Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 20/6…

Τα συναισθήματά μας είναι σαν μια κουβέρτα που μας προστατεύει από τον αρνητισμό που υπάρχει γύρω μας.

ΚΡΙΟΣ
Η υπομονή σου εξαντλείται και περιμένεις από τους συνεργάτες σου να κατανοήσουν τη δύσκολη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι. Τα οικονομικά σου σε ταλαιπωρούν και αρχίζεις πλέον να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις την κατάσταση. Με αποφασιστικότητα και σεβασμό θα μπορέσεις να ξεπεράσεις προβλήματα στη σχέση σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Μπορεί να μην έχει σημασία για εσένα τι σκέφτονται οι συνεργάτες σου, ωστόσο οι αρνητικές κριτικές σε επηρεάζουν. Η σωστή πορεία που ακολουθείς με τα οικονομικά σου θα σε βγάλει νικήτρια. Βάλε στόχους για να μπορέσεις να διορθώσεις τη σχέση σου. Μην αφήσεις τις άσχημες καταστάσεις να χαλάσουν τον δεσμό με τον αγαπημένο σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Χρειάζεσαι σταθερότητα στα επαγγελματικά σου και είσαι διατεθειμένη να δουλέψεις σκληρά για να τους πετύχεις. Αν και τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή κατάσταση, δεν είσαι έτοιμη να κάνεις ακόμη επενδύσεις. Έχεις επιλέξει να ανταποκριθείς σε ένα καινούργιο φλερτ, παρόλο που δεν έχεις δύγει ακόμη από την προηγούμενη σχέση σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ψυχολογία σου είναι στα ύψη και η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει κατακόρυφα. Είσαι σε θέση να δοκιμάσεις ακόμη περισσότερο τα όριά σου και να σημειώσεις νέες επιτυχίες στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου απαιτούν βελτίωση και πρέπει να κάνεις κινήσεις προς την επίτευξη των στόχων σου. Καλό είναι να φιλτράρεις λίγο τις σκέψεις σου πριν μιλήσεις στον αγαπημένο σου για όσα σε απασχολούν.

 

ΛΕΩΝ
Θα συμβούν πολλά αναπάντεχα περιστατικά στη δουλειά σου σήμερα και σίγουρα δεν είσαι προετοιμασμένη να τα αντιμετωπίσεις. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σου, τις οποίες καλό είναι να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Μην αφήσεις μία συζήτηση στη μέση με τον αγαπημένο σου. Αν υπάρχει κάτι που σε προβληματίζει, καλό είναι να το λυσεις άμεσα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρόλο που έχεις την τάση να μοιράζεσαι τα συναισθήματά σου, σήμερα είσαι κλειστό βιβλίο. Δεν έχεις σκοπό να μοιραστείς με κανέναν τις σκέψεις σου. Ίσως γιατί ετοιμάζεις κάτι μεγάλο στα επαγγελαμτικά σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται βελτίωση και πρέπει να κάνεις κάτι για αυτό. Κλείσε τις υποχρεώσεις του παρελθόντος, πριν δημιουργήσεις νέες. Η σχέση σου έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και καλό είναι να προσπαθήσεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα.

 

ΖΥΓΟΣ
Η περιέργειά σου είναι το πιο σημαντικό εργαλείο που διαθέτεις και θα σε βοηθήσει πάρα πολύ στη δουλειά σου σήμερα. Στα οικονομικά σου έχει έρθει η ώρα να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον ειδικό, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Σημαντικό να συζητήσεις με τον αγαπημένο σου, πριν πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η καθημερινότητά σου είναι ταραχώδης και σίγουρα το πρόγραμμά σου είναι βαρύ. Θα χρειαστεί αυτή την περίοδο να κάνεις μικρές αλλαγές για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Ενδέχεται να αισθάνεσαι πίεση και για τα οικονομικά σου. Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων για να μπορέσεις να καλύψεις τις ανάγκες σου. Κάτι απροσδόκητο θα συμβεί στα αισθηματικά σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Παρόλο που συνεχίζεις να κινείσαι με αισιοδοξία, μέσα σου είσαι σίγουρη ότι ένα από τα σχέδιά σου δεν θα εκπληρωθεί. Μην χάσεις το χαμόγελό σου και όλα θα πάνε καλά. Έχει έρθει η στιγμή να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία σου. Η αδυναμία δεν είναι στον χαρακτήρα σου για αυτό και τα οικονομικά σου προβλήματα δεν θα σε λυγίσουν. Θα δουλέψεις για να τα λύσεις. Μην αφήσεις την άσχημη συμπεριφορά ενός τρίτου προσώπου να χαλάσει τη σχέση σου με τον αγαπημένο σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσπαθείς με νύχια και με δόντια να διαχειριστείς τα προβλήματα που υπάρχουν στη δουλειά σου, όμως δεν είναι εύκολο να κάνεις τα πάντα. Ένας από τους συνεργάτες σου θα σου κάνει μία πολύ ενδιαφέρουσα οικονομική πρόταση. Σκέψου καλά πριν απαντήσεις. Προσπάθησε να είσαι πιο ήρεμη στη σχέση σου. Η ένταση που μεταφέρεις στον αγαπημένο σου δεν θα οδηγήσει σε κάτι καλό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η επαγγελματική σου πορεία σε απασχολεί και προσπαθείς να κάνεις πολλά για να πετύχεις. Να θυμάσαι ότι με μικρά και σταθερά βήματα θα έχεις την εξέλιξη που επιθυμείς και όχι με σπασμωδικές κινήσεις. Με την πάροδο του χρόνου θα διαπιστώσεις ότι οι συμβουλές που σου έχεις δώσει ο αγαπημένος σου είναι σωστές, για αυτό ξανασκέψου τα λόγια του.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Σε απασχολεί η επαγγελματική σου πορεία, όμως σήμερα έχεις την διάθεση να αφήσεις τη φαντασία σου να σε ταξιδέψει σε άλλη Γη, σε άλλα μέρη. Είναι αρκετά δύσκολο να διαχειριστείς τα οικονομικά σου προβλήματα για αυτό καλό είναι να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει. Μην πιέζεις τον αγαπημένο σου να σου πει πράγματα τα οποία δεν είναι ακόμη έτοιμος να εκφράσει.

Πηγή