Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Δευτέρα 27 Αυγούστου;

Η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα και γεμάτη ενέργεια. Σήμερα, θα είναι στο προσκήνιο ο επαγγελματισμός, η ετοιμότητα για σκληρή δουλειά, καθώς και οι έντιμες μέθοδοι μάχης για μια λαμπρή μελλοντική σταδιοδρομία. Ευχάριστες εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και σε ένα προσωπικό σας θέμα. Κυνηγήστε τα όνειρά σας και θα γίνουν πραγματικότητα.

ΚΡΙΟΣ
Θα πρέπει να απαλλαγείτε από κάποιες κακές συνήθειές του παρελθόντος. Σιγά σιγά αρχίζετε να συνειδητοποιείτε ότι κάτι σας κρατά πίσω και δεν σας αφήνει να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Μια μοιραία απόφαση θα σας κάνει να καταλάβετε ότι για να πετύχετε οικονομικά θα πρέπει να επανεξετάσετε τον τρόπο ζωής σας, συνειδητοποιώντας ότι ένα πραγματικά επιτυχημένο άτομο δεν αφήνει τον εαυτό του να επηρεάζεται από τυχόν εθισμούς. Στα αισθηματικά σας θα υπάρξουν εξελίξεις, ειδικά για τις αδέσμευτες του ζωδίου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Δύσκολα τα πράγματα για εσάς σήμερα, καθώς η μέρα σας θα είναι γεμάτη από μικρά μεν αλλά προβλήματα δε στον χώρο της εργασίας σας. Η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο δύσκολη, αφού και τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν δείχνουν την απαραίτητη κατανόηση που ζητάτε αυτήν την περίοδο της ζωής σας. Υπομονή. Μην είστε απαιτητική και πιέζετε για γρήγορες απαντήσεις. Ασχοληθείτε με κάτι που θα σας χαλαρώσει κάποιο χόμπι για παράδειγμα ή γενικότερα κάτι για εσάς. Ζητήματα οικονομικής φύσεως δεν θα σας απασχολούν τόσο σήμερα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα έχετε μεγάλη ημέρα στη δουλειά, όμως επιτέλους θα λάβετε την αναγνώριση που πρέπει. Η δημοτικότητά σας έχει ανέβει στο γραφείο και αυτό θα φέρει σημαντικές εξελίξεις και σε οικονομικό επίπεδο. Με λίγα λόγια όλοι θα μιλούν για εσάς. Είναι η αύρα σας; Το ντύσιμό σας; Κάτι από αυτά φαίνεται ότι αρέσει πολύ. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα συνειδητοποιήσετε ότι είστε ένα εξαιρετικά ελκυστικό άτομο, για το οποίο όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Η επιτυχία στο αντίθετο φύλο είναι για εσάς σχεδόν δεδομένη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Περίεργη περίοδος για εσάς. Από την μια έχετε κυριολεκτικά βυθιστεί στην δουλειά και από την άλλη αναζητάτε διακαώς χρόνο προκειμένου να επικοινωνείτε με φίλους που πιθανόν έχετε χάσει επαφές τελευταία. Βέβαια η συνεχόμενη πίεση από τους ανωτέρους σας δεν θα σας αφήνει να ξεφύγετε λιγάκι από την καθημερινότητα. Τι πρέπει να κάνετε σε αυτήν την περίπτωση; Υπομονή… Γυρίστε στα επαγγελματικά σας καθήκοντα, εξηγείστε στους δικούς σας ανθρώπους και με την πρώτη ευκαιρία επιστρέψτε σε αυτούς. Τα οικονομικά λάθη του παρελθόντος σας χτυπούν την πόρτα.

 

ΛΕΩΝ
Την τελευταία περίοδο η εργατικότητα είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει και ένα ευχάριστο γεγονός θα είναι αυτό που θα πρέπει να περιμένετε από την εργασία σας. Βέβαια, οι σχέσεις που είχατε με τους συναδέλφους σας φαίνεται ότι θα αλλάξουν γιατί η προσπάθεια σας να πετύχετε κάτι καλύτερο θα μεταφραστεί από αυτούς ως πονηριά. Μην ασχοληθείτε και προσπαθείτε να τους αλλάξετε γνώμη. Άδικος κόπος. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε κακώς κείμενα του παρελθόντος. Ο σύντροφός σας είναι ο σύμμαχός σας σε όλες τις αλλαγές που βιώνετε στην καθημερινότητά σας. Ωστόσο, μην τον παραμελείτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι καιρός να αρχίσετε να κοιτάτε λιγάκι και το τι θέλετε εσείς και όχι μόνο όσα θέλουν οι άλλοι για εσάς. Έχετε επαγγελματικά σχέδια, βάλτε τα σε σειρά. Δουλεύετε πολύ και αμείβεστε ικανοποιητικά, όμως τα… πάθη σας για περιττές αγορές καταστρέφουν τον προϋπολογισμό σας. Να είστε πιο προσεκτική από εδώ και πέρα. Στην προσωπική σας ζωή είναι σημαντικό να μάθετε να λέτε και .. όχι σε όλους όσοι είναι συνηθισμένοι ή καλύτερα βολεμένοι από τη βοήθειά σας.

 

ΖΥΓΟΣ
Δύσκολη η σημερινή ημέρα για εσάς. Οι Δευτέρες δεν σας πάνε… Η βαρεμάρα είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει σήμερα. Γενικότερα υπάρχει ένα αίσθημα άρνησης που σας εμποδίζει να κάνετε οτιδήποτε και αρκείστε στο να κοιτάτε έξω από το παράθυρο, βυθισμένη στις σκέψεις σας. Σας απασχολεί πάρα πολύ ένα προσωπικό θέμα. Υπήρξε μία παρεξήγηση με κάποιον που σας αρέσει και αυτό σας έχει στεναχωρήσει. Μην αμελήσετε τις υποχρεώσεις σας…

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπερδεμένη περίοδος για εσάς. Σήμερα σκέφτεστε αρκετά έντονα το επαγγελματικό μέλλον σας. Τι θέλετε να πετύχετε περισσότερο: χρήμα, οικονομική ευημερία, καλή υγεία, ψυχική ευκολία ή ευτυχία στο προσωπικό μέτωπο. Ίσως θέλετε να έχετε όλα τα παραπάνω, πράγμα που είναι αρκετά εφικτό. Βάλτε τα πράγματα κάτω και όλα είναι στο χέρι σας. Σημαντικό να κάνετε σωστό προγραμματισμό και να υλοποιήσετε τους άμεσους στόχους σας, θέτοντας γερά θεμέλια για το μέλλον.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κουραστική μέρα για εσάς η σημερινή. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι αυξημένες, ωστόσο ένα προσωπικό θέμα σας απασχολεί περισσότερο. Το συναισθηματικό υπόβαθρο αυτής της ημέρας δεν θα είναι σταθερό και δεν θα γνωρίζετε εκ των προτέρων πώς η διάθεση των δικών σας θα αλλάξει ξαφνικά. Εξακολουθείτε να πρέπει να προσαρμοστείτε στα συναισθήματα των κοντινών σας ανθρώπων και θα είστε εντελώς σωστή αν προσπαθήσετε να τους στηρίξετε ψυχολογικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα είναι ημέρα που ένα σημαντικό γεγονός θα έρθει στην επαγγελματική ζωή σας, ωστόσο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην καταφέρετε να το ελέγξετε. Συγκεκριμένα, ότι έρθει θα ξεκινήσει παρά τη θέληση και την επιθυμία σας και η πορεία του δεν θα καθοριστεί από εσάς, αλλά από περιστάσεις. Πολλά θα εξαρτηθούν από τη συναισθηματική ισορροπία σας. Εάν είστε «βράχος» ολόκληρη η αρνητική πλευρά αυτής της ημέρας θα εξαφανιστεί γρήγορα. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαλαρώσετε. Εάν είστε single, ιδανική ημέρα η σημερινή για επαφές με νέα άτομα. Το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ, βγείτε και διασκεδάστε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυξημένες οι υποχρεώσεις σας και σήμερα. Από την αρχή φαίνεται ότι η εβδομάδα αυτή θα είναι απαιτητική. Στο κλίμα συμβάλλουν και τα ασταμάτητα τηλέφωνα από την δουλειά και από τους συγγενείς σας, που δεν θα σας αφήσουν σε ησυχία. Εμμέσως, εξηγήστε στην οικογένειά σας ότι τώρα δεν έχετε χρόνο να επικοινωνήσετε για ανούσια θέματα και αφοσιωθείτε μοναχά σε ότι προκύψει στην δουλειά. Θα δεχθείτε μία μικρή αύξηση, σαν ανταπόδοση των κόπων σας. Ο αγαπημένος σου βασανίζεται με κάτι, συζήτησε το!

 

ΙΧΘΕΙΣ
Μια μέρα που αρκετές επιτυχίες θα έρθουν στην ζωή σας. Εάν είστε γονιός το παιδί σας σας έχει μια μεγάλη έκπληξη. Εάν πάλι είστε μόνη ή σε σχέση θα πρέπει να περιμένετε να ακούσετε κάτι χαρμόσυνο. Περάστε χρόνο με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Έχετε πολλά να κερδίσετε από αυτούς. Μπαίνετε σε μία περίοδο που τα έξοδά σας δε θα είναι πάρα πολλά, αν αποφύγετε τις άσκοπες αγορές.

Πηγή