Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (16/9)

Θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε το επαγγελματικό σας μέλλον και θα επικεντρωθείτε σε θέματα που είναι σημαντικά τόσο για τη ζωή σας όσο και για την εκπαίδευσή σας. Όποιες και αν είναι οι επιλογές σας, να θυμάστε σε όλη τη διαδρομή να είστε ταπεινή και θα βγείτε κερδισμένη.

ΚΡΙΟΣ
Ιδιαίτερα μπερδεμένη θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς. Προσέξτε τις συναναστροφές σας διότι μια παρεξήγηση με ένα κοντινό σας πρόσωπο είναι προ των πυλών. Οπλιστείτε με υπομονή και προσπαθήστε να ελέγξετε τα νεύρα σας. Κάντε κάτι για τον εαυτό σας. Ίσως μια μικρή αγορά για το σπίτι. Έτσι, το τοξικό κλίμα που υπάρχει στην ατμόσφαιρα θα περάσει σταδιακά και άμεσα θα επιστρέψετε στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι υποχρεώσεις δεν σταματούν ποτέ. Η δουλειά σας κάνει να είστε όλη μέρα στο πόδι και να μην έχετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Η εβδομάδα που πέρασε ήταν αρκετά κουραστική για εσάς, ωστόσο σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε. Μια μικρή έκπληξη σας περιμένει το βράδυ όταν επιστρέψετε σπίτι σας. Ο άνθρωπός σας θα σας προσέξει και θα σας ετοιμάσει ένα όμορφο δείπνο προκειμένου να σας χαλαρώσει από την ένταση της καθημερινότητας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα δεν θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τη δική σας συναισθηματική αναταραχή. Ο θυμός σας πολλές φορές θα σας καταβάλλει και θα σας κάνει να μιλήσετε άσχημα σε κάποιους ανθρώπους. Θα υπάρξει κάποιο οικογενειακό πρόβλημα, ειδικά για εσάς που έχετε παιδιά. Προσέξτε πάντως μήπως κάποια έκρηξή σας, δημιουργήσει έναν μεγάλο τσακωμό που δύσκολα θα διορθωθεί. Μπορεί τα έξοδά σας να είναι πολλά το τελευταίο διάστημα, σύντομα όμως θα δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται και έτσι θα εξισορροπηθεί η κατάσταση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα δοθούν επιτέλους απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα που χρόνια σας ταλάνιζαν. Θέματα κυρίως οικονομικά, αλλά και αισθηματικά φαίνεται να μπαίνουν σιγά σιγά σε κάποια τάξη και έτσι η ζωή σας θα αρχίσει να γνωρίζει μια ανοδική πορεία. Βέβαια, αυτό δεν θα συμβεί αστραπιαία, οπότε μην προχωρήσετε σε αλλαγές στην καθημερινότητά σας που μπορεί να φέρουν στο προσκήνιο ξανά «πονοκεφάλους».

 

ΛΕΩΝ
Ο κύριος στόχος για εσάς πάντα τις Κυριακές είναι να είστε ήρεμη και να περάσετε χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους που τελευταία έχετε αφήσει στο περιθώριο. Βέβαια για να γίνει πράξη η επιθυμία σας πρέπει να θέσετε και εσείς τα όριά σας. Για παράδειγμα, ένα τηλέφωνο από την δουλειά πρέπει να μείνει αναπάντητο. Μην προσπαθήσετε δηλαδή να τα συνδυάσετε και τα δύο, διότι αυτό που θα μείνει πίσω θα είναι η οικογένειά σας. Καταφέρατε μέσα στην εβδομάδα να κάνετε σωστό προγραμματισμό και καλύψατε κάποιες βασικές υποχρεώσεις που σας ταλαιπωρούσαν. Συνεχίστε έτσι!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένα αίσθημα πίεσης θα σας καταβάλλει σήμερα καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Προσέξτε για κακές ιδέες ή σχέδια από κάποιον κοντά σας. Παραμείνετε πιστή στις απόψεις σας και μην επηρεάζεστε από τρίτους. Όσο για τα αισθηματικά, να είστε προσεκτική γιατί ο έρωτας ίσως να βρίσκεται κάπου δίπλα σας. Ακόμα και έξω από την πόρτα σας.

 

ΖΥΓΟΣ
Αρκετά συναισθήματα κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Θα έρθετε αντιμέτωπη τόσο με ευχάριστες όσο και με δυσάρεστες ειδήσεις. Είναι στο χέρι σας ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο θα αποφασίσετε να προχωρήσετε. Από την άλλη, τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις στα επαγγελματικά σας καθώς μια νέα πρόταση, οικονομικά ανώτερη ίσως σας χτυπήσει την πόρτα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσέξτε, να μην σπαταλήσετε την ημέρα σας σε κάτι κουραστικό και χρονοβόρο. Κάποιες μικροεργασίες που πιθανόν να θέλατε να κάνετε στο σπίτι σας μπορούν να περιμένουν γιατί όπως όλα δείχνουν δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για έξοδα. Ωστόσο, αυτό δεν θα σας στερήσει την επιθυμία να κάνετε κάτι όμορφο και δημιουργικό με τους δικούς σας ανθρώπους. Κάντε απλά, αλλά ουσιαστικά πράγματα. Τι θα λέγατε για έναν όμορφο περίπατο;

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα δυσκολευτείτε να καταλάβετε ακόμα και τους πιο κοντινούς φίλους ή συγγενείς. Είστε εντελώς αφοσιωμένη στην εργασία σας τις τελευταίες ημέρες και έχετε παραμελήσει τους δικούς σας ανθρώπους. Δείξτε περισσότερη προθυμία να επικοινωνήσετε μαζί τους. Το απόγευμα, η διάθεσή σας θα αλλάξει. Το κέφι σας θα επανέλθει και εάν είστε μόνη είναι καιρός για λίγο φλερτ. Είναι η κατάλληλη περίοδος για γνωριμίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα περάσετε τη σημερινή ημέρα κάνοντας προσπάθειες αποκατάστασης μιας σχέσης εμπιστοσύνης με κάποιον δικό σας άνθρωπο. Να είστε υπομονετική και προσεκτική γιατί ίσως πάρει λίγο χρόνο αυτή η αποκατάσταση. Πάντως, ο χρόνος που θα σπαταλήσετε θα πιάσει τόπο, καθώς σύντομα το άτομο που σας ενδιαφέρει θα σας τηλεφωνήσει προκειμένου να κάνετε μια νέα αρχή. Η οικονομική σταθερότητα της εβδομάδας σας κάνει χαρούμενη. Κάντε κινήσεις να αυξήσετε έστω και λίγο τα έσοδά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αφιερώστε την Κυριακή σε κάτι που σας προσφέρει ευχαρίστηση. Το καλύτερο από όλα για εσάς είναι να ασχοληθείτε με το σπίτι και τα παιδιά. Δείτε τα αγαπημένα σας προγράμματα στην τηλεόραση και περάστε ποιοτικό και χαλαρό χρόνο με τους δικούς σας. Εάν είστε single μια νέα γνωριμία ίσως έρθει σύντομα στην ζωή σας και σας κάνει… άνω κάτω. Καλό είναι σήμερα να αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις για οικονομικά θέματα.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Καμία διάθεση για συμβιβασμούς δεν έχετε σήμερα και αυτή η στάση θα πυροδοτήσει περισσότερο την τεταμένη κατάσταση που υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και ένα πρόσωπο από την οικογένειά σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, καθώς η διαμάχη αφορά ένα οικονομικό θέμα το οποίο έτσι και αλλιώς πρέπει να λυθεί. Μην είστε αδιάφορη προς τον αγαπημένο σας!

 

tlife