Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Δευτέρα 23 Ιουλίου;

Η ημέρα θα ξεκινήσει αισιόδοξα και με θετική ενέργεια και για αυτό θα πρέπει να σπεύσετε να διεκπεραιώσετε όλες τις δουλειές σας πριν το απόγευμα που οι πλανητικές όψεις αγριεύουν. Προσπαθήστε επίσης να μην δώσετε σήμερα δικαιώματα σε κουβέντες και κουτσομπολιά, γιατί οι παρεξηγήσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν.

ΚΡΙΟΣ
Αυτή είναι μία κατάλληλη ημέρα για να περάσετε όμορφα με τους φίλους και να απολαύσετε μία έξοδο με αγαπημένα πρόσωπα. Ποτέ κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συναντήσει σε μία νυχτερινή έξοδο. Μην το παρακάνετε όμως με τις σπατάλες γιατί τα οικονομικά σας παραμένουν θολά. Η ξεκούραση πλέον είναι επιβεβλημένη για εσάς που κουράζεστε τόσο πολύ καθημερινά.

ΤΑΥΡΟΣ
Από σήμερα νιώθετε πως αλλάζει κάτι. Θα ξυπνήσετε πρωί με μία διάθεση να αρχίσετε να βάζετε σε τάξη όλα αυτά που είχατε αφήσει τον τελευταίο καιρό στο έλεος του θεού. Αυτό μπορεί να σας αγχώσει αρχικά, αλλά συνεχίστε έτσι και θα δείτε πως σε λίγο καιρό θα τα έχετε λύσει όλα. Είστε ικανότατοι. Σε αυτή τη σχέση που έχει δημιουργήσει κάτι δεν πάει καλά. Και αυτό έχει να κάνει με εσάς που δεν νιώθετε ολοκληρωμένη με αυτό τον άνθρωπο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σχέση σας τον τελευταίο καιρό μοιάζει με ηφαίστειο. Εάν δεν θέλετε να επέλθει το οριστικό τέλος αποφύγετε να ξεκινήσετε οποιονδήποτε καυγά. Αφήστε τις συζητήσεις να συμβούν όταν και εσείς θα έχετε μία διάθεση για συμβιβασμό. Τα επαγγελματικά σας είναι επίσης στην κόψη του ξυραφιού και αυτή την εβδομάδα θα αλλάξουν οι συσχετισμοί στις σχέσεις με τους συναδέλφους. Οπωσδήποτε διατηρήστε χαμηλό προφίλ και αποφύγετε τις εντάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευχάριστα μηνύματα και τηλεφωνήματα έρχονται να σας αλλάξουν λίγο την καθημερινότητά σας. Επωφεληθείτε από αυτό το κλίμα και προσπαθήστε να διασκεδάσετε. Μακριά από διατροφικές υπερβολές. Ο συναισθηματικός σας κόσμος είναι μπερδεμένος. Φοβάστε ότι το ταίρι σας δεν βρίσκεται πια κοντά σας. Μία σοβαρή κουβέντα μαζί του θα σας λύσει όλες τις απορίες. Προσοχή οι αδέσμευτοι σε νέες γνωριμίες.

 

ΛΕΩΝ
Τα επαγγελματικά σας έρχονται με νέα ξεκινήματα. Ήδη θα αρχίσουν να χτυπούν τηλέφωνα και να σας ζητούν ραντεβού. Να είστε έτοιμοι για μία έντονη και κουραστική εβδομάδα. Ο τρόπος που θα χειριστείτε αυτά τα επαγγελματικά ραντεβού θα κρίνει και την επιτυχία σας. Προσοχή όμως σε υπερβολές στο ξενύχτι και το ποτό. Ερωτικά το μυαλό σας δεν βρίσκεται πουθενά, αλλά εσείς είστε στο μυαλό κάποιου. Πολύ πολύ σύντομα θα σας χτυπήσει την πόρτα. Ακούστε με προσοχή όσα σας πει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πρέπει άμεσα να μιλήσετε με το ταίρι σας ειδικά εάν πλησιάζει ο καιρός που θα φύγετε για διακοπές. Μην φύγετε χωρίς την κουβέντα αυτή γιατί η επιστροφή θα σας βρει χώρια. Δείτε τι φταίει και εάν υπάρχει αγάπη θα το λύσετε. Διαφορετικά δεν έμελλε να συνεχίσει. Οι αδέσμευτοι τρέχουν να βρουν το ταίρι τους. Κόψτε ταχύτητα και διασκεδάστε τη ζωή. Τα οικονομικά σας είναι σε άνθιση αυτή τη στιγμή για αυτό τρέξτε να καλύψετε παλιότερες υποχρεώσεις.

 

ΖΥΓΟΣ
Οι αναμνήσεις από το παρελθόν δεν θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά. Εάν πρόσφατα χωρίσατε προχωρήστε μπροστά, αλλάξτε πράγματα της ζωής σας και απολαύστε το καλοκαίρι συζητώντας με τον ίδιο σας τον εαυτό. Η προσοχή πέφτει στον επαγγελματικό τομέα και αυτό το αντιλαμβάνονται σημαντικά πρόσωπα. Αυτό ακριβώς θα σας βοηθήσει στη συνέχεια να εξελιχθείτε ακόμα πιο ψηλά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Παρουσιάζονται τη σημερινή ημέρα πολλές εναλλακτικές σε πολλούς τομείς της ζωής σας και αυτό σας βοηθά να διώξετε άγχη και ανησυχίες. Τα επαγγελματικά χρειάζονται τρομερή δουλειά, αλλά να είστε κάτι περισσότερο από σίγουρη πως θα σας ανταμείψει. Και πολύ γρήγορα μάλιστα. Ενθουσιασμός θα υπάρχει και από την έντονη ζήτηση που έχετε από φίλους και γνωστούς. Το τηλέφωνό σας δεν θα σταματήσεθι να χτυπά. Μία εξομολόγηση θα έρθει να σας αναστατώσει ερωτικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μία σημαντική πρόταση έρχεται τη σημερινή ημέρα είτε από τον επαγγελματικό τομέα είτε από το ίδιο σας το ταίρι. Προσπαθήστε να συνδυάσετε σωστά το χρόνο σας ανάμεσα σε αυτούς τους δύο τομείς γιατί ένα λάθος και θα αρχίσου τα παράπονα είτε από τη μία είτε από την άλλη πλευρά. Για όσους μιλούν ακόμα με τη μοναξιά δεν αποκλείεται μέσα από ένα επαγγελματικό ραντεβού να συμβεί κάτι που θα αρχίσει να αλλάζει την ερωτική σας διάθεση προς το καλύτερο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μία ανέμελη ημέρα θα είναι αυτή σε συναισθηματικό επίπεδο, αφού διώχνετε τις ανασφάλειες και προετοιμάζεται μία όμορφη βραδιά αφιερωμένη σε εσάς και το ταίρι σας. Τέτοιες στιγμές αναζωπυρώνουν τον έρωτα να ξέρετε και να το επιδιώκετε. Όσοι δεν έχετε βρει ακόμα ταίρι καλό είναι να μην βιάζεστε. Δείξτε όλες τις πτυχές του χαρακτήρα σας και της χαράς που νιώθετε και τότε όλα θα γίνουν μόνα τους. Τα επαγγελματικά σας είναι στο σωστό δρόμο και εσείς εντυπωσιάζετε τους πάντες με τις πρωτοποριακές ιδέες σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο θαυμασμός που θα βιώσετε σήμερα στη δουλειά θα σας βοηθήσει να γίνετε ακόμα πιο οργανωτικοί και να κάνετε επίδειξη όλων των δυνατοτήτων σας. Το ταλέντο σας στην επικοινωνία θα ανταμειφθεί και αυτό θα το δείτε και στην πορεία στο οικονομικό επίπεδο που θα μπορείτε να διεκδικήσετε πράγματα. Ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά, καθώς μία πρόταση θα δώσει νέα κατεύθυνση στους στόχους σας. Ο οργανισμός σας χρειάζεται άμεσα ξεκούραση, γιατί η αυπνία δεν σας βοηθά πια.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Αγαπημένα πρόσωπα είτε από το φιλικό περιβάλλον είτε το επαγγελματικό θα σας βοηθήσουν να στηρίξετε με περισσότερη θέρμη τα επαγγελματικά σας σχέδια. Κάντε υπομονή εάν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις και αποφύγετε σε κάθε περίπτωση τις προστριβές με προϊσταμένους. Το πρόσωπο που βρίσκεται στο μυαλό σας μόνιμα τις τελευταίες ημέρες περιμένει από εσάς ένα σημάδι ότι μπορεί να κάνει κίνηση. Δώστε μία πιο σαφή εικόνα των προθέσεών σας απέναντί του και μην τον αφήνετε μέσα στα ερωτήματα.

Πηγή