Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 31 Αυγούστου;

Ο Ήλιος και η Σελήνη μας χαρίζουν το πιο δυνατό τους φως για να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες της ημέρας…

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα κάνετε μια μεγάλη πρόοδο στη δουλειά σας. Θα δουλέψετε αρκετά σκληρά και σύντομα οι συνάδελφοί σας θα καταλάβουν την αξία σας. Σύντομα θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται ακόμη περισσότερο. Δυστυχώς, στις προσωπικές σας υποθέσεις δεν επικρατεί το ίδιο πανηγυρικό κλίμα, καθώς μικροεντάσεις είναι πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο. Προσπαθήστε να επεξεργαστείτε τι φταίει πίσω από αυτό το ζήτημα με τον άνθρωπο σας προκειμένου να λυθεί άμεσα και να απολαύσετε το υπόλοιπο της ημέρας.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα δεν πρέπει να σπαταλήσετε την πολύτιμη ενέργειά σας σε άσκοπους καβγάδες με συναδέλφους. Αυτοί οι άνθρωποι σκοπίμως προσπαθούν να σας προκαλέσουν σε μια σύγκρουση για να χαλάσουν την επαγγελματική φήμη σας. Μην αφήνετε συναισθηματισμούς να σας επηρεάσουν και πάρετε τις λάθος αποφάσεις όσον αφορά τα οικονομικά σας. Μην απαντήσετε με νεύρα σε όσα έχει να σας πει ο αγαπημένος σας. Μπορεί να έχει δίκιο…

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα επαγγελματικά σας και το εργασιακό σας μέλλον γενικότερα είναι ένα θέμα που θα σας απασχολήσει. Ωστόσο, η σημερινή ημέρα σας χαρακτηρίζει από επιπολαιότητα, γεγονός που θα σας ωθήσει να κάνετε μία εντελώς περιττή αγορά. Αρχικά, θα νιώσετε ενθουσιασμένη, αλλά μετά από ώριμη σκέψη θα καταλάβετε και θα επικρίνετε τον εαυτό σας. Δώστε στον σύντροφό σας αυτά που του λείπουν και αφιερώστε χρόνο για να λύσετε παρεξηγήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι νέες συνεργασίες ευνοούνται και τώρα είναι η στιγμή να αρχίσετε να υλοποιείτε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην κάνετε περιττές αγορές και έξοδα που δεν θα μπορέσετε τελικά να καλύψετε. Στην προσωπική σας ζωή, η απλότητα επανέρχεται στο προσκήνιο. Και τι σημαίνει αυτό; Αρχίζετε να νοσταλγείτε παλιές καλές στιγμές σε σπίτια φίλων με επιτραπέζια και συζητήσεις μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αυτό θα σας κάνει να σηκώσετε το ακουστικό και να καλέσετε όλους σας τους κοντινούς ανθρώπους στο σπίτι σε ένα μικρό… reunion.

 

ΛΕΩΝ
Είστε έτοιμη να κάνετε μία νέα αρχή στα επαγγελματικά σας και να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Ωστόσο είναι σημαντικό να είστε σίγουρη ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε στα βάρη που συνοδεύουν αυτά τα σχέδια. Σκεφτείτε πολύ καλά πριν απαντήσετε σε οποιαδήποτε πρόταση περιλαμβάνει χρήματα. Σήμερα ο έρωτας είναι μπροστά σας μάτια σας. Ένα άτομο που θα δείτε τυχαία θα σας κάνει να θέλετε να το γνωρίσετε άμεσα. Φαίνεται ότι και σε αυτό όμως δεν θα περάσετε τελείως απαρατήρητη αφού, η προσεγμένη εμφάνισή σας και η αύρα σας στον χώρο είναι μεγάλο «όπλο» για εσάς. Μην πέσετε όμως στην παγίδα του ρομαντισμού γιατί το άτομο το οποίο θέλετε να πλησιάσετε δεν έχει χρόνο για δεσμεύσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κινηθείτε έξυπνα και δυναμικά στα επαγγελματικά σας και σύντομα θα δείτε πολλές αλλαγές να έρχονται. Τα οικονομικά σας είναι ένας βασικός τομέας που πρέπει να βελτιώσετε, καθώς οι περιττές αγορές και οι σπατάλες γενικότερα δεν βοηθούν τον προϋπολογισμό σας. Ο ρόλος σας τη σημερινή ημέρα θα είναι υποστηρικτικός. Ένα κοντινό σας πρόσωπο είτε αυτό είναι φίλος ή κάποιος συνάδελφός σας θα χρειαστεί τη βοήθειά σας. Τα προβλήματα τόσο στη σχέση του, όσο και στην εργασία τον έχουν κάνει να αισθάνεται ότι βρίσκεται σε ένα μεγάλο αδιέξοδο και σήμερα εσείς θα πρέπει να δώσετε κάποιες συμβουλές. Δείξτε υπομονή και κατανόηση και στο τέλος της ημέρας θα νιώσετε ότι όντως προσφέρατε.

 

ZYΓΟΣ
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δεχθείτε κάποιες προτάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Είναι σημαντικές προτάσεις, τις οποίες ωστόσο πρέπει να εξετάσετε καλά πριν δώσετε την τελική σας απάντηση. Προσοχή και στα οικονομικά σας, μην ξεφύγει πάλι η κατάσταση… Τα πράγματα σήμερα για εσάς, θα είναι μελαγχολικά και χαλαρά σε υποθέσεις αγάπης. Το άτομο που περίμενε ένα «ηφαίστειο παθών» από εσάς θα είναι απογοητευμένο από την συμπεριφορά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα είναι η ευκαιρία να γίνετε λίγο πιο… πλούσια. Ένας από τους γνωστούς σας θα σας βρει μια μικρή μερική απασχόληση και θα σας ζητηθεί να παρέχετε μια σειρά επαγγελματικών υπηρεσιών μετά την κύρια εργασία σας. Δείξτε επαγγελματισμό γιατί αυτή η νέα πόρτα μπορεί να εξελιχθεί σε ένα μικρό μεν αλλά σταθερό δε εισόδημα. Μην ξεχάσετε να εκμεταλλευτείτε το διαδίκτυο ως μέσω προβολής των επαγγελματικών υπηρεσιών που προσφέρετε. Η οικογένειά σας φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που θα σας απασχολήσουν πολύ και δυστυχώς εσείς είστε αυτή που πρέπει να δώσει τη λύση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Να έχετε τα μάτια σας ανοικτά γιατί η σημερινή ημέρα γενικότερα θα φέρει αρκετές ευκαιρίες μπροστά σας. Ευκαιρίες που δεν πρέπει να χαθούν σε καμία περίπτωση, εάν σκεφτείτε πρώτα ώριμα τα συν και τα πλην τους. Θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε πολλά λάθη του παρελθόντος και να κάνετε μία νέα αρχή, ειδικά στην καριέρα σας. Ο αγαπημένος σας σάς επιφυλάσσει μία έκπληξη, μην του τη χαλάσετε με ανούσιες γκρίνιες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα έχετε την ευκαιρία να βοηθήσετε μία φίλη σας που σας χρειάζεται, μια και σήμερα δεν είναι αναγκαίο να βρίσκεστε στην εργασία σας. Το παιδί της είναι ίσως λίγο αδιάθετο και θα πρέπει να φροντίσετε. Εάν δεν έχετε παιδιά, ενδέχεται ο σημερινός ρόλος που αναλάβατε να σας βάλει σε σκέψεις να αποκτήσετε. Μοιραστείτε αυτές τις σκέψεις με τον αγαπημένο σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα βρείτε μια ευαίσθητη ισορροπία μεταξύ των επιθυμιών σας και των ευκαιριών που ανοίγονται μπροστά σας. Τα οικονομικά σας έχουν συνεχώς σκαμπανεβάσματα για αυτό θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτική με τις αγορές που σκοπεύετε να κάνετε. Μην παραμελήσετε τα αισθηματικά σας είτε είστε σε σχέση είτε όχι.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Θα δεχθείτε μία εξαιρετική επαγγελματική προσφορά που δεν θα μπορέσετε να αρνηθείτε. Είναι σημαντική για το επαγγελματικό σας μέλλον και θα σας αποφέρει σε βάθος χρόνου οικονομική ευημερία. Οι αλλαγές που σκέφτεστε να κάνετε στα επαγγελματικά σας θα είναι το νούμερο ένα θέμα συζήτησης με τον αγαπημένο σας και την οικογένειά σας.

Πηγή