέπει να είναι στα λόγια και στις αντιδράσεις μας, καθώς τα πνεύματα γρήγορα μπορούν να πάρουν φωτιά.

ΚΡΙΟΣ
Τη σημερινή ημέρα θα έχετε την ικανότητα να ξεπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες, αλλά θα πρέπει να μην είστε υπερβολική με τις αντιδράσεις σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας κι αυτό θα σας βοηθήσει στα επαγγελματικά σας σχέδια και τη γνωριμία σημαντικών προσώπων στη ζωή σας. Μην αμελήσετε όμως το ταίρι σας μπροστά σε όλα αυτά. Είναι καιρός να αφιερώσετε κάποιες στιγμές και στο δεσμό σας για να βγείτε από την πλήξη.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην ξεχνάτε τη σημερινή ημέρα να είστε ευέλικτη και προσαρμοστική κυρίως στα επαγγελματικά σας. Δείξτε την εργατικότητά σας, χωρίς να δίνετε σημασία σε μικροδιαφορές. Τα οικονομικά σας παρουσιάζουν μία αδράνεια, αλλά η συνέχεια θα είναι μοναδική με γρήγορες εξελίξεις. Προσπαθήστε να δείτε πιο ξεκάθαρα την ερωτική σας ζωή και μην ματαιώνετε αποφάσεις που ξέρετε ότι πρέπει να πάρετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το ερωτικό σας ενδιαφέρον θα το εξιτάρει πρόσωπο ιδιαίτερης εμφάνισης για όσες είναι ακόμα μόνες. Για τις δεσμευμένες καλό θα ήταν να προσέξετε λίγο τον εαυτό σας για να διώξετε επιτέλους την ψυχρότητα και την αδιαφορία στη σχέση σας. Προσοχή σε πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος που δεν βλέπουν με καλό μάτι τη σχέση σας. Οι πλανητικές όψεις σας προσφέρουν οργανωτικότητα για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ημέρα θα πρέπει να είναι αφιερωμένη στην οικογένειά σας και τους στενούς φίλους, χωρίς να ασχοληθείτε με σχέδια και οργανωτικά θέματα. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τον εκνευρισμό που νιώθετε μέσα σας. Απρόσμενες συναντήσεις μπορούν να συμβούν και θα κρύβουν και ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις. Για τις δεσμευμένες του ζωδίου δείξτε υπομονή σε πιθανές παραξενιές του συντρόφου σας.

 

ΛΕΩΝ
Κλείνετε οριστικά παλιές πληγές του έρωτα και αυτό θα σας βοηθήσει να νιώσετε μετά από πολύ καιρό ελεύθερη. Ήρθε η ώρα να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, εσωτερικά και εξωτερικά μέχρι να βρείτε ξανά την ισορροπία σας. Ουσιαστικές συζητήσεις προβλέπονται με συγγενικά πρόσωπα, κάτι που θα σας δώσει ανάσα ίσως και οικονομική. Να είστε αισιόδοξες και να κινείστε με θάρρος.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα νέα ξεκινήματα είναι μέσα στο πρόγραμμα και αυτά αφορούν και θέματα δέσμευσης ή επισημοποίησης της σχέσης σας. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας για το σύντροφό σας και σε αυτό θα βοηθήσει μία πραγματικά ειλικρινή κουβέντα μαζί του. Γεγονότα που θα συμβούν σήμερα στα επαγγελματικά σας πρέπει να ξέρετε πως είναι ο προάγγελος μεγάλων επιτυχιών στο μέλλον. Οικονομικά χρειάζεται αυτοσυγκράτηση αυτό το διάστημα.

 

ΖΥΓΟΣ
Εάν είστε ξεκάθαρη με το ταίρι σας αυτό θα φέρει σίγουρη και γαλήνια συνύπαρξη μεταξύ σας. Κλείστε τις ερωτικές σας εκκρεμότητες το συντομότερο δυνατόν, ώστε να μην υπάρχει η αίσθηση της αβεβαιότητας στη σχέση σας. Μετριάστε το πείσμα σας και όλα θα πάνε καλά. Ζητήστε τη συμβουλή φίλων και θα τη λάβετε. Η τύχη σας χαμογελάει στα επαγγελματικά σας, ενώ τα οικονομικά σας βρίσκονται σε μια σταθερή κατάσταση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι αδέσμευτες του ζωδίου έχουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά και την έντονη προσωπικότητα για να προσελκύσουν κοντά τους ένα ταίρι με αξιώσεις. Οι δεσμευμένες μπορούν με τον αυθορμητισμό τους να δείξουν την αφοσίωση και να ισχυροποιήσουν τη σχέση τους. Η δημιουργική σας διάθεση δεν περνάει πλέον απαρατήρητη στον εργασιακό σας χώρο. Να ξέρετε ότι τώρα χτίζεται αυτό που θα έρθει μετά τα μέσα του Αυγούστου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εκκρεμότητες κλείνουν τη σημερινή ημέρα και αυτό σας βοηθά να πάρετε επιτέλους ανάσα. Πλέον αναζητάτε τη σταθερότητα στις σχέσεις σας και αυτό θα σας βοηθήσει να το δείτε σε ένα πρόσωπο που θα έρθει απρόσμενα στη ζωή σας. Στα επαγγελματικά πρόσωπα με κύρος και εξουσία θα σταθούν στο πλευρό σας και θα αγκαλιάσουν τις ιδέες και τις φιλοδοξίες σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το καλοκαίρι βρίσκεται πλέον κανονικά στη σκέψη σας και νιώθετε πως θέλετε να ξεφύγετε από τα πάντα. Σε αυτή σας την ανάγκη προσπαθήστε να μην κάνετε απερίσκεπτες σπατάλες, που θα σας κοστίσουν αργότερα. Μην παρασύρεστε στα επαγγελματικά από αυτή τη νευρικότητα. Ήρθε η ώρα πια να φανερώσετε τα συναισθήματά σας και η κατάληξη θα σας εκπλήξει πολύ ευχάριστα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το έντονο παρουσιαστικό σας θα είναι εκείνο που θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπα μέσα από τα οποία δεν αποκλείεται να είναι και εκείνο που θα αλλάξει τα ερωτικά σας δεδομένα. Στην επαγγελματική σας ζωή μην κινείστε με παρασκηνιακό τρόπο γιατί δεν σας προσφέρει απολύτως τίποτα. Οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις έχουν διπλασιαστεί και εσείς νιώθετε ήδη την κούραση στο σώμα σας. Βρείτε λίγο χρόνο να χαλαρώσετε.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Τα γεγονότα της ημέρας θα αυξήσουν τις ανασφάλειές σας σε συναισθηματικό επίπεδο. Μία κουβέντα με το ταίρι σας θα βοηθήσει να εξαφανιστούν αυτά τα άσχημα συναισθήματα. Σοβαρές συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας δώσουν τις σημαντικές ευκαιρίες που αναζητάτε εδώ και καιρό. Προσοχή μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Πηγή