Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 14/7

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο βοηθά στη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Η ημέρα ωστόσο διέπεται και από μία ευχάριστη αδράνεια.

ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη σου δίνει όλες τις καλές επιρροές της για να ξεφύγεις από το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας. Άσε για λίγο πίσω σου τα άγχη που συσσωρεύτηκαν μέσα στην εβδομάδα. Τα οικονομικά σου σού επιτρέπουν να κάνεις μία μικρή εξόρμηση για να περάσεις καλά και να ξεκουραστείς, μέχρι να έρθουν οι πολυπόθητες διακοπές. Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται αισθητά.

ΤΑΥΡΟΣ
Μόνη σου ξέρεις να λειτουργείς καλύτερα, για αυτό θα βασιστείς στις δικές σου δυνάμεις για να ολοκληρώσεις ένα έργο που σε απασχολεί. Προσπαθώντας να ξεφύγεις λιγάκι από το άγχος και τα οικονομικά προβλήματα, θα φροντίσεις να αφιερώσεις τη σημερινή ημέρα σε άλλα πράγματα που σε ευχαριστούν. Μην αφήσεις τις σκέψεις που κάνεις να σε οδηγήσουν σε έναν ανούσιο τσακωμό με τον σύντροφό σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Σε ενδιαφέρει μόνο να περάσει ειρηνικά και χωρίς εντάσεις η σημερινή ημέρα, για αυτό θα κάνεις τη δουλειά σου και δεν θα αφήσεις τίποτα να χαλάσει τη συγκέντρωσή σου. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάτι ενδιαφέρον με τους φίλους σου και να χαλαρώσεις πλήρως. Ο αγαπημένος σου θα σου πει κάποια πράγματα που ίσως σε βάλουν σε δεύτερες σκέψεις για το μέλλον της σχέσης σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η δουλειά σου έχει μπει σε μία σειρά και σήμερα είναι μια από τις λίγες μέρες που θα έχεις την ευκαιρία να μείνεις στο σπίτι σου και να μην κάνεις τίποτα. Ωστόσο αυτό δεν σε ευχαριστεί. Κινητοποιήσου τότε και άρχισε τα τηλέφωνα για εκείνη την επιχειρηματική ιδέα που γυρίζει εδώ και καιρό στο μυαλό σου. Μην αλλάζεις συνέχεια τον τρόπο σκέψης σου για τον αγαπημένο σου γιατί τον αποσυντονίζεις…

 

ΛΕΩΝ
Η ημέρα σου επιφυλάσσει ένα μεγάλο και κουραστικό πρόγραμμα, όμως η δουλειά σου σε ευχαριστεί. Η ψυχολογική κούραση λοιπόν δεν είναι στην εξίσωση για εσένα. Ένα οικογενειακό πρόβλημα, οικονομικής φύσεως, θα σε απασχολήσει πολύ, όμως σίγουρα θα καταφέρεις να βρεις μία λύση, έστω και μελλοντική. Θα περάσουν από το μυαλό σου κάτι περίεργες σκέψεις όσον την προσωπική σου ζωή, όμως γρήγορα θα προσγειωθείς στην πραγματικότητα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ημέρα δεν θυμίζει σε τίποτα ότι είναι μια μέρα ξεκούρασης, ίσα ίσα που έχεις ένα πρόγραμμα βαρύ και ασήκωτο… Μην προσπαθήσεις να το αλλάξεις, γιατί απλώς δεν γίνεται. Ξόδεψε μερικά χρήματα αργότερα για να χαλαρώσεις. Ένα σπα με τις φίλες σου είναι μια πολύ καλή ιδέα. Ο αγαπημένος σου μοιάζει μπερδεμένος και ίσως φταις εσύ για αυτό. Μίλησέ του.

 

ΖΥΓΟΣ
Θα αρνηθείς να δεχθείς οποιαδήποτε κριτική και αυτό θα σε φέρει αντιμέτωπη με μεγάλες δυσκολίες στον χώρο εργασίας σου. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν. Έχει έρθει η ώρα ή να ψάξεις για άλλη δουλειά ή για μία έξτρα πηγή εσόδων. Αν συνεχίσεις να μην προσέχεις την εμφάνισή σου, τότε ο σύντροφός σου θα αρχίσει να αδιαφορεί για εσένα…

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα επικεντρωθείς σε κάποιες εκκρεμότητες της δουλειάς σου, που θέλεις να φύγουν από τα πόδια σου. Αγόρασε μόνο όσο χρειάζεσαι και μην σκορπίζεις άσκοπα τα χρήματά σου. Με τον ρομαντισμό να ξεχειλίζει και την εύνοια της Αφροδίτης, θα περάσεις μία αξέχαστη βραδιά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα έχεις την ευκαιρία να κοιμηθείς μέχρι αργά, να είσαι σε απόλυτη αδράνεια, να τεμπελιάσεις με πιο απλά λόγια… Όλα έχουν μπει σε μία σειρά και απλώς σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις την ημέρα μόνο για εσένα. Ο αγαπημένος σου θα σου κάνει μια έκπληξη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα μάθεις -λίγο απότομα- πώς να κερδίζεις το πάνω χέρι σε μία επαγγελματική συζήτηση. Διεκδίκησε αυτά που σου αναλογούν, ποτέ δεν είναι αργά να δικαιωθείς για τους κόπους σου και να ανταμειφθείς κατάλληλα. Είναι η πιο κρίσιμη μέρα για τη σχέση σου, για αυτό να είσαι προσεκτική στα όσα θα πεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις χρόνο με τους φίλους σου. Θα αναπληρώσεις τον χαμένο χρόνο. Το βαρύ σου πρόγραμμα σε έχει εξουθενώσει για αυτό φρόντισε να ξεκουραστείς αρκετά. Θα είναι μια βραδιά πάρτι για εσένα και τον αγαπημένο σου…

 

ΙΧΘΕΙΣ
Θα είσαι στη θέση να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να κάνεις και μερικά έξοδα παραπάνω για εσένα. Ο αγαπημένος σου θα μείνει άναυδος από μία αλλαγή που θα κάνεις στην εξωτερική σου εμφάνιση. Οι διακοπές πλησιάζουν για αυτό να προσέξεις να μην είσαι σπάταλη. Θα περάσεις μία υπέροχη βραδιά στο σπίτι με τον σύντροφό σου.